Sobolan - Mistret

Compatibilitati Sobolan - Mistret Compatibilitati Sobolan - Mistret

     Relatia dintre Sobolan si Mistret este, intr-adevar, o relatie promtatoare. Mistretul este foarte disponibil pentru compromisuri, iar acest lucru este benefic si foarte apreciat de partenerul Sobolan. Pe de alta parte, Sobolanul il ajuta pe Mistret sa-si tina sub control finantele, deoarece acesta din urma are o inclinatie speciala spre a cheltui mai mult decat isi poate permite. Exista, in mod clar, avantaje de ambele parti.

BARBATUL SOBOLAN – FEMEIA MISTRET
     Femeia Mistret poate fi o foarte buna alegere pentru o relatie de lunga durata pentru barbatul Sobolan. Barbatul Sobolan isi iubeste foarte mult familia, pretuieste foarte mult valorile acesteia, este dispus sa faca sacrificii pentru membrii sai. Femeia Mistret este predispusa sa cheltuiasca ceva mai mult, insa intotdeauna va tine cont de nevoile familiei sale si nu va exagera. Asa incat, pentru ambii parteneri, familia este, intotdeauna, pe primul plan.
     Femeia Mistret este intotdeauna onesta, directa, dar nu intr-un mod brutal. Reuseste sa castige increderea barbatului Sobolan, ceea ce este o mare realizare, acesta fiind o fire foarte sceptica, deschizandu-se cu foarte mare greutate fata de altcineva. Barbatul Sobolan trebuie insa sa fie atent, deoarece femeie Mistret poate privi cu ingrijorare oportunismul sau, faptul ca, nu de putine ori, se foloseste de ceilalti pentru a-si atinge scopurile. De aici, o oarecare doza de neincredere a femeii Mistret fata de barbatul Sobolan, care insa se poate anula pe masura ce timpul trece si partenerii ajung sa se cunoasca mai bine.
     Barbatul Sobolan este prudent si analizeaza mult lucrurile inainte de a face ceva, desi are tendinta de a supraestima si de a incepe mai multe lucruri deodata. La fel si femeia Mistret, se gandeste de doua ori inainte de a lua o hotarare. Barbatul Sobolan trebuie sa intervina uneori, pentru ca femeia Mistret poate prelungi foarte mult timpul alocat luarii deciziilor, pierzand astfel oportunitati importante.

BARBATUL MISTRET – FEMEIA SOBOLAN
     Barbatul Mistret apreciaza foarte mult placerile vietii, insa uneori, poate exagera cam mult in acesta privinta. Femeia Sobolan are rolul de a tempera aceasta tendinta de a cheltui prea mult, cauta ofertele cela mai bune si nu prea refuza chilipirurile. Totusi, avand in vedere ca barbatul Mistret este destul de norocos, faptul ca uneori vor cheltui ceva mai mult nu va afecta in mod dramatic finantele cuplului.
     Barbatul Mistret este foarte onest, iar aceasta onestitate este foarte apreciata de femeia Sobolan, care va invata, in timp, sa aiba incredere in partenerul sau. Trebuie spus ca femeia Sobolan nu exceleaza in a-si exprima sentimentele, este sceptica, mai ales fata de cei pe care nu-i cunoaste bine si are nevoie de timp pentru a prinde incredere.
     Barbatul Mistret este prudent in a lua decizii, la fel si femeia Sobolan. Barbatul Mistret analizeaza bine consecintele si abia apoi se lanseaza in vreo actiune sau ia vreo hotarare, in timp ce femeia Sobolan face in asa fel incat mereu sa aiba la indemana un plan de rezerva, in caz ca evenimentele nu se desfasoara asa cum si-ar fi dorit. Totusi, femeia Sobolan trebuie sa-l impulsioneze ceva mai mult pe barbatul Mistret care, atunci cand nu este sigur pe sine, tinde sa traga de timp si amana luarea deciziilor. Este foarte posibil ca, in multe cazuri sa piarda oportunitati care i-ar aduce avantaje, daca va amana prea mult.
     Femeia Sobolan este foarte dedicata familiei, dar nici barbatul Mistret nu este un indiferent si, mai ales daca beneficiaza de sprijinul partenerei sale, se va implica foarte mult in viata de familie.

Intr-un final, daca analizam bine plusurile si minusurile, este o uniune destul de armonioasa cea dintre Sobolan si Mistret. Exista un echilibru incontestabil intre punctele forte si cele slabe, asa incat cei doi au mari sanse de a realiza multe lucruri frumoase impreuna si de a dezvolta o relatie de cuplu destul de reusita.

loading...
Loading...