Sobolan - Maimuta

Compatibilitati Sobolan - Maimuta Compatibilitati Sobolan - Maimuta

     Sobolanul si Maimuta formeaza o pereche dinamica, in care conversatia plina de voiosie nu lipseste. Poate fi, fara doar si poate, dragoste la prima vedere, atractia fiind puternica. Sunt potriviti din multe puncte de vedere, dar sansele cele mai mari de a realiza mult sunt mai mari in domeniul financiar.

BARBATUL SOBOLAN – FEMEIA MAIMUTA
     Femeia Maimuta poate fi un partener minunat pentru barbatul Sobolan, acesta vazand dincolo de trucurile pe care ea de obicei le foloseste, fapt care-i trezeste acesteia admiratia. De altfel, femeia Maimuta admira pe oricare persoana pe care nu resuseste sa o pacaleasca cu ajutorul trucurilor sale. Femeia Maimuta are sarmul ei propriu, este extrem de seducatoare, ceea ce-l incita foarte mult pe barbatul Sobolan, care si el, la randul sau, are sarmul propriu. Primele intalniri pot fi foarte interesante, pasionale.
     Femeia Maimuta este optimista, contracarand, astfel, pesimismul barbatului Sobolan, care intotdeauna se gandeste si la reversul monedei si incearca sa fie mereu, cat mai pregatit. Femeia Maimuta dispune de arsenalul necesar pentru a ridica moralul barbatului Sobolan, atunci cand acesta este la pamant si, pentru aceasta, castiga o mare pretuire din partea partenerului sau. Se stie ca Maimutele sunt cam usuratice, insa barbatul Sobolan are armele necesare pentru a intretine interesul femeii Maimuta la cele mai inalte cote, astfel incat aceasta nici macar sa nu se gandeasca la un alt barbat.
     Si barbatul Sobolan si femeia Maimuta au foarte multa energie si, din aceasta cauza, le este ceva mai greu sa ramana concentrati. Barbatul Sobolan incearca mereu sa faca mai multe lucruri deodata, ceea ce il face sa nu dea, in toate cazurile, randamentul pe care si-l doreste. Femeia Maimuta se concentreaza in reprize, sare de la una la alta, isi pierde destul de repede interesul, mai ales daca chestiunea in cauza nu mai reprezinta o provocare. In aceste conditii, au nevoie unul de celalalt, pentru a se remonta si a-si spori concentrarea pentru ca lucrurile sa fie rezolvate asa cum trebuie.
     S-ar putea ca barbatul Sobolan sa fie cel care face treburile casnice in relatia cu femeia Maimuta, ceea ce nu-i displace, daca nu este foarte aglomerat si stresat din acest motiv. Unele femei nascute sub semnul Maimutei ar putea avea probleme in a-si mentine locul de munca, asa incat este posibil ca barbatul Sobolan sa fie cel care sa trebuiasca sa intretina familia, punandu-se astfel, o presiune foarte mare asupra sa. In aceste conditii, femeia Maimuta trebuie sa fie constienta ca ea va trebui sa se concentreze pentru rezolva problemele domestice.

BARBATUL MAIMUTA – FEMEIA SOBOLAN
     Barbatul Maimuta este foarte inteligent si inventiv, face planuri pe loc, in urma unei analize rapide, pentru a intoarce lucrurile in avantajul sau. Este sarmant si, de multe ori, face exact asa cum vrea el si nu altfel. Poate fi un bun profesionist in domeniul vanzarilor, fiind in stare sa « vanda si pepeni gradinarului », cu puterea sa de convingere. Din pacate, uneori se foloseste si de diverse tertipuri, nu intotdeauna corecte, pentru a-si atinge obiectivele si nu reuseste sa se pastreze suficient de concentrat asupra a ceea ce incepe, pentru a si finaliza asa cum trebuie.
     Inclusiv in viata sentimentala, barbatul Maimuta este lipsit de constanta, este un romantic in tot ceea ce face la inceputul relatiei si ar face orice sa cucereasca inima femeii Sobolan. Odata ce acest obiectiv este atins, motivatia care l-a condus pana atunci nu mai exista, provocarea s-a incheiat, asa ca atentia ii va fi captata de alte chestiuni, ba chiar de alte cuceriri. Totusi, odata cu trecerea timpului, barbatul Maimuta se va dovedi a fi mult mai statornic si, in cazul in care gaseste o femeie pe care o iubeste se va dedica relatiei si partenerei de cuplu. Femeia Sobolan este atasata valorilor familiale si va aprecia foarte mult acest lucru.

Sobolanul si Maimuta se completeaza fericit din mai multe puncte de vedere, astfel incat este foarte posibil ca din unirea celor doi sa rezulte un cuplu reusit si implinit.

loading...
Loading...