Sarpe - Mistret

Compatibilitati Sarpe - Mistret Compatibilitati Sarpe - Mistret

     Din pacate, relatia dintre Sarpe si Mistret este un contrast de sensibilitati, care nu prea se compatibilizeaza intre ele. E drept ca partea intima a relatiei este una excelenta, insa, din pacate, nu este suficient.

BARBATUL SARPE – FEMEIA MISTRET
     Barbatul Sarpe este un tip misterios, care nu se confeseaza oricui. Ba chiar s-ar putea spune ca este un personaj inchis in sine si, desi are o viata sociala destul de activa, lasa la vedere doar ceea ce vrea el sa se vada si nimic mai mult. Are nevoie de o partenera de incredere, care sa aiba rabdarea necesara pentru a ajunge sa-l cunoasca suficient de bine si pentru ca acesta s-o cunoasca suficient cat sa aiba incredere in ea. Pentru barbatul Sarpe este usor s-o seduca pe femeia Mistret. Acesteia ii place romantismul, ii place sa fie fermecata, ii place sa fie surprinsa in mod placut. Si barbatul Sarpe este un romantic si este capabil sa implineasca fanteziile femeii Mistret. In vreme ce barbatul Sarpe este foarte bun administrator al banilor, femeia Mistret este ceva mai cheltuitoare, fiind iubitoare de distractie, de petreceri.
     Femeia Mistret este dispusa sa muneasca la fel de mult ca si barbatul Sarpe, pentru a-si indeplini angajamentele asumate, pentru a-si atinge obiectivele propuse. Este o persoana de incredere, care nu-si neglijeaza responsabilitatile. Este onesta, mereu gata sa-i ajute pe cei din jur, ceea ce poate atrage alaturi de ea o serie de profitori care ar putea sa incerce sa traga foloase pe seama ei. Barbatul Sarpe este insa foarte realist si practic si va avea grija sa inlature profitorii din preajma partenerei sale. Femeia Mistret nu va fi, insa, niciodata de acord cu modul in care barbatul Sarpe se foloseste de ceilalti pentru propriile sale interese.
     Chiar si intr-o relatie stransa, lipsa de onestitate a barbatului Sarpe, o va face pe femeia Mistret sa se intrebe cata incredere ar putea sa aiba in partenerul Sarpe si cat va dura pana cand se va folosi si de ea insasi, pentru a se realiza? Sunt intrebari care nu au rolul de a intari o relatie; dimpotriva.

BARBATUL MISTRET – FEMEIA SARPE
     Femeia Sarpe este o persoana eleganta, care isi satisface dorinta de calitate in viata sa, muncind din greu si administrand cu intelepciune banii pe care-i castiga. Barbatul Mistret este si el iubitor de lucruri de calitate, insa el nu este la fel de atent cu banii, asa ca ar fi bine sa-si lase partenera sa se ocupe de acest aspect.
     Barbatul Mistret este predispus sa fie asaltat de personaje nu foarte oneste, care ar putea profita de impulsurile sale de a ajuta pe cei care au nevoie. Femeia Sarpe este destul de realista si de versata in arta manipularii, incat recunoaste repede astfel de capcane si-l poate feri pe barbatul Mistret de astfel de persoane.
     Barbatului Mistret nu-i displac deloc petrecerile, distractiile, pentru care este dispus sa cheltuie destul de mult, insa nu se da in laturi nici de la munca, reusind astfel sa-si indeplineasca obiectivele propuse. Este un tip corect si, in relatie cu femeia Sarpe, nu apreciaza deloc modul in care aceasta manipuleaza pe cei din jur si imprejurarile, pentru a-si satisface propriile interese. Modul acesta de a actiona il face confuz si recalcitrant la ideea de a avea incredere intr-o asemenea persoana. Mai mult decat atat, pe masura ce relatia se maturizeaza, aura de mister a femeii Sarpe nu mai pare atat de atragatoare. Faptul ca nu prea stie ce se petrece in mintea partenerei sale il pune de multe ori in incurcatura pe barbatul Mistret si face foarte dificila pastrarea unui parcurs normal in relatie.

Exista multe lucruri in comun intre Sarpe si Mistret, destule cat sa poata sta la baza initierii unei relatii, insa este destul de putin probabil ca relatia sa functioneze normal pe masura ce timpul trece si partenerii ajung sa se cunoasca mai bine. Exista aspecte deranjante la fiecare dintre ei, peste care este putin probabil sa poata trece.

loading...
Loading...