Sarpe - Maimuta

Compatibilitati Sarpe - Maimuta Compatibilitati Sarpe - Maimuta

     Maimuta este un partener destul de haios, mereu pus ape sotii, mereu cu gandul la scamatorii si smecherii; nu prea se potriveste cu seriosul Sarpe. Exista trasaturi de caracter diferite intre cei doi parteneri, care nu ii ajuta la dezvoltarea unei relatii stabile, durabile.

BARBATUL SARPE – FEMEIA MAIMUTA
     Barbatul Sarpe este inteligent si talentat. Este genul care « tace si face », niciodata nu se lauda in privinta realizarilor; cu atat mai mult nu vorbeste despre esecurile sale. Este foarte ambitios si perseverent si isi urmeaza, cu tenacitate, scopurile propuse. Este increzator in propriile forte, adopta o atitudine sigura pe sine care, combinata cu aura de mister care-l insoteste mereu, il face foarte atractiv pentru eventualele partenere. Este un tip echilibrat si cumpatat, cu un sange rece de temut si isi pastreaza cumpatul ca nimeni altul, in momente de criza.
     Femeia Maimuta este foarte isteata, tine pasul cu barbatul Sarpe, din punct de vedere intelectual. Atractia dintre barbatul Sarpe si femeia Maimuta este reciproca, relatia se infiripa repede si, cel putin in fazele initiale, este extrem de incitanta, cu multa pasiune si romantism. Totusi, barbatul Sarpe este un personaj extrem de suspicios, iar femeia Maimuta ii da destule ocazii de indoiala. Mai mult, daca atasamentul acesteia nu este sincer, este posibil sa-l foloseasca pe barbatul Sarpe pentru propriile sale scopuri. Tacticile de manipulare nu ii sunt straine barbatului Sarpe, asa incat exista pericolul ca relatia sa fie vazuta ca un joc complex, in care fiecare dintre parteneri incearca sa-l prinda pe celalalt pe picior gresit.
     Femeia Maimuta este foarte predispusa la infidelitate. Uneori, tradarea incepe ca o joaca, fara ca femeia Maimuta sa aiba neaparat intentia sa insele. S-ar putea ca, in unele cazuri, femeia Maimuta sa cada prada propriilor sale intrigi. Barbatul Sarpe este, insa, foarte posesiv si gelos; nu iarta, in nici un caz, tradarea, ci se razbuna.
     Nu se poate spune ca viata intima nu este deosebit de intensa, de un romantism debordant, cu multa placere si satisfactie de ambele parti. Nu este, insa, suficient, intr-o relatie in care fiecare pare sa caute cu totul altceva.

BARBATUL MAIMUTA – FEMEIA SARPE
     Barbatul Maimuta este o persoana cu o minte foarte complexa, capabila de cele mai complicate intrigi. In general, nativii Maimuta mereu planuiesc cate ceva, acesta este modul lor de a obtine ceea ce-si doresc. Femeia Sarpe, pe de alta parte, nu suporta sa fie manipulata, desi cunoaste si ea astfel de tactici si nu ezita sa le foloseasca atunci cand este cazul. Femeia Sarpe este, insa, destul de statornica atunci cand este vorba de dragoste si angajamente, in vreme ce barbatul Maimuta niciodata nu este sigur pe ceea ce are. Daca initial i se pare ca partenera sa este cea pe care a asteptat-o de o viata, este posibil, ca la un moment dat sa nu mai fie sigur de acest lucru. Barbatul Maimuta ia totul ca pe o provocare, iar atunci cand provocarea dispare, trece la o noua provocare. Femeia Sarpe, insa, are o aura misterioasa, nu este genul de persoana care sa se ofere pe tava, pastreaza mereu cate ceva despre ea de descoperit, ceea ce este foarte incitant pentru barbatul Maimuta. Atata timp cat o vede pe femeia Sarpe ca pe o provocare, atata timp cate interesul sau pentru aceasta este la cote inalte, relatia lor este in siguranta. Femeia Sarpe este posesiva, geloasa, si nu va ierta o tradare a barbatului Maimuta.
     Barbatul Maimuta admira foarte mult inteligenta, sangele rece si talentul oratoric al femeii Sarpe. Aceasta este un negociator nemaipomenit, gaseste mereu mijloacele de a-si convige interlocutorii sa-i accepte punctul de vedere. In momente de criza, are puterea de a-i motiva pe altii, ajutandu-i, astfel, sa depaseasca momentele dificile.
     Femeia Sarpe este suspicioasa din fire si acorda greu incredere celor din jur. In compania barbatului Maimuta, nu are prea multe sanse sa se linisteasca, deoarece acesta rareori da semne de seriozitate. Totul este o gluma, acesta este modul barbatului Maimuta de a rezista presiunilor.

Sarpele si Maimuta sunt caractere greu de armonizat. Sarpele este mult prea serios, in timp ce Maimuta pare ca e un clown, care ia totul in gluma. Este o relatie cu putine sanse de reusita.

loading...
Loading...