Mistret - Mistret

Compatibilitati Mistret - Mistret Compatibilitati Mistret - Mistret

     Relatia dintre doi Mistreti este o relatie bazata pe sprijin si respect reciproc. Ambii parteneri stiu ca sunt iubiti si doriti si pun suflet in ceea ce intreprind in beneficiul relatiei de cuplu. Nativii din zodia Mistretului urasc certurile, sicanarile, in general, orice fel de situatii conflictuale, asa ca, de ambele parti, va exista dorinta de liniste si se vor face eforturi sustinute pentru a mentinte calmul in relatie. Fiecare dintre cei doi isi va aduce aportul sau de munca, de efort mental si fizic, pentru ca lucrurile sa se mentina si sa mearga din ce in ce mai bine. Chiar daca norocul este de partea nativilor din zodia Mistretului, acestia trebuie sa fie atenti la bugete, mai ales in perioadele in care sunt intr-o stare de spirit buna, deoarece atunci au tendinta de a trece peste precautie si de a mai actiona si din impuls.
     Nativii Mistreti sunt persoane hotarate, care fac totul pentru a-si tine cuvantul dat, reprezinta sprijin de nadejde pentru partenerul de relatie. Din acest punct de vedere, o relatie dintre doi indivizi apartinand acestei zodii este extrem de fructuoasa. Situatiile tensionate le sunt dezagreabile, deci le vor evita cu indarjire. Nu sunt genul care sa poarte pica cuiva, nu sunt razbunatori, nu sunt pasionali in actiunile pe care le intreprind. Daca se isca vreun conflict, incearca prin toate mijloacele sa-l stinga, inclusiv prin acceptarea de compromisuri, astfel incat este putin probabil ca situatiile de acest gen sa degenereze in cuplul Mistret – Mistret.
     Mistretul este o persoana de incredere, iar daca si-a luat angajamentul de a ajuta pe cineva, nu va renunta pana nu si-l va indeplini. Fiind o persoana onesta, Mistretul uita ca altii pot fi altfel din acest punct de vedere, asa ca este posibil ca unii sa profite de aceasta onestitate. Nu este insa cazul partenerilor din relatia Mistret – Mistret, unde aceasta chestiune are sanse minime sa apara. Partenerul Mistret este un partener care manifesta un respect si o dorinta la fel de sincere de a face relatia sa mearga, in conditii cat mai bune.
     Mistretii sunt persoane rabdatoare, care nu renunta usor, care fac tot posibilul sa-si onoreze angajamentele asumate. Inainte de a se implica, insa, in ceva, se gandesc bine, analizeaza toate argumentele pro si contra, pentru ca nu vor sa fie pusi in situatia de a nu-si respecta cuvantul dat. Din pacate, un timp prea lung alocat analizei si deciziei, uneori, se poate scurge in detrimentul Mistretului, care poate pierde ocazii importante in viata sa. Din acest punct de vedere, Mistretul trebuie sa se autodisciplineze, caci alaturarea a doua persoane cu aceeasi problema intr-o relatie de cuplu, poate duce la pierderea unor oportunitati importante, atat pe plan profesional, cat si in plan personal.
     Mistretul este iubitor de confort, nu-i displace luxul, ii place sa se bucure din plin de placerile pe care viata le poate oferi. Din acest punct de vedere, alaturarea a doi nativi apartinand acestei zodii poate fi paguboasa, deoarece tind sa cheltuiasca foarte mult pe « mofturi », pe asigurarea nu neaparat a confortului, ci a luxului in caminul lor, in vestimentatie, etc, in detrimentul altor lucruri mult mai importante.
     Cuplul Mistret – Mistret nu are probleme legate de incredere reciproca, partenerii nu au de ce sa se teama ca vor fi inselati. Daca relatia ajunge in impas sau, putin probabil, daca ajung in pragul rupturii, Mistretii au suficienta tarie de caracter pentru a fi onesti si pentru a spune partenerului in fata despre ce este vorba, fara a ajunge sa-i tradeze increderea acordata initial.

Este o relatie cu potential de succes, in care partenerii au trasaturi de carater ce prezinta multe similaritati, care ii ajuta sa se compatibilizeze si sa ajunga repede la armonie, atat in viata intima, cat si in cea sociala. Cuplul Mistret – Mistret trebuie sa fie atent insa la partea de finante, ambii parteneri avand o inclinatie destul de mare spre a cheltui bani fara a face prea multe socoteli, acesta fiind un domeniu din care pot deriva potentiale situatii conflictuale.

loading...
Loading...