Maimuta - Mistret

Compatibilitati Maimuta - Mistret Compatibilitati Maimuta - Mistret

     Intre Maimuta si Mistret poate exista o relatie calda, confortabila, atat din punctul de vedere al vietii sexuale, cat si din punctul de vedere al unei relatii sentimentale. Exista momente de divergenta, atunci cand partenerii nu au acelasi punct de vedere. In cazul in care se armonizeaza, pot avea succes important in plan financiar.

BARBATUL MAIMUTA – FEMEIA MISTRET
     Barbatul Maimuta poate fi catalogat, fara a gresi prea mult, ca fiind un tip fals. Este foarte inteligent, sarmant, creativ, insa mai mereu foloseste aceste calitati in scopuri nu foarte decente. Este si o persoana egoista, care intotdeauna actioneaza doar in scop propriu, fara a tine cont pe cine poate sa raneasca. Femeia Mistret este foarte sensibila si este atrasa apropape instantaneu de sarmul barbatului Maimuta. Faptul ca este o cucerire usoara nu este, insa, deloc in avantajul unei relatii intre cei doi, barbatul Maimuta pierzandu-si rapid interesul, atunci cand nu mai este vorba de o provocare.
     Barbatul Maimuta nu se poate abtine de la trucuri si smecherii si nu de putine ori va dezamagi. Atunci cand simte ca-si poate pierde partenera, daca doreste mentinerea relatiei, recurge tot la tertipurile sale obisnuite. Femeia Mistret este tipul de persoana concilianta, care va incerca mereu sa evite conflictele, facand foarte multe compromisuri. Totusi, intr-un final, femeia Mistret ajunge sa se sature de scuzele si prefecatoriile barbatului Maimuta si va gasi putere sa rupa relatia.
     Daca, insa, femeia Mistret reuseste sa captureze inima barbatului Maimuta, acesta va face tot ce poate pentru a-i face pe plac. Trebuie doar sa fie, de la inceput, onest in privinta propriilor sale sentimente. Femeia Mistret nu este genul care sa poarte pica si asta poate fi un punct forte in favoarea durabilitatii relatiei.

BARBATUL MISTRET – FEMEIA MAIMUTA
     Barbatul Mistret este deschis si onest, nu minte si nu deceptioneaza pe nimeni, nici prin vorbe, nici prin fapte. Este atat de onest, pana la naivitate, asa incat multi sunt tentati sa profite de el. Nu se poate spune acelasi lucru despre femeia Maimuta. Are o inteligenta iesita din comun, ea fiind cea care manevreaza lucrurile in asa fel incat sa iasa asa cum isi doreste. Este o maestra in arta manipularii si, daca si-l doreste pe barbatul Mistret, acesta nu este o cucerire dificila pentru ea. Acest lucru are si parti pozitive si parti negative. Daca femeia Maimuta este cinstita cu ea insasi si isi doreste o relatie cu barbatul Mistret, va face tot posibilul sa-i faca pe plac si va fi cea care-l va apara de profitori. De cele mai multe ori, insa, femeia Maimuta vede totul ca pe o provocare si, odata ce provocarea nu mai exista, si interesul femeii Maimuta se diminueaza.
     Barbatul Mistret este fidel, nu-si va insela niciodata partenera de cuplu, in vreme ce femeia Maimuta este foarte predispusa spre infidelitate. Totul tine de cat de interesata este femeia Maimuta in legatura cu ceea ce face, cu relatia in care este implicata, etc. In gemeral, nativii zodiei Maimuta au probleme in a se concentra asa cum trebuie asupra unui lucru, mereu atentia le este atrasa catre altceva ce pare mai interesant, mai provocator. Ca si o maimuta atrasa de un obiect stralucitor! Sunt dispusi sa lase totul balta, daca se iveste ceva cu-adevarat neobisnuit, care le capteaza intreaga atentie.
     In timp ce barbatul Mistret este in stare sa ajute pe toti, sa dea totul pentru ca cei din jur sa aiba tot ce le trebuie, ba chiar si strainilor le face bine, daca crede ca poate; femeia Maimuta este foarte egoista, totul in lumea sa se invarte in jurul propriei persoane. Barbatul Mistret poate fi chiar dezgustat pentru modul in care femeia Maimuta intelege sa faca lucrurile, de faptul ca apeleaza la minciuna si deceptie pentru a obtine ceea ce-si doreste.

Problema compatibilitatii dintre Maimuta si Mistret trebuie privita din perspectiva temporala, dar si a din cea a implicarii sentimentale, mai ales atunci cand vorbim de nativul Maimuta. O serie de compromisuri de ambele parti pot duce la realizarea unei uniuni relativ stabile.

loading...
Loading...