Maimuta - Maimuta

Compatibilitati Maimuta - Maimuta Compatibilitati Maimuta - Maimuta

     Relatia Maimuta – Maimuta are potential de succes doar daca partenerii au interese cat mai asemanatoare si sunt devotati unul altuia. Din punctul de vedere al pasiunii in momentele intime nu par sa apara probleme, pentru ca intensitatea masifestarilor este acceasi de ambele parti. Firea vesela si talentul de a face din orice imprejurare, inclusiv din cele mai putin reusite, un prilej de a rade, de a satiriza, face ca nici un conflict sa ne dureze prea mult.
      Maimutele sunt pline de trucuri, dintre cele mai diverse, mai mult sau mai putin reusite. In general, nativii acestei zodii fac ce fac si animalele care dau numele: se maimutareasc foarte mult, incearca sa gaseasca partea mai distractiva a vietii si tind sa nu ia in serios mult lucruri, acesta fiind modul lor de a se apara de stresul zilnic.
     Nativii Maimuta sunt foarte inteligenti, mereu pun la cale cate ceva, mereu fac planuri, au idei noi si interesante. Pacat ca, in multe cazuri, nu reusesc sa duca pana la capat ceea ce au proiectat, deoarece sunt firi nestatornice si au tendinta de a sari de la una la alta, fara a-si acorda timpul necesar pentru a aprofunda. Sunt si foarte norocosi, le iese ceea ce-si doresc, iar atunci cand se lovesc de vreun obstacol sau inregistreaza insuccese, nu se demoralizeaza usor, isi revin foarte repede.
     Barbatii Maimuta au tendinta de a sari de la un business la altul, de la un proiect la altul, incep ceva si, apoi, intre timp, apare altceva, mai interesant, iar ei sunt atrasi intr-acolo. Au doar zvacniri in ceea ce priveste atentia, ceea ce fac, ce pun in aplicare si asta ii face, in ochii celorlalti, sa apara ca fiind neseriosi, nedemni de incredere. Mai ales in tinerete, evita sa se implice in relatii emotionale, intotdeauna considera ca mai au timp pana la o relatie ce implica seriozitate, asa incat, multi nativi ai acestei zodii tind sa-si faca propriile familii destul de tarziu, la varste « mai coapte ».
     In realitate, se poate spune ca nativii Maimuta sunt in cautarea acelui proiect « al vietii lor », daca se poate spune asa, acel proiect care sa-i atraga in totalitate si sa le ocupe intreg timpul. Odata prinsi intr-un astfel de proiect, vor face eforturi sustinute pentru a-l realiza, fie ca este vorba despre viata personala sau cea profesionala.
     Nativii Maimuta sunt foarte pasionali, atenti, sarmanti, intr-un cuvant, foarte atractivi. Sunt si foarte distractivi, asa ca reusesc foarte usor sa se apropie de o eventuala partenera. Exista probleme in a mentine relatia, mai ales daca interesul initial se diminueaza in timp. Mai au si un alt atribut negativ: sunt foarte egoisti, se gandesc intai la ei, apoi la ceilalti, inclusiv cand vine vorba despre partenerul de relatie. Aparentele, in cazul nativilor Maimuta, pot, de multe ori, sa fie inselatoare.
     O relatie sentimentala intre doua persoane apartinand zodiei Maimuta poate fi extrem de stransa, daca partenerii isi asuma in totalitate relatia si isi doresc sa o faca sa mearga, dar poate fi si extrem de distanta, in sensul ca partenerii se comporta mai mult ca persoane singure, fara ca vreunul dintre ei sa se simta, in mod direct, jignit sau afectat. O astfel de relatie poate trena multa vreme si-i poate face sa piarda ocazia de a-si gasi un partener mai potrivit sau poate pe cel cu care ar putea sa-si intemeieze o familie.
     Nativii Maimuta sunt maesti ai manipularii, de aceea putini sunt cei care le acorda increderea, mai ales dupa ce au avut de a face cu trucurile si smecheriile lor. In relatia de cuplu, partenrii Maimuta sunt foarte predispusi la infidelitate, avand in vedere nestatornicia sentimentelor lor. Un nativ Maimuta poate fi un indragostit inflacarat, gata de orice, iar peste un timp, nu foarte indelungat, se poate sa nu-i mai pese deloc de persoana pentru care isi marturisise anterior iubirea netarmurita.
     Nici finantele nu merg bine in relatia dintre doua Maimute. Este un subiect care, daca nu ii intereseaza in mod deosebit, tinde sa fie trecut intr-un plan mult inferior, astfel incat cuplul poate experimenta, destul de des, probleme financiare.

Nativul Maimuta este greu de pacalit, el insusi fiind maestru in aceasta arta. Daca exista sentimente puternice si implicare cu toata seriozitatea, relatia dintre doua persoane nascute in acesta zodie poate fi foarte placuta, plina de dinamism si momente deosebite.

loading...
Loading...