Maimuta - Cocos

Compatibilitati Maimuta - Cocos Compatibilitati Maimuta - Cocos

     Partenerii din relatia Maimuta – Cocos au abordari extrem de diferite, de aceea se poate spune ca formeaza un cuplu departe de a fi ideal. Cocosul este obsedat de ordine, lucreaza dupa programe bine puse la punct, in timp ce Maimuta i se pare mult prea distrata si aiurita, si-i suporta cu foarte mare greutate felul de a fi. La randul sau, Maimuta nu apreciaza seriozitatea Cocosului; dimpotriva, il va lua in deradere, din acest punct de vedere.

BARBATUL MAIMUTA – FEMEIA COCOS
     Barbatul Maimuta este un sarmant prin excelenta. Poate convinge pe aproape oricine de aproape orice, de aceea este foarte potrivit pentru cariere in vanzari, unde poate castiga foarte bine. Nu are nici o problema in a se folosi de cele mai diverse trucuri pentru a-si atinge obiectivele urmarite. Este un tip destul de egoist, destul de nestatornic, ceea ce nu-l ajuta deloc in relatia cu femeia Cocos, care nu este deloc incantata de partenerul sau, odata ce ajunge sa-l cunoasca mai bine. Barbatul Maimuta este un as in a-si ascunde punctele slabe, mai ales in etapele esentiale ale relatiei, de a-si ascunde minusurile si de a-si pune in evidenta punctele forte.
     Barbatul Maimuta este nestatornic si foarte predispus la infidelitati, mai ales in perioada tinererii, cand se gaseste foarte usor mistuit de focul dragostei, dar, tot atat de repede se si stinge acest foc, in ceea ce-l priveste. Are toate sansele sa lase foarte multe inimi zdrobite in calea sa. Iar femeia Cocos poate fi una dintre acestea.
     Aceeasi problema, a nestatorniciei, isi pune amprenta si asupra pozitiei barbatului Maimuta in viata profesionala. Este genul care trece repede de la una la alta, atentia este cea care-i joaca feste, asa ca nu este un partener de nadejde pentru nimeni, din acest punct de vedere, mai ales ca nu are nici o problema in a trada, a dezamagi, a lasa balta pe cineva, daca asta considera ca-i serveste propriilor interese. Este chiar un tip periculos, daca privim lucrurile din aceasta perspectiva.
     In vreme ce barbatul Maimuta este dispus sa se lase in voia sortii, actioneaza cu spontaneitate si nestatornicie si evita, pe cat posibil, sa-si asume angajamente cu toata seriozitatea, femeia Cocos este exact opusul sau, adica o persoana riguroasa, foarte organizata, care isi face planuri si face eforturi pentru a le duce la bun sfarsit.
     Viata sociala activa, care le place amandurora, nu compenseaza toate celelalte minusuri, care aduc prejudicii majore unei eventuale relatii intre cei doi.

BARBATUL COCOS – FEMEIA MAIMUTA
     Barbatul Cocos este un tip talentat, care-si doreste sa realizeze multe in viata, isi face tot felul de proiecte si face tot posibilul sa le indeplineasca. Este intelgent, bun observator, neinfricat si increzator in propriile forte. Atunci cand se implica intr-o relatie, o face cu seriozitate si isi doreste acelasi lucru si de la partenera sa. Are insa slabe sperante de a obtine acest lucru de la femeia Maimuta, cu o fire nestatornica si intotdeauna gata sa sara de la una la alta, inclusiv de la un partener la altul.
     Si barbatul Cocos, dar si femeia Maimuta iubesc viata sociala si le place sa atraga atentia asupra lor: femeia Maimuta, prin tot felul de comicarii si smecherii, barbatul Cocos prin aparitii excentrice, iesite din comun. Barbatul Cocos este o persoana cu o minte foarte rapida, onesta pana la cruzime uneori, cu o limba foarte ascutita. Femeia Maimuta raspunde si ea, la fel de taios cum vorbeste partenerul sau, nu accepta observatii, care curg din plin din partea acestuia si, de aici pana la conflict, nu este decat un pas.
     Daca femeia Maimuta isi doreste, poate sa scape de treburile pe care le are de facut, prin tot felul de smecherii, in vreme ce barbatul Cocos isi asuma cu foarte mare seriozitate proiectele in care se implica, indiferent daca este vorba de viata personala sau de cea profesionala. Asa incat, la un moment anume, barbatul Cocos se va satura de toate jumbuslucurile femeii Maimuta, nu va mai fi impresionat de « magia » acesteia si-i va intoarce spatele.

loading...
Loading...