Maimuta - Caine

Compatibilitati Maimuta - Caine Compatibilitati Maimuta - Caine

     Maimuta si Cainele dezvolta o foarte frumoasa relatie de prietenie. Le place sa petreaca timpul impreuna, facand jumbuslucuri si tot felul de nazdravanii. Odata ce se implica si sentimente in ecuatie, lucrurile devinn absolut patetice si frustrante, de ambele parti.

BARBATUL MAIMUTA – FEMEIA CAINE
     Barbatul Maimuta nu este deloc sincer, are in spate o intreaga istorie plina de pacaliti, de tructuri si smecherii. Atunci cand are un interes, nu are nici o problema in a mintit sau a deforma adevarul asa cum crede de cuviinta. Este un tip destept, inteligent si are un talent innascut in a-i manipula pe cei din jur. Intr-adevar, este dispus sa munceasca atunci cand isi doreste cu adevarat ceva, insa, de cele mai multe ori, face tot posibilul sa scape de munca. Cel mai prost lucru, in ceea ce-l priveste pe barbatul Maimuta este acela ca, de putine ori, este sigur pe ceea ce isi doreste pentru el insusi si viitorul sau. Iar asta il face sa fie nestatornic, sa fie predispus la infidelitate. Este foarte antrenat in cucerirea femeii pe care o doreste, insa, atunci cand provocarea a incetat, vor gasi o alta provocare care sa ii starneasca interesul. Barbatul Maimuta incepe o relatie cu cele mai bune intentii, insa, pe parcurs, acestea tind sa nu mai fie la fel, pe masura ce imprejurarile se schimba. Tradarea este cumplita pentru femeia Caine, foarte loiala si atasata partenerului, fidelitatea intruchipata, care ar face orice pentru cei iubiti.
     Femeia Caine este o persoana pe care te poti baza in orice imprejurari, care niciodata nu lasa balta pe cei carora le-a promis ceva sau alaturi de care s-a angajat intr-o actiune. Nu acelasi lucru se poate despre barbatul Maimuta.
     Femeia Caine este pesimista si, uneori, devine anxioasa, avand nevoie de cineva care sa o sprijine si sa o calmeze. Nu gaseste acest sprijin in persoana barbatului Maimuta, care tinde sa ia in deradere spaimele femeii Caine, tratand cu superficialitate unele lucruri care, pentru partenera sa, sunt foarte serioase.
     Este clar ca divergentele de caracter sunt fundamentale in ceea ce priveste barbatul Maimuta si femeia Caine, asa ca sansele ca o relatie intre cei doi sa se dezvolte asa cum trebuie sunt ca si inexistente.

BARBATUL CAINE – FEMEIA MAIMUTA
     Primele lucruri care se pot spune despre barbatul Caine sunt urmatoarele: este fidel, loial familiei si partenerului de viata, se poate conta pe el in orice imprejurari, atunci cand si-a luat angajamentul, ii place rutina si uraste surprizele. Din pacate, nici macar una dintre aceste caracteristici de baza ale personalitatii barbatului Caine nu este compatibila cu trasaturile de caracter ale femeii Maimuta. Aceasta este nestatornica, nu este loiala nimanui, decat propriilor sale interese, pentru care este capabila de orice, de foarte multe ori nu duce la bun sfarsit actiunile in care se angajeaza si este oricand susceptibila a dezamagi, mereu te poti astepta la surprize din partea ei si nu intotdeauna placute.
     Femeia Maimuta isi foloseste mereu farmecele pentru a obtine ceea ce-si doreste, inclusiv daca si-l doreste pe barbatul Caine. Are talent innascut in a manipula si aproape intotdeauna isi atinge scopurile. Are intentii bune, cel putin la inceput, insa acestea se pot schimba pe parcurs, in functie de propriile interese.
     Romantismul poate fi puternic intre barbatul Caine si femeia Maimuta, insa nu este de ajuns. Femeia Maimuta trebuie sa se implice cu-adevarat pentru ca relatia sa aiba ceva sanse de reusita.

O relatie intre Maimuta si Caine este posibil a se dezvolta, cu probabilitate mai mare, atunci cand cei doi au trecut de varsta primei tinereti, cand Maimuta este extrem de nestatornica si usuratica.

loading...
Loading...