Iepure - Mistret

Compatibilitati Iepure - Mistret Compatibilitati Iepure - Mistret

     Relatia dintre Iepure si Mistret parca merge de la sine. Si chiar daca nu ar fi asa, partenerii tind sa faca tot posibilul pentru a asigura bunul mers al relatiei, odata ce si-au asumat responsabilitatea acesteia.

BARBATUL IEPURE – FEMEIA MISTRET
     Barbatul Iepure are foarte multe in comun cu femeia Mistret si este natural ca cele doua personaje sa graviteze unul spre celalalt. Femeia Mistret este foarte inteligenta, straluceste in mediile sociale in care isi face aparitia si uraste situatiile conflictuale la fel de mult ca si barbatul Iepure. Femeia Mistret este foarte suportiva fata de cei apropiati, iar fata de partenerul de cuplu, cu atat mai mult. In acelasi timp, femeia Mistret este gata sa accepte compromisuri pentru ca lucrurile sa mearga bine, ceea ce o face destul de vulnerabila in fata anumitor persoane care ar putea profita de naivitatea sa. Din pacate, si barbatul Iepure este la fel de sensibil si empatic cu cei din jur, astfel incat amandoi au nevoie, in jurul lor, de prieteni adevarati, care sa-i protejeze de profitori.
     Femeia Mistret este foarte muncitoare, foarte implicata, odata ce si-a asumat responsabilitatea unui anumit lucru. Totusi, femeia Mistret stie sa echilibreze asa cum trebuie, viata sociala si cea profesionala, astfel incat stresul sa nu-i afecteze viata de familie si relatia cu partenerul de viata. Barbatul Iepure poate fi putin capricios din punct de vedere emotional, insa femeia Mistret este indulgenta si asteapta cu rabdare ca partenerul sau sa depaseasca momentele dificile. De asemenea, barbatul Iepure are mare nevoie de ajutor in momentele de tensiune, cand firea sa sensibila este predispusa la anxietate.
     Femeia Mistret este suficient de sensibila pentru a-si da seama cand partenerul sau a ajuns la limita, intelegand ca nu este intelept sa forteze lucrurile in ceea ce-l priveste.
     Atat femeia Mistret, cat si barbatul Iepure sunt iubitori de arta, de frumos, au gusturi asemanatoare in aceasta privinta. Se inteleg de minune si isi pot cladi, cu succes, o viata buna impreuna.

BARBATUL MISTRET – FEMEIA IEPURE
     Barbatul Mistret este un tip gentil, o firea creativa, artistica, ce uraste din toata inima situatiile conflictuale si isi doreste, la fel de mult, o relatie calma, plina de dragoste si pasiune. In anturajele in care este prezent, actioneaza ca un bun negociator, la fel ca si femeia Iepure, reusind sa calmeze spiritele mai vulcanice si sa tempereze discutiile in contradictoriu, astfel incat totul sa decurga cat mai linistit posibil. In relatia de cuplu, barbatul Mistret este foarte bland si rabdator cu partenera sa, femeia Iepure. Intuieste inca de la inceput faptul ca este o fire delicata, sensibila, care poate fi usor ranita, asa ca se va purta cat se poate de frumos si-i va oferi mereu sprijin atunci cand va simti nevoia. De altfel, barbatul Mistret ofera sprijin oricui, nu ii place sa vada oameni in suferinta, ajuta ori de cate ori poate. Este astfel, predispus la a se profita de el. In aceeasi situatie este si femeia Iepure.
     Femeia Iepure este foarte precauta, nu face nimic fara sa se gandeasca la consecinte, nu-si supune familia sau apropiatii niciunui risc inutil. Ii place sa aiba momente in care sa se relaxeze si sa traiasca din plin momentul prezent si-l va incuraja, in acest sens, si pe partenerul Mistret.
      Mai ales femeia Iepure poate fi destul de capricioasa, insa barbatul Mistret este suficient de intelegator in astfel de momente, asteapta trecerea crizei emotionale si-i ofera suport, daca are nevoie.
     Avand atat de lucruri in comun, este foarte usor pentru barbatul Mistret sa se indragosteasca, in fiecare zi, tot mai mult de partenera sa, femeia Iepure.

Iepurele si Mistretul au trasaturi de caracter care-i ajuta sa se compatibilizeze la modul foarte fericit, sa puna bazele si sa dezvolte o relatie de cuplu durabila, plina de iubire si sensibilitate.

loading...
Loading...