Iepure - Maimuta

Compatibilitati Iepure - Maimuta Compatibilitati Iepure - Maimuta

     Din pacate, Maimuta nu este deloc cea mai buna alegere pentru Iepure. Doua firi atat de diferite, cu interese si manifestari atat de diferite, ar fi imposibil de armonizat astfel inca sa poata dezvolta si mentine o relatie. Un parteneriat de afaceri intre doi nativi apartinand acestor zodii este mult mai probabil a functiona, decat o relatie de cuplu.

BARBATUL IEPURE – FEMEIA MAIMUTA
     Pentru barbatul Iepure, femeia Maimuta este foarte fascinanta. Atata energie, atata vitalitate, atata inteligenta, atata creativitate, toate adunate la un loc, i se par extrem de atragatoare. Din pacate, destul de repede, barbatul Iepure observa si partile negative ale femeii Maimuta, o fire manipulatoare, egoista, nestatornica. Femeia Maimuta nu se da in laturi de la nimic, atunci cand isi doreste ceva. In timp, devine maestra in arta manipularii si nu va ezita sa minta si sa insele pentru a-si atinge propriile obiective. Este drept ca femeia Maimuta nu are probleme in a-si gasi rapid o slujba sau un partener. Problemele survin atunci cand se pune problema sa pastreze aceste achizitii. Femeii Maimuta ii lipseste puterea de concentrare, mereu este atrasa de noi perspective, mereu i se pare ca ceea ce apare e mai interesant decat ceea ce face in momentul acela. Este cu totul impotriva principiilor de viata ale barbatului Iepure, care incearca mereu sa duca la bun sfarsit ceea ce incepe si se implica numai dupa ce studiaza bine chestiunile in cauza, cand este sigur ca riscurile asumate sunt minime.
     Femeia Maimuta nu agreeaza deloc barbatii care nu se ridica la inaltimea asteptarilor sale, pe cei care nu sun la fel de inteligenti ca si ea. Barbatul Iepure este ceva mai lent, nu din cauza faptului ca nu ii merge mintea, ci pentru ca incearca sa analizeze cat mai bine totul inainte de a face pasul inainte.
     Femeia Maimuta este certareata, mereu are ceva de spus, de vorbit. Barbatul Iepure iubeste foarte mult calmul, linistea, nu-si doreste decat un minim de confort si foarte mult calm in viata sa. Este dispus chiar sa lase de la el, numai sa aiba parte de acest lucru. Din pacate, viata cu femeia Maimuta nu este nici pe departe dominata de calm. Este o viata foarte agitata, plina de neprevazut si situatii limita, care pur si simplu il scot din minti pe barbatul Iepure. Acesta nu va sta mult pe ganduri pana sa-si ia piciorele la spinare si sa dispara din peisaj, daca are de-a face frecvent cu o astfel de atmosfera.
     Pe de alta parte, barbatul Iepure trebuie sa inteleaga ca femeia Maimuta foloseste toate aceste trucuri, jumbuslucuri, scheme si tertipuri, tocmai pentru ca vrea sa se portejeze pe ea insasi de inselatorii, de a fi ranita. Odata ce femeia Maimuta ajunge sa iubeasca barbatul Iepure, sa aiba si sa-i castige increderea, atunci lucrurile pot lua o turnura foarte favorabila. Asta insa, numai in cazul in care femeia Maimuta are destula rabdare sa-l cunoasca bine pe barbatul Iepure, iar barbatul Iepure face toate compromisurile, pentru a intelege, la randul sau, ce se intampla in mintea femeii Maimuta.

BARBATUL MAIMUTA – FEMEIA IEPURE
     Femeia Iepure este prea sensibila pentru barbatul Maimuta, mult mai nepasator, dispus sa faca orice pentru a-si atinge scopurile. Este greu pentru femeia Iepure sa accepte tertipurile si schemele barbatului Maimuta, mereu sa se intrebe cand va ajunge si ea sa fie victima acestora. Barbatul Maimuta este nestatornic, cu atat mai mult la varste tinere. Femeia Iepure este mult mai inteleapta, nu-si asuma riscuri inutile, este foarte logica in tot ceea ce face si cu greu poate gasi macar o farama din aceasta logica in actiunile barbatului Maimuta, care mai mereu actioneaza sub impulsul momentului. Daca ar aprecia, barbatul Iepure ar putea trage multe foloase ascultand sfaturile femeii Iepure. De multe ori nu are nici disponibilitatea, nici rabdarea necesare acestui demers.
     Barbatul Iepure este foarte inteligent si o considera pe femeia Iepure cam grea de cap, aceasta fiind mai inceata, nu din cauza faptului ca este mai putin inteligenta, ci pentru ca este mult mai prudenta.

Este foarte putin probabil ca o relatie intre Maimuta si Iepure sa functioneze mai mult timp. Din momentul in care partenerii incep sa se cunoasca mai bine, relatia se deterioreaza destul de rapid. Doar in cazurile izolate in care sentimentele sunt foarte puternice, este posibil ca relatia sa treneze ceva mai multa vreme.

loading...
Loading...