Dragon - Mistret

Compatibilitati Dragon - Mistret Compatibilitati Dragon - Mistret

     Dragonul este tipul de caracter pe care si-l doreste Mistretul: puternic, atragator, pasional, magnetic, increzator in sine. Pe de alta parte, Dragonul s-ar putea sa vada in Mistret exact trasaturile de caracter pe care le dispretuieste: pesimism, prudenta excesiva, putina incredere in fortele proprii. Totusi, momentele intime intre cei doi pot fi memorabile.

BARBATUL DRAGON – FEMEIA MISTRET
     Barbatul Dragon este tipul puternic, atragator, care capteaza privirile de cum intra intr-o incapere, care isi face usor prieteni si-si castiga usor partenera de cuplu. Femeia Mistret nu are cum sa nu fie captivata de el. Barbatul Dragon este indraznet, uneori prea indraznet, pana la nesabuinta. Are o mare incredere in fortele proprii si crede ca poate face orice, iar asta ii poate aduce numeroase neplaceri. Pe de alta parte, femeia Mistret este genul extrem de prudent, mai ales cand este vorba de decizii importante, care isi ia mereu masuri de precautie, uneori fiind catalogata ca foarte inceata, ba poate chiar si mai putin inteligenta, ceea ce nu este deloc asa. Oricum, sunt elemente care, pentru barbatul Dragon, pot constitui minusuri importante in privinta partenerei sale.
     Barbatul Dragon este genul care nu se fereste daca se iveste vreun conflict, insa femeia Mistret este genul care evita divergentele, iubeste pacea si calmul. Prea mult din acestea il plictisesc, insa, pe barbatul Dragon. Totusi, este foarte important faptul ca femeia Mistret este o admiratoare infocata a barbatului Dragon, ceea ce il flateaza enorm pe acesta. Tot din partea partenerei sale Mistret, barbatul Dragon va primi si acel sprijin de care are nevoie pentru a-si reveni si pentru a relua lupta, daca este cazul.
     Femeia Mistret nu are nici o problema in a-si sustine partenerul Dragon in urmarirea si realizarea obiectivelor sale, punand deoparte propriile sale dorinte. Femeia Mistret ofera sprijin, fara a cere prea multe in schimb. Barbatul Dragon trebuie sa fie si el alaturi de femeia Mistret, atunci cand aceasta are nevoie, sa-i ofere spatiul si confortul pe care si le doreste. Si, mai ales, sa-i fie fidel, deoarece exista tendinte de infidelitate la barbatul Dragon, mai intotdeauna inconjurat de admiratoare. Femeia Mistret este foarte sensibila si ar fi daramata de o eventuala tradare. Este singurul lucru pe care nu l-ar putea ierta niciodata, asa ca, exista sanse pentru o relatie intre barbatul Dragon si femeia Mistret.

BARBATUL MISTRET – FEMEIA DRAGON
     Barbatul Mistret este foarte prudent in luarea deciziilor. Analizeaza cu foarte mare grija argumentele pro si contra si abia dupa ce are toate datele problemei clarificate, purcede la intreprinderea respectiva. Tot astfel se comporta si in cazul deciziei de a se implica, la modul serios, intr-o relatie de cuplu. Asa incat, atunci cand se angajeaza, isi pune tot sufletul sau, dar este aproape sigur ca si partenera sa ii impartaseste sentimentele.
     Barbatul Mistret este un tip caruia nu-i displace viata sociala, dar nici nu se poate spune ca este ahtiat dupa ea. Este onest, deschis, gata oricand sa sara in ajutorul oricui are nevoie. Din pacate, acest ultim atribut ii poate aduce in preajma unor persoane care ar putea profita de generozitatea sa. Femeia Dragon poate echilibra balanta din acest punct de vedere, si-l poate proteja pe barbatul Mistret de profitori.
     Femeii Dragon ii place atentia, se hraneste din admiratia celorlalti, dar si din sprijinul acordat de partenerul sau, iar, in cazul barbatului Mistret, acest sprijin este substantial. Uneori, insa, femeia Dragon nu rasplateste asa cu ar trebui pe partenerul sau Mistret, fiind destul de egoista si actionand in interes propriu, fara a tine cont pe cine raneste. Insa acest lucru se poate intampla daca interesul sau pentru relatie nu este cel care ar trebui sa fie.
     Viata sexuala insa tinde sa fie extrem de pasionala, femeia Dragon fiind la fel de intensa si aici, ca si in alte domenii ale vietii, in vreme ce barbatul Mistret o coplesete cu tandretea si iubirea sa.

Relatia dintre Dragon si Mistret poate fi o uniune implinita si durabila, daca Mistretul este convins ca partenerul Dragon este cel alaturi de care isi poate construi un viitor, iar Dragonul este convins ca a venit momentul sa imbratisese cu seriozitate ideea stabilitatii.

loading...
Loading...