Dragon - Maimuta

Compatibilitati Dragon - Maimuta Compatibilitati Dragon - Maimuta

     Dragonul si Maimuta pot fi deschisi si sinceri, daca sunt foarte indragostiti unul de celalalt si foarte dedicati relatiei. Amandoi sunt plini de umor, voie buna, sarmanti si atragatori. Pasiunea atinge cote inalte in aceasta relatie. La fel si temperamentele, care pot ridica probleme majore in momentele tensionate.

BARBATUL DRAGON – FEMEIA MAIMUTA
     Barbatul Dragon poate fi fericit cu femeia Maimuta. Sunt iubiti pasionali si se compatibilzeaza de minune in dormitor. Pot sa se indragosteasca foarte repede unul de celalalt. Barbatul Dragon este foarte atractiv, prin puterea si increderea in sine pe care le emana, in vreme ce femeia Maimuta este mereu vesela si pusa pe ghidusii. Atunci cand amandoi sunt seriosi, rezultatul poate fi ceva extraordinar de frumos. Femeia Maimuta este capabila sa tina pasul cu aspiratiile barbatului Dragon si chiar isi concentreaza atentia asupra modalitatilor in care poate sa-l sprijine si sa-l protejeze de consecinte nedorite, daca este cazul. Barbatul Dragon, mult prea increzator in propriile capacitati, se intinde, nu de putin ori, mai mult decat il tine plapuma, asa ca, un astfel de ajutor este, intotdeauna, binevenit.
     Barbatul Dragon nu exceleaza in ceea ce priveste organizarea finantelor, femeia Maimuta insa, este mult mai priceputa din acest punct de vedere, astfel incat, cel mai bine ar fi ca ea sa se ocupe de aspectele financiare ale relatiei. Femeia Maimuta este atenta, de obicei, si la cele mai mici detalii, in vreme ce barbatul Dragon este un om al ansamblului, vede intregul.
     Ca si barbatul Dragon, si femeia Maimuta este iubitoare de aventura si vor vedea multe lucruri interesante impreuna. Pe de alta parte, fiecare dintre cei doi are o influenta pozitiva asupra celuilalt. Femeia Maimuta il ajuta pe barbatul Dragon sa iasa « basma curata » atunci cand se implica in proiecte mult prea mari pentru puterile sale, iar barbatul Dragon o motiveaza prin perseverenta sa, sa termine ceea ce incepe.
     Din pacate, ambii parteneri tind sa se implice intr-o relatie serioasa dupa o anumita varsta si niciodata nu-si pun sentimentele pe tava daca nu sunt siguri ca partenerul este de incredere. Daca nu sunt convinsi ca e timpul sa-si faca o relatie serioasa, ambi au tendinta de a trece usor de la o relatie la alta.

BARBATUL MAIMUTA – FEMEIA DRAGON
     Barbatul Maimuta alcatuieste schema peste schema pentru a castiga bani. Este foarte inteligent si, de regula, ceea ce gandeste se transpune rapid in practica. Din pacate, cea mai importanta bila neagra pentru barbatul Maimuta este faptul ca nu se poate concentra suficient incat sa duca o treaba de la cap la coada, ba chiar are probleme in a-si mentine un job. Totul pentru el trebuie sa fie o provocare; atunci cand provocarea nu mai exista, interesul pentru activitatea respectiva scade dramatic. Are insa o abilitate innascuta de aface bani, de a-i manevra, asa ca mereu are cate un as in maneca, ce nu-l lasa sa moara de foame.
     Barbatul Maimuta este mereu in alerta, mereu pune ceva la cale, in viata profesionala, dar si in cea personala. Daca nu este convins ca-si doreste o relatie de lunga durata si nu are sentimente puternice pentru partenera sa, relatia dintre ei nu are nici o sansa de supravietuire. La fel ca femeia Dragon si barbatul Maimuta lasa o groaza de inimi frante in urma sa.
     Femeia Dragon este puternica, este increzatoare in propriile forte, insa totul este proportionat de sprijinul emotional pe care i-l ofera partenerul. Dragonul se hraneste din acest sprijin, din admiratia venita de la cei din jur.

O relatie intre Dragon si Maimuta este fie implinita si durabila, cand partenerii sunt gata sa-si asume angajamentele implicite, fie doar o relatie tranzitorie, daca Maimuta decide ca nu are de ce sa continue, ca nu exista o provocare suficienta in relatie, iar Dragonul nu primeste sprijinul emotional pe care si-l doreste.

loading...
Loading...