Cocos - Mistret

Compatibilitati Cocos - Mistret Compatibilitati Cocos - Mistret

     Relatia intre Cocos si Mistret are mare potential. Conversatia curge fluent intre cei doi, iar momentele impreuna sunt pline de pasiune si inspiratie. Exista armonie din foarte multe puncte de vedere, ceea ce nu poate fi decat benefic pentru o uniune intre Cocos si Mistret.

BARBATUL COCOS – FEMEIA MISTRET
     Barbatul Cocos este foarte sociabil, ii place sa fie in centrul atentiei si, atunci cand nu reuseste prin alte metode, recurge inclusiv la unele extreme, cu tot felul de extravagante si lucruri iesite din comun. Femeia Mistret este, si ea, la fel de sociabila si incantatoare in relatiile cu cei din jur, iar barbatul Cocos va fi atras de naturaletea ei. Nu este o relatie care incepe cu dragoste la prima vedere, insa potentialul de a se transfoarma intr-o relatie sentimentala este foarte mare.
     Femeia Mistret este o fire foarte calma, foarte rabdatoare, care face totul pentru a evita sa fie implicata in orice fel de conflicte. Prefera sa cedeze, de multe ori, pentru ca discutiile in contradictoriu ii fac rau, realmente. Ea va fi, in consecinta, mediator al conflictelor cu partenerul Cocos, care este ceva mai argatos din fire si destul de incapatanat ca sa renunte usor la punctul sau de vedere.
     Din punct de vedere financiar, pot sa apara probleme in organizarea cheltuielilor, mai ales prin prisma faptului ca ambilor parteneri le place sa se simta bine, sa se imbrace bine si nu se gandesc de doua ori atunci cand isi doresc un lucru, nici macar la modul in care cheltuiala le poate afecta bugetul. Trebuie sa faca eforturi pentru a regla lucrurile in aceasta directie.
     Femeia Mistret isi sustine partenerul neconditionat, iar daca se angajeaza impreuna cu acesta in vreun proiect, va fi trup si suflet de la inceput pana la final, deoarece se implica dupa ce analizeaza atent lucrurile si orice angajament este luat cu foarte mare atentie. Este foarte suportiva fata de partenerul sau, chiar daca nu este de acord, intotdeauna, cu deciziile acestuia.
     Exista, intr-adevar, multe elemente comune, intre barbatul Cocos si femeia Mistret, insa exista si o serie de diferente, care, uneori, pot duce la divergente iremediabile. Barbatul Cocos este mai analitic, mai logic, in vreme ce femeia Cocos este, de multe ori, influentata de factorul emotional. Chiar daca femeia Cocos este dispusa sa faca multe compromisuri, uneori are nevoie si ea de asa ceva din partea partenerului si, daca primeste acest lucru, va sti sa-l rasplateasca asa cum trebuie.

BARBATUL MISTRET – FEMEIA COCOS
     Barbatul Mistret prezinta multe caracteristici apreciate de femeia Cocos. Sunt de incredere, loiali partenerei, foarte sinceri – nu accepta sa minta in nici o imprejurare. Femeia Cocos, pe de alta parte, este foarte ordonata, realista, ii place sa respecte o rutina clara, isi desfasoara activitatea dupa un program foarte bine pus la punct, ceea ce ii place mult femeii Mistret. Ambii parteneri dau mult relatiei, mai mult decat primesc, de altfel.
     Femeia Cocos este foarte implicata in viata sociala, ii place sa fie in centrul atentiei, face tot ce se poate pentru a atrage atentia asupra sa. Barbatul Mistret nu este la fel de pasionat de atentie, insa isi sustine partenera, atat in viata sociala, cat si in viata profesionala, cat de mult poate.
     Cuplul are nevoie de masuri practice care sa controleze situatia lor finaciara. Barbatul Mistret este iubitor de confort, are anumite preferinte pentru activitati sau lucruri care sa-l faca sa se simta bine, insa de cele mai multe ori este tentat sa cheltuie ceva mai mult decat isi poate permite. La fel si femeia Cocos este iubitoare de excentrisme, de lux, pentru care nu ezita sa faca o serie de cheltuieli insemnate. In aceste conditii, este nevoie de cineva care sa-i ajute sa se organizeze din acest punct de vedere. Nu ar fi rau chiar sa apeleze la un consilier financiar.

Mistretul si Cocosul se simt foarte bine unul in compania celuilalt, gasesc confort si se distreaza bine impreuna. Au nevoie si de ceva compromisuri in relatia lor, dar, pana la urma, care relatie este scutita de asa ceva?

loading...
Loading...