Capra - Mistret

Compatibilitati Capra - Mistret Compatibilitati Capra - Mistret

     Perechea Capra – Mistret este o pereche aproape ideala. Ambii parteneri sunt inspirati, spirite gentile, pasionali si, de regula, cu o mare atractie fizica intre ei. Si Capra, si Mistretul sunt persoane sensibile, iar atunci cand au divergente tind sa adopte o pozitie defensiva. Este important ca cei doi sa invete sa comunice mai bine intre ei.

BARBATUL CAPRA – FEMEIA MISTRET
     Barbatul Capra este foarte sensibil, plin de compasiune, emotiile sale il impiedica uneori sa gandeasca in mod rational, astfel incat este posibil ca unele persoane sa profite de el. Din pacate, si femeia Mistret este la fel de plina de compasiune si mereu gata sa-i ajute pe cei din jur. Este nevoie ca partenerii sa se ajute reciproc, dar si sa-si faca prieteni capabili sa-i apere de profitori. Barbatul Capra este mai motivat de sarcini domestice, este lipsit de ambitii legate de cariera, insa isi doreste sa-si valorifice talentul artistic. Din pacate, nu este suficient de ambitios pentru a-si transpune planurile in realitate.
     Barbatului Capra ii plac lucrurile fine, de calitate si are mult de castigat numai daca are un partener suficient de intelegator, dar si foarte ambitios si muncitor, care sa sustina material cuplul. Este un tip introvertit, chiar daca ofera intotdeauna o ureche care sa asculte, mult mai greu se pune el in postura de a vorbi. Este astfel nevoie ca partenerul sa fie suficient de intuitiv pentru a simti de cea are el nevoie. Si femeia Mistret este o astfel de partenera. Nici barbatului Capra, nici femeii Mistret nu le plac certurile, asa ca vor face tot posibilul sa evite situatiile conflictuale, vor lasa de la ei, pentru ca totul sa mearga bine. Femeia Mistret este un foarte bun mediator, negociator si, intotdeauna, prefera sa discute orice problema de o maniera cat mai calma, decat sa tipe la partener.
     Barbatul Capra are nevoie de stabilitate si de un camin linistit, iar femeia Mistret este cea mai in masura sa i-l ofere. Este si o tipa foarte romantica, pasionala. Are nevoie de viata sociala, iar barbatul Capra ii va fi alaturi atunci cand este solicitat in acest sens.
     Sunt parteneri perfecti unul pentru celalalt, fara a fi nevoie sa faca prea multe compromisuri.

BARBATUL MISTRET – FEMEIA CAPRA
     Barbatul Mistret are nevoie de viata sociala; nu isi doreste sa fie in centrul atentiei, ci doar sa fie impreuna cu prietenii, sa mai iasa din cotidian si sa mai afle noutatile. Este un pacifist, caruia nu-i place nici sa provoace, nici sa fie parte in vreun conflict. Este un bun mediator si mereu incearca sa impace partile aflate intr-o disputa. In cuplu, este mereu ponderat si incearca sa rezolve situatiile conflictuale pe cale pasnica. Barbatul Mistret este foarte muncitor, perseverent, incearca sa duca tot ce incepe la bun sfarsit, in forma cea mai benefica posibil. Este foarte devotat partenerei de relatie, este romantic, ii place sa faca gesturi si cadouri romantice, ceea ce femeii Capra ii place la nebunie.
     Femeia Capra este o tipa docila, emotiva, sensibila, uneori exista persoane care profita de bunatatea ei, atunci cand se arata disponibila sa acorde suport emotional. Isi doreste multe, insa daca le poate obtine cat mai simplu, fara a face eforturi majore, acest lucru este perfect. Prefera sa se foloseasca de propriile atuuri pentru a obtine cat mai mult. Nu este foarte buna in managementul banilor, asa incat are nevoie de cineva care sa o ajute in acest sens. Mai mult decat atat, are nevoie de cineva care sa o ajute sa cheltuie atat cat isi poate permite, deoarece este intotdeauna tentata sa-si depaseasca bugetul. Uneori devine anxioasa, are nevoie sa se simta iubita, sigura in relatie, iar barbatul Mistret este in masura sa faca asta.

Capra si Mistretul sunt firi destul de similare, au multe lucruri in comun, asa incat pot sa treaca usor peste eventuale diferente si sa se armonizeze. Pot forma un cuplu aproape perfect, fiind iubitori de calm si liniste, iar intr-o astfel de atmosfera, se pot rezolva mult mai usor divergentele.

loading...
Loading...