Capra - Maimuta

Compatibilitati Capra - Maimuta Compatibilitati Capra - Maimuta

     Relatia dintre Capra si Maimuta este o relatie destul de greu de mentinut. Chiar daca au multe lucruri despre care sa discute, partenerii au si multe divergente care sunt greu de inlaturat, caracterele lor fiind destul de diferite pentru a accepta compromisuri majore.

BARBATUL CAPRA – FEMEIA MAIMUTA
     Barbatul Capra este tacut, gentil, o persoana care stie sa asculte si sa pastreze secretele care i-au fost incredintate. Este adept al activitatilor casnice, precum redecorarea locuintei, mentinerea ei la o forma cat mai agreabila si mai confortabila. Este genul care nu se implica in conflicte si nu poarta pica nimanui. Ii place sa aiba calm, liniste si frumusete in jurul sau. Trebuie insa recunoscut faptul ca barbatul Capra nu prea agreaza munca grea. Este drept ca are o multime de vise, care mai de care mai indraznete si mai interesante, insa, din pacate, multe raman la acest nivel. Barbatul Capra nu este un tip ambitios, nici macar in ceea ce priveste propria sa cariera, nu-si doreste decat sa fie lasat in pace cu visele sale. Poate foarte bine sa fie casnic si nu-l deranjeaza daca partenera sa va fi cea cara va aduce venitul in cuplu. Daca partenera il preseaza insa, devine indaratnic si refuza sa mai faca ceva. Este un tip inchis in sine, mai ales in cazul in care este suparat.
     Femeia Maimuta este jucausa, insa jocurile sale nu sunt, nici pe departe, nevinovate. Este o tipa amabitioasa si nu se lasa pana nu face ceea ce si-a propus. Este drept ca, uneori, mai poate fi distrasa de la scopul initial, de diverse alte chestiuni, care ar putea sa i se para mai interesante. Nu este o tipa pe care sa te poti baza, mai ales daca relatia cu ea nu este foarte stransa. Foloseste cu succes manipularea, obtinand astfel ceea ce urmareste si, rareori, da gres. Nici macar in relatia de cuplu, partenerul nu poate avea incredere deplina in ea, avand in vedere ca asa este caracterul ei si, de multe ori, nu se poate abtine.
     Femeia Maimuta este pur si simplu enervata de calmul afisat de barbatul Capra. Nici lipsa de ambitie a acestuia nu o poate intelege. De multe ori, va fi tentata sa-l ia peste picior din cauza aparentei letargii care-l caracterizeaza. Pe de alta parte, barbatul Capra nu apreciaza modul in care femeia Maimuta ii manipuleaza pe ceilalti, o considera doar interesata si se simte foarte nesigur in relatia cu ea.

BARBATUL MAIMUTA – FEMEIA CAPRA
     Barbatul Maimuta este un tip care mereu planuieste cate ceva. Este sarmant si face, uneori, un sport din a seduce si cuceri femeile, lasand in urma o multime de inimi zdrobite. Se foloseste din plin de manipulare, ii place foarte mult sa detina control asupra a ceea ce se petrece in viata lui, este un oportunist. Este si o fire vesela, foarte optimista si, chiar daca lucrurile nu-i merg pe atat de bine pe cat se astepta, nu se descurajeaza si incearca si alte cai pana cand reuseste sa rezolve. Nu este genul care sa poata fie jignit usor, nu este afectat de anumite cuvinte sau expresii pe care altii le-ar considera clar nepotrivite la adresa lor. Sunt niste duri, din punct de vedere sentimental, daca se pastreaza detasati. Daca, in schimb, se implica din acest punct de vedere, treburile se schimba, nu mai pot fi la fel de detasati pe cat si-ar dori.
     Femeia Capra este o tipa sensibila, care nu se plange si nu se destainuie usor celor din jur. Dimpotriva, este genul care-i asculta pe cei din jur si ofera un umar celor care sunt in necaz. Nu poarta pica nimanui si-si vede de treaba ei. Se simte bine daca este lasata in pace. Daca este presata sa faca ceva devine reticenta, indaratnica chiar. Nu prea ii place munca grea si nu are ambitii legate de cariera. Daca poate obtine cat mai mult cu cat mai putin efort, atunci totul este perfect. Nu are o disciplina impusa si nici motivatie. Are inclinatii artistice si aici poate sa aprofundeze, daca doreste acest lucru.

In general, Maimutele au respect doar pentru cei inteligenti, cu care se pot masura la menevre si trucuri. Capra este departe de a fi o astfel de persoana. Nu ca nu este inteligenta, insa modul incet de a actiona, lipsit de ambitie, fara focus, necomunicativitatea, retragerea in sine, sunt atribute care fac din nativii acestei zodii parteneri total nepotriviti pentru cei nascuti in zodia Maimuta.

loading...
Loading...