Caine - Mistret

Compatibilitati Caine - Mistret Compatibilitati Caine - Mistret

     Nativii apartinand zodiilor Caine si Mistret pot pune bazele unei relatii destul de stranse din punct de vedere emotional si spiritual. Se inteleg foarte bine, chiar si fara cuvinte rostite. Este un duo plin de afectiune si senzualitate, care se bucura din plin de momentele de intimitate. Acumularile, de orice fel, sunt bogate, astfel incat se poate vorbi despre o relatie implinita intre cei doi.

BARBATUL CAINE – FEMEIA MISTRET
     Femeia Mistret il apreciaza pe barbatul Caine din foarte multe puncte de vedere. Ii place ca este o persoana de incredere, onesta, uneori chiar excesiv de onesta. Femeia Mistret este logica, practica, ofera, ca si barbatul Caine, foarte mult intr-o relatie. Acesta din urma este cam pesimist, vede lucrurile ca fiind permanent marcate de riscuri, in vreme ce femeia Mistret este optimista si reuseste, cu dragostea si increderea manifestate fata de partenerul sau, sa-l faca sa-si mai descreteasca fruntea si sa priveasca lucrurile si dintr-o perspectiva ceva mai putin intunecata.
     Din punct de vedere sentimental, parteneriatul dintre barbatul Caine si femeia Mistret este benefic pentru ambele parti. Este o relatie stabila, in care partenerii stiu ca se pot baza unul pe celalalt, indiferent de situatie. Nici barbatul Caine, nici femeia Mistret, nu sunt firi foarte sociale, prefera o seara linistita in familie, unei iesiri cu prietenii sau unei petreceri zgomotoase. Asa nu inseamna ca sunt foarte retrasi. Sunt destul de placuti in cercurile sociale, ba chiar invidiati pentru increderea reciproca pe care o emana la fiecare pas.
     Atunci cand barbatul Caine este cu moralul la pamant, femeia Mistret este cea mai potrivita persoana care poate sa-i ridice moralul si sa-l faca sa se simta mai bine. Femeii Mistret ii place sa-l rasfete pe barbatul Caine, acesta apreciind foarte mult eforturile partenerei sale. De asemenea, atunci cand femeia Mistret are un optimism exagerat, este nevoie de interventia barbatului Caine, pentru a o salva de la o serie de greseli cu consecinte nu tocmai placute.
     Femeia Mistret se simte foarte bine intr-o relatie in care partenerul ii arata constant dragostea si atentia sa, dar si barbatul Caine apreciaza sprijinul pe care femeia Mistret il acorda neconditionat, ori de cate ori are nevoie.

BARBATUL MISTRET – FEMEIA CAINE
     Barbatul Mistret stie ca are in femeia Caine o partenera demna de toata increderea. Femeia Caine este familista convinsa, va face tot ceea ce-i sta in putere sa-si pastreze familia unita si implinita. Din aceste considerente, va fi mereu alaturi de partenerul sau, barbatul Mistret si va incerca sa-l faca sa se simta cat mai confortabil in relatie. La randul sau, barbatul Mistret va incerca sa ofere femeii Caine multa afectiune si o va sustine atunci cand firea sa, uneori mult prea pesimista, pare sa preia controlul.
     Dragostea dintre barbatul Mistret si femeia Caine este o dragoste stabila, consolidata, uneori putin cam prea liniara. De aceea partenerii trebuie sa comunice si sa incerce sa mai condimenteze, din cand in cand aceasta relatie. Discutia este absolut necesara, deoarece femeia Caine nu tolereaza prea bine surprizele, ii place sa fie pregatita atunci cand se anunta vreo schimbare, oricat de mica, in viata sa. Daca barbatul Mistret actioneaza fara preaviz, este posibil ca actiunea sa sa faca mai mult rau relatiei, decat bine. Femeia Caine devine anxioasa atunci cand este luata pe nepregatite, asa cum si animalul tinde sa muste, atunci cand cineva din preajma face un gest neasteptat.
     Barbatului Mistret, ca si femeii Caine, le place linistea, nu sunt caractere explozive, astfel incat vor incerca mereu sa aplaneze conflictele, nu sa le intretina. Atitudinea pacifista face ca relatia sa fie ferita de certuri ce pot degenera in discutii extrem de neplacute.

Este o pereche reusita, in care partenerii au foarte multe lucruri in comun. Sunt foarte practici si realisti, nu iau niciodata hotarari sub impulsul momentului, incearca sa-si satisfaca reciproc nevoile de dragoste si sprijin, isi ofera foarte multe unul altuia, astfel incat acest tip de relatie poate avea rezultate excelente timp indelungat.

loading...
Loading...