Bivol - Tigru

Compatibilitati Bivol - Tigru Compatibilitati Bivol - Tigru

     Relatia dintre Bivol si Tigru este o relatie moderata, fara prea mari sanse de reusita. Bivolul este genul mai potolit, mai retras, mai linistit, in timp ce Tigrul este vulcanic, energic, fierbinte. Tigrul accepta foarte greu modul de actiune lent si predictibil al Bivolului, in timp ce Bivolul nu se poate obisnui cu agilitatea Tigrului, pur si simplu nu poate tine pasul cu acesta.

BARBATUL BIVOL – FEMEIA TIGRU
     Daca exista premisele unei relatii intre un barbat din zodia Bivol si o femeia din zodia Tigrului, trebuie neaparat cunoscute anumite aspecte, care pot atenua din divergentele, destul de importante, existente intre cei doi, din punct de vedere al trasaturilor comportamentale.
     Femeia Tigru este foarte profunda in exprimarea sentimentelor sale si, din punct de vedere emotional, este total opusa barbatului Bivol, care pare destul de detasat, inclusiv atunci cand este vorba de dragoste. Femeia Tigru se agita, se infurie, trece de la calm la vulcanic intr-un timp extrem de scurt, ceea ce il poate speria, de-a dreptul pe barbatul Bivol, un tip foarte linistit si de mare incredere. Femeia Tigru are ceva tendinte rebele, care nu se armonizeaze deloc cu firea barbatului Bivol. In timp ce acesta gandeste foarte bine ceea ce are de facut, este organizat si metodic, femeia Tigru este oarecum haotica, impulsiva si extrem de obositoare pentru partenerul sau. La fel se manifesta si in viata intima: pasionala, insa posesiva si geloasa.
     Femeia Tigru, mai ales, are momente de fragilitate, de instabilitate emotionala, momente in care are mare nevoie de sprijin. Barbatul Bivol este cel mai potrivit pentru a-i intinde un umar pe care sa se sprijine sau pe care sa planga, insa acest lucru nu este de ajuns. Femeia Tigru nu are nevoie de argumentele logice si realiste pe care i le poate oferi barbatul Bivol, ci are nevoie sa i se spuna ca vina nu-i apartine ei, ci celeilalte parti implicate, ca ceea ce li se intampla este nedrept. Pentru barbatul Bivol, direct si onest, aceste lucruri nu au nici un rost, sunt absolut inutile.
     Tigrii sunt destul de atasati de iubitii lor, ceea ce, pentru barbatul Bivol, este foarte benefic. Pe de alta parte, femeia Tigru este si foarte pasionala si, uneori, mai flirteaza si cu alte persoane, iar acesta este un aspect care trebuie lamurit de la bun inceput in relatie, deoarece barbatul Bivol nu va accepta asa ceva. Femeia Tigru este oarecum debusolata, are nevoie de cineva stabil, care sa-o directioneze, iar daca barbatul Bivol va reusi acest lucru, femeia Tigru ii va fi recunoascatoare.

FEMEIA BIVOL – BARBATUL TIGRU
     Barbatul Tigru este foarte predispus la instabilitate emotionala, reactioneaza neasteptat, poate fi chiar violent, inclusiv cu partenerul din relatia de cuplu. Este mereu agitat, mereu lupta pentru vreo cauza oarecare, chiar daca nu intotdeauna este cea mai potrivita. Isi stabileste propriile reguli, de multe ori este rebel si ia decizii sub impulsul momentului. Se arunca intr-un demers fara sa se gandeasca de doua ori, daca i se pare potrivit, cu toata energia de care dispune, si ignora alte lucruri din jurul lui, mai marunte poate, poate si importante in perisajul profesional sau familial.Este foarte greu de inteles de catre femeia Bivol, foarte rationala, realista si stabila emotional.
     In dragoste, barbatul Bivol este extrem de pasional, dar acest lucru atrage dupa sine posesivitate si gelozie, pana la nebunie. Femeia Bivol cu greu va accepta aceasta atitudine, firea sa puternica si stabila nereusind sa conceapa acest mod de manifestare fizica si emotionala. Aceast lucru este principala problema a barbatului Tigru. Se lasa condus de propriile emotii si actioneaza numai sub impulsul momentului.
     Inclusiv atitudinea fata de munca, fata de viata este radical diferita, femeia Bivol fiind adepta a lucrului temeinic facut, in timp ce barbatul Tigru actioneaza, ca de obicei, din impuls si, de regula, fara o motivatie foarte clara pentru actiunile sale.

Daca ar fi sa concluzionam, am putea spune, fara sa gresim, ca Bivolul si Tigrul se gasesc pe lungimi de unda total diferite, ca este greu sa armonizezi doua personalitati atat de diferite, ca este nevoie de multa dragoste si de eforturi sustinute pentru a face o astfel de relatie sa functioneze cat de cat normal.

loading...
Loading...