Bivol - Mistret

Compatibilitati Bivol - Mistret Compatibilitati Bivol - Mistret

     Relatia Bivol – Mistret este o relatie destul de bine inchegata, ambii parteneri fiind orientati catre succes si modelandu-si actiunile spre obtinerea acestuia. Ambii parteneri sunt firi creative, Bivolul aducand in relatie perseverenta si implicare, pe care Mistretul le completeaza cu idei incitante si cu priza la public.

BARBATUL BIVOL – FEMEIA MISTRET
     Ca si barbatul Bivol, femeia Mistret este onesta, directa, spunand mereu ceea ce gandeste. Niciunul dintre cei doi parteneri nu este predispus la trucuri, totul este luat foarte in serios. Femeia Mistret este foarte increzatoare, uneori naiva, iar barbatul Bivol este un partener de incredere, care nu va profita de naivitatea sa, nu o va rani folosindu-se de inocenta sa. In relatia dintre barbatul Bivol si femeia Mistret nu vor exista intentii de a se dezamagi reciproc.
     Si barbatul Bivol si femeia Mistret sunt foarte tenace, nu se lasa cu una cu doua descurajati, nici atunci cand lucrurile devin foarte dificile si le solicita un mare consum de energie. Daca si-au asumat un angajament, vor face tot posibilul sa-l duca la indeplinire. Niciunul dintre partenerii din acesta relatie nu se va baza pe impulsivitate in luarea deciziilor, asa ca riscul de a gresi este mult mai scazut. Exista, intr-adevar, pericolul de a nu prinde la timp toate oportunitatile care se prezinta in fata lor, insa femeia Mistret este ceva mai metodica si poate sa grabeasca putin luarea deciziilor.
     Femeia Mistret are un apetit crescut pentru lux, pentru produsele de calitate superioara, asa incat pot sa apara probleme in ceea ce priveste partea financiara a vietii impreuna, deoarece barbatul Bivol este extrem de atent cum cheltuie banii si, de multe ori, poate fi catalogat ca putin zgarcit. Femeia Mistret nu va refuza sa se rasfete cu un tratament la spa, un masaj, nu va rata achizitia unei piese de imbracaminte care-i place foarte mult, indiferent de cat costa, asa incat conflictele cu barbatul Bivol pe tema managementului finantelor nu vor intarzia sa apara, daca partenera risca sa depaseasca bugetul alocat pentru aceste cheltuieli.

BARBATUL MISTRET – FEMEIA BIVOL
     Barbatul Mistret este inteligent si foarte constiincios. Ca si femeia Bivol, nu se arunca niciodata in vreo actiune, fara sa se gandeasca foarte bine inainte. Altii ar crede despte el ca e mult prea incet, ba chiar mai putin dotat din punct de vedere intelectual, lucru total gresit. Partenera Bivol intelege comportamnetul barbatului Mistret si il sustine, deoarece nici ei nu-i place sa ia decizii fara a fi cat mai sigura ca hotararea luata este cea mai buna, chiar si in chestiunile mai putin importante. De asemenea, niciunuia dintre partenerii acestei relatii nu le place sa fie vazuti ca neseriosi, atunci cand isi asuma vreo actiune si nu o pot, din diverse motive, sa o duca la bun sfarsit, asa ca, si din acest punct de vedere, vor incerca sa se angajeze doar daca sunt siguri ca sunt capabili sa si finalizeze ceea ce au inceput. O prudenta excesiva poate duce, insa, la pierdera unor ocazii importante, atat pe plan personal, cat si in plan profesional.
     Si in relatia de cuplu, partenerii Bivol si Mistret sunt la fel de dedicati unul altuia si familiei lor. Le place calmul si vor face eforturi pentru a-l mentine. Femeia Bivol este ceva mai incapatanata decat barbatul Mistret, care este dispus, in functie de context, sa faca si o serie de compromisuri, pentru a evita discutiile in contradictoriu. Femeia Bivol se enerveaza destul de greu, dar si atunci cand se enerveaza, situatia intre parteneri poate degenera rapid.
     Barbatului Mistret ii place luxul si este predispus riscului de a mai intrece limitele bugetului pentru a-si satisface unele capricii, fie ca este vorba de capricii personale sau de ceva ce-si doreste sa faca in comun cu partenera sa. Femeia Bivol nu va aprecia, insa, un astfel de gest al barbatului Mistret, daca acesta tinde sa afecteze, prin costul sau, stabilitatea bugetului familiei lor.

In general, nativul Mistret poate fi o pereche destul de potrivita pentru persoanele nascute in zodia Bivol, fiind la fel de onest, de serios, de implicat in ceea ce face, o persoana de incredere, la fel ca si partenerul sau. Au toate sansele ca, impreuna, sa indeplineasca la modul cel mai fericit, toate obiectivele pe care si le propun.

loading...
Loading...