Linia destinului

    linia destinului Linia destinului ofera informatii referitoare la evenimentele sociale si istorice, ce pot avea impact asupra vietii individului. Este vorba de influentele externe asupra vietii unei persoane. Cu cat linia sortii este mai adanca si mai vizibila, cu atat mai mult se poate spune ca destinul controleaza viata indivudului. Daca linia are multe fractionari sau schimbari bruste de directie, inseamna ca vor surveni evenimente in circumstante ce nu vor putea fi controlate.

     Linia destinului este cea care imparte palma, pe verticala, in doua parti. Incepe, de regula, din mijlocul palmei, din dreptul incheieturii si merge catre baza degetului mijlociu. De cele mai multe ori, linia destinului este arcuita si nu dreapta ca o autostrada. Se pare ca fiecare dintre cele doua cazuri prezinta dezavantajele sale. O linie dreapta poate indica un plan de viata mai bine pus la punct, fara spontaneitate, cu multa monotonie, in timp ce o linie ondulata poate fi caracteristica cuiva care exploreaza, incearca, testeaza, insa trebuie sa aiba mare grija ca aceste incercari sa nu-i ia toata viata.

     Iata cum s-ar putea interpreta linia vietii in urmatoarele circumstante:
1. Daca linia destinului incepe din linia vietii, inseamna ca este vorba despre un individ care stie ce vrea de la viata, de cele mai multe ori de la o varsta foarte frageda, este realist si lupta mullt ca sa-si indeplineasca obiectivele déjà stabilite.
2. Daca linia destinului incepe din apropierea incheieturii, dar se intersecteaza cu lina vietii, se indica un moment din viata in care propriile interese trebuie sa fie lasate deoparte pentru a acorda mai multa atentie intereselor celor apropiati. Daca linia destinului se separa din nou de linia vietii, acest fapt arata preluarea, din nou, a controlului asupra propriei vieti.
3. Linie absenta – indica un individ cu o viata planificata in cele mai mici detalii, care nu prea accepta abateri de la planul sau.
4. Linie accentuata – indica un individ care isi ia mostenirea (genetica, financiara, etc) foarte in serios si are pretentii ca si cei din jur sa faca la fel.
5. Linie pierduta – insemna o viata marcata de dezamagire, de multe esecuri, care isi pun, incet, incet, amprenta
6. Linie bifurcata – inseamna destin conflictual sau, mai grav, existenta dubla.
7. Linie fracturata – semnifica trauma, circumstante dificile, care solicita multa rabdare pentru a fi depasite.
8. Linie inlantuita – inseamna un destin plin de suisuri si coborasuri.
9. Linie mult deviata – inseamna un destin plin de zbatere si indecizii cu privire la cele mai importante alegeri ce trebuie facute.

loading...
Loading...