Linia capului

     linia capuluiLinia capului sau linia intelepciunii se refera la posibilitatile de dezvoltare intelectuala, la ceea ce tine de markerii psihologici si metali. Cea de-a doua linie importanta a palmei, linia capului poate da indicii despre credinte, filosofie de viata, atitudine si modul general de abordare a tuturor trairilor personale.

     Este linia situata exact deasupra liniei vietii, care incepe din zona dintre index si degetul mare si brazdeaza palma de la un capat la celalalt, tinzand spre partea opusa a acesteia. La multe persoane, linia capului incepe din acelasi loc cu linia vietii, desprinzandu-se din aceasta, ceea ce indica o personalitate puternica.

     Iata cum poate fi interpretatata linia capului, in functie de aspectul sau:
1. Linie lunga – indica o persoana inteligenta, cu o memorie buna, o persoana rationala, care nu va actiona niciodata impulsiv, nu va exagera. Este o persoana precauta, care va lua in considerare toate aspecte posibile inainte de a actiona.
2. Linie extinsa pe toata palma – indica un individ plin de succes, poate putin egoist, insa lipsit de lasitate.
3. Linie lunga si dreapta – este caracteristica unui individ complex, versatil, capabil sa faca fata celor mai neasteptate situatii.
4. Linie dreapta – este caracteristica unei personalitati materialiste, foarte bine plantata in realitate, “cu picioarele pe pamant”, logica, calculata, o personalitate analitica, foarte atenta la detalii.
5. Linie scurta – indica un individ simplu, fara prea multe pretentii, foarte practic si concis in ceea ce face, fara prea multe ocolisuri si fara a se gandi prea mult.
6. Linie adanca – denota o personalitate sensibila, creativa, cu o memorie excelanta.
7. Linie ondulata – indica un conflict interior intre latura paractica si latura emotionala a unui individ.
8. Linie putin vizibila – indica un visator, cineva care se concentreaza greu si tinde sa fie superficial.
9. Linie franta – indica oboseala mentala, nervozitate, inconsistenta in gandire.
10. Linie incrucisata – indica o rascruce in timpul careia trebuie sa se ia o decizie importanta cu impact decisiv asupra viitorului.
11. Linie inlatuita – indica o personalitate confuza, plina de conflicte interioare, nehotarata, care cu greu isi atinge scopurile.
12. Linie bifurcata - este semn al unor evenimente ce vor urma, dar si o distractie de la calea de urmat. Ramuri in sus inseamna succes in cariera si creativitate, dar si vise mari, insa nu foarte bine fundamentate. Ramuri in jos semnifica lupta, posibila depresie, pareri de rau si dezamagire in anumite moment din viata.
13. Linie absenta – situatie extrem de rara, ce poate indica o persoana lenesa, slugarnica, o persoana inchisa in sine, adeseori rupta de realitate.
14. Linie dublata – poate indica o memorie deosebita, un geniu. Poate fi vorba despre o persoana foarte placuta, foarte apreciata in mediile in care activeaza, sau, dimpotriva, o persoana foarte cruda, implacabila, extrem de detestata de cei din jur.

loading...
Loading...