Linia inimii

     Linia inimii sau linia dragostei da indicii despre starea emotionala a unei persoane, despre relatiile, emotionale si psihice, cu cei din jur. Poate constitui si un indicator pentru starea de sanatate a inimii.

    linia inimii Linia inimii este localizata in partea superioara a palmei, deasupra liniilor capului si vietii. Porneste din zona indexului, a degetului mijlociu, sau dintre cele doua si face un arc de cerc, extinzandu-se spre degetul mic. Unele indicia despre viata amoroasa si relatiile intime ale unei persoane se desprind numai din pozitionarea liniei inimii. Daca aceasta porneste fix din dreptul indexului, se pare ca este vorba despre o persoana implinita din punct de vedere sentimental sau poate indica o persoana pretentioasa in privinta acestui subiect. Daca linia inimii porneste din dreptul degetului mijlociu, este vorba despre un individ cu o viata amoroasa centrata pe el insusi sau de o persoana care ar face orice pentru a fi iubita. Daca linia inimii incepe din zona cuprinsa intre index si degetul mijlociu, inseamna ca vorbim despre cineva care ar putea renunta usor la dragostea sa, in functie de context. Daca linia inimii se incruciseaza cu cea a sortie, poate fi un indiciu de pierdere pe plan sentimental.

     Iata cateva indicii despre cum s-ar putea interpreta linia inimii in functie de aspectul sau:
1. Linie lunga – indica o persoana deschisa, care emana caldura sufleteasca. Poate fi si un indiciu pentru o persoana putin naiva, care viseaza la o dragoste perfecta.
2. Linie foarte lunga – cand linia se intinde de la un capat la altul al palmei, poate indica un mare grad de dependent fata de partener, chiar promiscuitate.
3. Linie scurta – indica un individ egocentric in dragoste, care crede ca totul se invarte in jurul sau, un tip putin ispus sa se plieze pe nevoile partenerului.
4. Linie adanca – indica o persoana cu o viata foarte stresanta, atat din punct de vedere porfesional, cat si din punct de vedere professional.
5. Linie adanca si dreapta – indica gelozie, dar si nonconformism.
6. Linie dreapta – indica o persoana relativ pasiva in dragoste, o peroana cu putine sanse de a se implica, trup si suflet, intr-o relatie de durata, o persoana pentru care creierul este cel care conduce, nu inima.
7. Linie dreapta si scurta – indica un individ prea putin interest de romatisme, de dragoste.
8. Linie dreapta, paralela cu lina capului – indica un individ stabil din punct de vedere emotional.
9. Linie ondulata – indica lipsa stabilitatii in viata amoroasa, cu existent a numeroase implicari in relatii pasionale, insa de scurta durata si fara substanta.
10. Linie clara si adanca – indica consideratie, respect si sinceritate in dragoste, o persoana impacata cu propriuile emotii
11. Linie abia vizibila – persoana neinteresata de viata de cuplu.
12. Linie intrerupta – o persoana stresata si stresanta din punct de vedere emotional, cu o dispozitie extreme de rapid schimbatoare, persoana care pot provoca, dar pot si suferi trauma emotionale.
13. Linie inlantuita – indica un individ foarte labil din punct de vedere emotional, usor de ranit, mereu nefericit, indecis, foarte predispus spre depresie.
14. Linie bifurcata – indica o persoana cu mult bun simt, care incearca sa pastreze un echibilbru in viata sentimental, astfel incat sa nu raneasca, dar nici sa nu fie ranita.
15. Linie curba – indica un individ foarte emotive, sensibil, dar si foarte empatic din punct de vedere sentimental. Poate fi cineva care isi exprima usor sentimentele.
16. Linie absenta – indica o persoana insensibila, care, de multe ori nu are nici o consideratie fata de cei din jur, care prezinta un mare potential de a-si rani partenerii in viata sentimentala.
17. Linie care prezinta ramuri in partea superioara – indica interes pentru sexul opus, relatii de durata si implicare in sens pozitiv.
18. Linie care prezinta ramuri in jos – indica relatii sentimentale de proasta calitate, persoane ce prezinta un mare risc de a fi ranite in viata amoroasa.

loading...
Loading...