Horoscop capricorn maine 20 septembrie 2021 (21 decembrie - 19 ianuarie)

  • Capricorn       In ceea ce va priveste pe voi, nativii acestei zodii, astazi se anunta schimbari in ceea ce priveste relatiile, fie de cuplu, de munca sau sociale. Anumite evenimente sau informatii va vor ajuta sa intelegeti actiunile incalcite ale partenerului de cuplu sau ale colaboratorilor si va vor ajuta sa luati unele decizii pe care le-ati cam amanat, in ultima perioada. Voi, celibatarii veti avea prilejul de a intalni persoane interesante, pe trebui sa le studiati mai indeaproape, pentru ca nu se stie niciodata. In plan profesional, este posibil sa intalniti dificultati in comunicare, ceea ce poate intarzia sau anula unele din rezultatele asteptate pe parcursul acestei zile.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri

La fel de important click aici -> Horoscop capricorn azi. Ce trebuie sa faceti astazi data de 19-09-2021 gasiti pe acest link.

Foarte foarte important si aici -> Horoscopul pentru capricorn poimaine. Asigurati-va si pentru poimaine horoscopul, adica pe date de: 21-09-2021

Numai pe ezodii.com gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile - pe pagina Horoscopul pentru capricorn raspoimaine

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din zodia capricorn

D. Nativii Capricorn sunt egocentrici

Nativii Capricorn sunt foarte concentrati pe propriile obiective, ambitii si dorinte; uneori, uita de nevoile altor persoane, ale celor de langa ei. Alteori se instraineaza de anumite persoane, fiind foarte concentrati pe scopurile pe care si le-au propus. Fara indoiala, actiunile lor pot rani oameni, chiar si pe cei mai apropiati lor. Nu este in intentia lor sa faca asa ceva; totusi, in virtutea inertiei, acest lucru se intampla, insa ei considera ca aceste chestiuni sunt adiacente. In maniera lor pragmatica, accepta ca nimic nu poate fi perfect.

E. Nativii Capricorn sunt aroganti

Nativii Capricorn nu accepta instructiuni de la altii, indiferent de cat de bine intentionate sunt aceste sfaturi. Le place sa devina parte dintr-un cerc social cat mai inalt. Odata ajunsi la o un anumit statut, au tendinta de a deveni aroganti, au tendinta sa creada ca doar ei au dreptate. Isi aroga niste drepturi pe care nu le confera nimeni, dar care considera ca li se cuvin.

Esti un capricorn citeste acum horoscop capricorn maine, dar si pe cel de poimaine, afla acum ce va poate rezerva ziua de maine si ziua de poimaine pentru capricorn.

Barbatul din zodia rac

zodia racDur pe din afara, moale pe dinauntru, asa este barbatul Rac. Isi ataseaza o astfel de masca care sugereaza forta, tocmai pentru a se proteja de daune emotionale, insa are o inima mare si mereu ii ajuta pe cei din jur, mai putin norocosi decat el,...

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniBarbatul Gemeni este un tip foarte distractiv, foarte sarmant; mereu are la dispozitie o poveste interesanta de spus, pentru a captiva audienta. Este jovial si destul de energic pentru a-i tine pe cei din jur in alerta.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este mereu entuziasmat sa cunoasca oameni si locuri noi; ii place sa socializeze, se angajeaza rapid in discutii, pe subiecte care il intereseaza si isi da repede seama daca are cu cine sa discute. Are foarte bune abilitati conversationale,...

Citeste mai mult ...