Capricornul azi 28 noiembrie 2023 (21 decembrie - 19 ianuarie)

 • Capricorn       Cel mai bine ar fi sa evitati, pe cat posibil, sa va angajati in conflicte de orice fel, pe parcursul zilei.

  Daca vedeti ca situatia tinde sa devina tensionata, faceti un pas inapoi.

  Mai ales in familie, incercati sa aplanati situatiile incordate, fiindca lucrurile pot lua o turnura extrem de urata.

  Se poate sa va simtiti neintelesi, se poate sa aveti impresia ca vi se cere mult prea mult, insa apelati la diplomatie si cereti o amanare a discutiei pana ce spirtele se vor mai potoli.

  Prieteniile pe care le-ati stabilit de-a lungul timpului s-ar putea dovedi foarte pretioase, in diverse contexte ale zilei de astazi.

  Puteti chiar si calatori, in acest context, fapt care ar fi foarte benefic, pentru ca ati mai schimba peisajul si vi s-ar stimula, din plin, creativitatea.

Ce trebuie sa faceti maine data de 29-11-2023 gasiti pe linkul de mai sus.

Asigurati-va si pentru poimaine horoscopul, adica pe date de: 30-11-2023

Numai pe ezodii.com gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile.

Horoscop capricorn lunar

Va place sa cunoasteti oameni noi, extindeti prieteniile, dar si cooperarea la locul de munca.

Trendurile lunii trecute, poate atunci abia schitate, vor castiga claritate si directie.

Horoscop capricorn anual

Scopurile trebuie clar precizate si trebuie sa tina cont de posibilitatile oferite, atat de contexte, cat si de pripriile capacitati.

Va trebui sa capatati noi cunostinte, sa capatati noi abilitati si sa renuntati la unele vechi.

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din capricorn

Si in cazul nativilor din capricorn se poate ca unele trasaturi de caracter pozitive, exacerbate, sa se transforme in caracteristici negative.

De exemplu, nativii din capricorn sunt foarte determinati insa, daca aceasta caracteristica este mult prea accentuata, se transforma in incapatanare. Par incapatanati, atunci cand nu renunta la ceea ce si-au propus, mergand inainte in ciuda tuturor dificultatilor.

Acesti oameni sunt foarte independenti din fire si au dezvoltat, in timp, o aversiune fata de instructiunile pe care le primesc de la alte persoane, de care, de regula, nici nu tin seama.

Inflexibilitatea de care dau dovada nu ii lasa sa fie creativi, fiind prinsi in niste stereotipuri din care nu pot iesi. In ciuda faptului ca au numeroase atuuri, tocmai acestea ii fac pe capricorni vulnerabili si slabi.

A. Nativii din zodia capricorn sunt inchisi si lipsiti de spontaneitate

Nativii din capricorn sunt foarte realisti; atat de realisti incat nu se departeaza de ceea ce cunosc, de ceea ce este experimentat deja.

Asta pentru ca ei nu sunt in stare sa accepte ca se mai poate si esua. Riscurile, schimbarile si provocarile nu au loc in viata lor. Spontaneitatea este un concept a carui existenta nu isi are rostul, in viata nativilor din capricorn.

De asemenea, nativii din capricorn sunt tacuti, retrasi, nu vorbesc doar ca sa faca conversatie.

Pastreaza secretele adanc in sufletul lor si nu le dezvaluie sub nici o forma; nici macar despre propriile probleme nu se destainuie usor cuiva.

Trebuie sa fie o persoana de foarte mare incredere pentru a face acest lucru. Sunt genul care se muleaza foarte bine pe interlocutori; prezinta o combinatie de putere, sarcasm, distractie si ambitie, mereu intriganta.

Nativii din capricorn nu se bazeaza decat pe realitate, sunt persoane logice, prea putin sentimentale.

B. Nativii din capricorn isi doresc sa controleze, nu isi asuma riscuri

In mod categoric, nativii din capricorn sunt genul care incearca mereu sa controleze, din simplul motiv ca nu vor sa aiba surprize neplacute.

Pentru ei, conceptele de "bine" si "rau" sunt foarte clar definite. Ca urmare, nativii din zodia capricorn tind sa impuna altor oameni vointa lor, tind sa manipuleze lucrurile ca sa iasa asa cum vor ei, cum considera ei ca este bine.

Celelalte parti implicate nu prea au nimic de spus in aceasta privinta.

Pentru ei exista doar o singura cale de a face lucrurile, a lor; nu permit alte optiuni, mai ales daca implica riscuri.

Agenda nativilor din capricorn este fixa, din acest punct de vedere. Isi planifica, cu multa minutiozitate, intreaga viata, si nu permit abateri de la linia stabilita.

Sunt foarte responsabili in privinta planurilor lor de viitor, pentru ca stiu ca de ele depinde intreaga lor viata.

Nativii din capricorn sunt mereu pragmatici, asa ca apeleza, in mod previzibil, la rutine familiare si procese care au mers bine in cazul altora; nu sunt adeptii noului sau spontaneitatii.

Chiar daca nu spun nu provocarilor, sunt reticenti in a adopta metode inovative sau neconventionale. Iar aceasta atitudine ii pune, nu o data, in fata pierderii unor oportunitati importante.

C. Nativii din capricorn sunt extrem de materialisti, obsedati de munca

Binenteles ca nativii din capricorn sunt indragostiti de bani si de confortul care vine odata cu acestia. Cred cu tarie ca merita rasplata, dupa munca pe care o depun cu atat seriozitate si dedicare.

Nativii din capricorn sunt organic dependenti de securitatea materiala; in cazul in care au probleme financiare, devin agitati, nervosi. Nativii din capricorn sunt, poate, persoanele cele mai muncitoare; daca au ceva de finalizat.

Nimic nu este mai important decat angajamentul asumat. Se mandresc ca sunt foarte productivi si infloresc in mediile concurentiale; nu le este frica de munca si muncesc mult pentru a-si atinge obiectivele.

Pun pasiune in ceea ce fac; sunt perfectionisti, deci, probabil, sunt cei mai rai critici ai lor. Mereu isi doresc mai mult, mereu considera ca pot ajunge mai departe.

Asta ii si indeamna la actiune, este motivatia lor. Materialismul lor este, de fapt, dorinta de a se sti mereu in siguranta. Se tem sa fie dependenti de altii; iubesc, insa iubirea lor este legata de ambitiile profesionale si financiare.

Nativii din capricorn sunt foarte atenti cu banii; prefer sa economiseasca azi, pentru ceva mai bun maine.

Horoscopul pentru capricorn maine -> citeste mai departe

Progrese pentru capricorn

Esti un capricorn citeste acum horoscopul pentru capricorn azi, dar si pe cel de maine, afla acum ce va poate rezerva ziua pentru capricorn si ziua de maine pentru capricorn.

Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniBarbatul Gemeni este un tip foarte distractiv, foarte sarmant; mereu are la dispozitie o poveste interesanta de spus, pentru a captiva audienta. Este jovial si destul de energic pentru a-i tine pe cei din jur in alerta.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este mereu entuziasmat sa cunoasca oameni si locuri noi; ii place sa socializeze, se angajeaza rapid in discutii, pe subiecte care il intereseaza si isi da repede seama daca are cu cine sa discute. Are foarte bune abilitati conversationale,...

Citeste mai mult ...

Taguri: Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei | Horoscop capricorn azi | Horoscop capricorn azi

Audit certificat bilant energetic