Zodia capricorn azi 20 august 2019 (21 decembrie - 19 ianuarie)

  • Capricorn       Nu prea sunteti incantati ca ati revenit la rutina zilnica si ca nimic extraordinar nu se intampla in viata voastra. Se poate sa fi avut cateva zile mai bunicele anterior, care au avut darul de a va mai ridica putin moralul, insa se pare ca nu a fost de ajuns. Daca problemele se acutizeaza, s-ar putea sa aveti probleme cu indeplinirea responsabilitatilor si nu va doriti asta. Concentrati-va atentia spre ceva anume, de exemplu poate puteti face ceva schimbari in casa, care sa faca locatia mai placuta si mai confortabila. Sau ganditi-va la orice altceva va face placere si poate constitui un proiect realizabil, cat mai curand.

La fel de important click aici -> Horoscopul pentru capricorn maine. Ce trebuie sa faceti maine data de 21-08-2019 gasiti pe acest link.

Foarte foarte important si aici -> Horoscopul pentru capricorn poimaine. Asigurati-va si pentru poimaine horoscopul, adica pe date de: 22-08-2019

Numai pe ezodii.com gasesti horoscopul zilei in avans cu 3 zile - pe pagina Horoscopul pentru capricorn raspoimaine

Ce inseamna optimizarea seo de calitate: seocom.ro promovare la nivel de arta

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Horoscop dragoste

Aspecte negative ale personalitatii nativilor din capricorn

Si in cazul nativilor din capricorn se poate ca unele trasaturi de caracter pozitive, exacerbate, sa se transforme in caracteristici negative. De exemplu, nativii din capricorn sunt foarte determinati insa, daca aceasta caracteristica este mult prea accentuata, se transforma in incapatanare. Par incapatanati, atunci cand nu renunta la ceea ce si-au propus, mergand inainte in ciuda tuturor dificultatilor. Acesti oameni sunt foarte independenti din fire si au dezvoltat, in timp, o aversiune fata de instructiunile pe care le primesc de la alte persoane, de care, de regula, nici nu tin seama. Inflexibilitatea de care dau dovada nu ii lasa sa fie creativi, fiind prinsi in niste stereotipuri din care nu pot iesi. In ciuda faptului ca au numeroase atuuri, tocmai acestea ii fac pe capricorni vulnerabili si slabi.

A. Nativii din zodia capricorn sunt inchisi si lipsiti de spontaneitate

Nativii din capricorn sunt foarte realisti; atat de realisti incat nu se departeaza de ceea ce cunosc, de ceea ce este experimentat deja. Asta pentru ca ei nu sunt in stare sa accepte ca se mai poate si esua. Riscurile, schimbarile si provocarile nu au loc in viata lor. Spontaneitatea este un concept a carui existenta nu isi are rostul, in viata nativilor din capricorn. De asemenea, nativii din capricorn sunt tacuti, retrasi, nu vorbesc doar ca sa faca conversatie. Pastreaza secretele adanc in sufletul lor si nu le dezvaluie sub nici o forma; nici macar despre propriile probleme nu se destainuie usor cuiva. Trebuie sa fie o persoana de foarte mare incredere pentru a face acest lucru. Sunt genul care se muleaza foarte bine pe interlocutori; prezinta o combinatie de putere, sarcasm, distractie si ambitie, mereu intriganta. Nativii din capricorn nu se bazeaza decat pe realitate, sunt persoane logice, prea putin sentimentale.

B. Nativii din capricorn isi doresc sa controleze, nu isi asuma riscuri

In mod categoric, nativii din capricorn sunt genul care incearca mereu sa controleze, din simplul motiv ca nu vor sa aiba surprize neplacute. Pentru ei, conceptele de "bine" si "rau" sunt foarte clar definite. Ca urmare, nativii din zodia capricorn tind sa impuna altor oameni vointa lor, tind sa manipuleze lucrurile ca sa iasa asa cum vor ei, cum considera ei ca este bine. Celelalte parti implicate nu prea au nimic de spus in aceasta privinta. Pentru ei exista doar o singura cale de a face lucrurile, a lor; nu permit alte optiuni, mai ales daca implica riscuri. Agenda nativilor din capricorn este fixa, din acest punct de vedere. Isi planifica, cu multa minutiozitate, intreaga viata, si nu permit abateri de la linia stabilita. Sunt foarte responsabili in privinta planurilor lor de viitor, pentru ca stiu ca de ele depinde intreaga lor viata. Nativii din capricorn sunt mereu pragmatici, asa ca apeleza, in mod previzibil, la rutine familiare si procese care au mers bine in cazul altora; nu sunt adeptii noului sau spontaneitatii. Chiar daca nu spun nu provocarilor, sunt reticenti in a adopta metode inovative sau neconventionale. Iar aceasta atitudine ii pune, nu o data, in fata pierderii unor oportunitati importante.

C. Nativii din capricorn sunt extrem de materialisti, obsedati de munca

Binenteles ca nativii din capricorn sunt indragostiti de bani si de confortul care vine odata cu acestia. Cred cu tarie ca merita rasplata, dupa munca pe care o depun cu atat seriozitate si dedicare. Nativii din capricorn sunt organic dependenti de securitatea materiala; in cazul in care au probleme financiare, devin agitati, nervosi. Nativii din capricorn sunt, poate, persoanele cele mai muncitoare; daca au ceva de finalizat. Nimic nu este mai important decat angajamentul asumat. Se mandresc ca sunt foarte productivi si infloresc in mediile concurentiale; nu le este frica de munca si muncesc mult pentru a-si atinge obiectivele. Pun pasiune in ceea ce fac; sunt perfectionisti, deci, probabil, sunt cei mai rai critici ai lor. Mereu isi doresc mai mult, mereu considera ca pot ajunge mai departe. Asta ii si indeamna la actiune, este motivatia lor. Materialismul lor este, de fapt, dorinta de a se sti mereu in siguranta. Se tem sa fie dependenti de altii; iubesc, insa iubirea lor este legata de ambitiile profesionale si financiare. Nativii din capricorn sunt foarte atenti cu banii; prefer sa economiseasca azi, pentru ceva mai bun maine.

Horoscopul pentru capricorn maine -> citeste mai departe

Horoscop capricorn azi

Esti un capricorn citeste acum horoscop capricorn azi, dar si pe cel de maine, afla acum ce va poate rezerva ziua pentru capricorn si ziua de maine pentru capricorn.

Barbatul din zodia gemeni

zodia gemeniBarbatul Gemeni este un tip foarte distractiv, foarte sarmant; mereu are la dispozitie o poveste interesanta de spus, pentru a captiva audienta. Este jovial si destul de energic pentru a-i tine pe cei din jur in alerta.

Citeste mai mult ...

Barbatul din zodia berbec

zodia berbecBarbatul Berbec este mereu entuziasmat sa cunoasca oameni si locuri noi; ii place sa socializeze, se angajeaza rapid in discutii, pe subiecte care il intereseaza si isi da repede seama daca are cu cine sa discute. Are foarte bune abilitati conversationale,...

Citeste mai mult ...

Intra si pe pagina: Transport marfa Bucuresti

Sau pagina de tractari: Tracteaza cu TZU-tractari.ro

loading...
Loading...