Horoscopul pentru luna august 2019 varsator

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru varsator lunar

Varsator

      Evolutiile ar putea fi extrem de generoase cu voi, iar voi meritati asta. Aveti o viziune practica si va doriti doar rezultate tangibile, in schimbul eforturilor pe care le veti face. Este posibil sa aveti mai multe contacte cu figuri de autoritate, mult mai multe decat in alte perioade. Veti primi recunoastere pentru unele merite, fie ca v-ati dorit asta sau nu; aveti grija, odata cu recunoasterea, vine si responsabilitatea. Faceti ceea ce credeti ca este corect si tineti cont de faptul ca este o perioada in care cam sunteti in lumina reflectoarelor. Veti beneficia de suficienta autoritate pentru a va impune in fata persoanelor cu o pozitie ierarhica inferioara, insa va trebui sa respectati autoritatea persoanelor cu o pozitie ierarhica superioara, in plan profesional. Trebuie sa fiti pregatiti pentru negocieri sau pentru activitati sociale care au legatura cu afacerile, cu viata voastra profesionala.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Luna aceasta veti fi mai senzuali ca de obicei, insa foarte realisti in ceea ce priveste dorintele voastre in materie de trairi intime; asta va va salva de la dezamagire. Puteti avea o supriza foarte placuta, luna aceasta; vibratiile pozitive, in relatia de cuplu, vor spori. S-ar putea sa fi lasat impresia ca lucrurile acestea au venit de la sine, pentru voi, insa este clar ca a trebuit sa munciti pentru asta, sa depuneti eforturile necesare care acum va sunt, din plin, recompensate. Este o perioada potrivita pentru a face planuri pentru viata de cuplu viitoare: puteti sa va ganditi la casatorie, la extinderea familiei planificand o sarcina, etc.

BANI SI CARIERA
      Pregatiti-va pentru munca sustinuta, dar si pentru rezultate care vor fi destul de multumitoare; daca va veti dori mereu ca lucrurile sa iasa mai bine, mai repede, mai eficient, atunci si succesele vor aparea neintarziat. Cu cat ati fost mai generosi cu persoanele din jurul vostru, la locul de munca, cu atat veti beneficia de mai mult sprijin, in demersurile pe care le veti initia. Puteti aplica pentru o noua pozitie, pentru un bonus la salariu, in conditiile in care intruniti cerintele generale. Creativitatea, stimulata de acest context astral, va permite sa veniti cu solutii inovatoare, care sa imbunatateasca, atat ceea ce faceti voi insiva, dar si activitatea altor persoane din jurul vostru.

SANATATE
     Durerile de spate chinuitoare se datoreaza sedentarismului sau unui efort sustinut; gasiti cauza, in timp ce intreprindeti si actiuni pentru ameliorarea acestor dureri. Nu asteptati ca lucrurile sa se acutizeze; este important sa preveniti probleme mai grave.

Loading...