Horoscopul pentru luna mai 2022 varsator
Zodiacul pentru varsator lunar

Varsator

      Inca de la debutul lunii, munca va fi, pentru voi, nativii acestei zodii, pe primul loc. Anumite neclaritati legate de locul de munca sau de modul in care viata voastra profesionala ar putea evolua pe viitor, va vor crea neliniste. S-ar putea sa va doriti sa migrati spre un alt loc de munca sau spre o cariera diferita de cea prezenta; v-ar incanta foarte mult un job cu un orar mai flexibil, care sa va ofere mai multa independenta de miscare. In plan sentimental, voi cei singuri, veti putea sa va bucurati de momente intime foarte placute, alaturi de noi parteneri; este foarte posibil ca aceste relatii sa evolueze, in timp, spre ceva durabil. Finalul perioadei va accentua sentimentele de frustrare de la locul de munca: prea putini bani pentru eforturile depuse, prea putina recunoastere. Va trebui sa va manageriati cat mai bine acest tip de sentimente; starea voastra psihica nu va evolua, in acest context, intr-o maniera fericita.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Voi, celibatarii, s-ar putea sa va dati seama ca v-ati gasit partenerii potriviti, in urma unor momente de intimitate cu persoane nou cunoscute. Insa nu intotdeauna, aceste episoade se vor solda cu angajamente ferme. In cuplurile deja casatorite, vor exista unele dicutii intre parteneri, din cauza unor subiecte triviale; se prea poate sa va aruncati vorbe grele intre parteneri, care chiar sa va faca sa credeti ca se poate ajunge la finalizarea relatiei. Nu este o atitudine inteleapta. Spre finele lunii, este posibil ca lucrurile in cadrul cuplurilor sa se mai normalizeze lucrurile.

BANI SI CARIERA
      Se pare ca starea voastra financiara nu va fi deloc precara, luna aceasta; dimpotriva. Contextul astral va faciliteaza, oarecum, castigurile. Veti avea norocul sa primiti semnale favorabile in momentele potrivite pentru a va spori aceste castiguri. Cei care sunteti angajati, va veti gandi chiar sa va schimbati locul de munca actual, pentru oportunitati mai bune. Totusi, trebuie sa va ganditi bine ca, nou angajat intr-un nou serviciu, este foarte posibil sa aveti probleme de acomodare, sa aveti desemnate mai multe sarcini, sa fiti testate, inca o perioada, dupa acceptare, ceea ce poate face lucrurile mai dificile pentru voi, cel putin la inceput.

SANATATE
     Este posibil ca, in aceasta perioada, sa va confruntati cu probleme digestive. Digestia lenta ar putea sa va afecteze inclusiv buna dispozitie. Mergeti la medic, daca simptomele se agraveaza, pentru ca altfel conditia voastra va afecta inclusiv munca sau studiile, in functie de caz.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri