Horoscopul pentru luna noiembrie 2023 varsator
Zodiacul pentru varsator lunar

Varsator

      Veti incepe luna foarte ingandurati, dar si asaltati de diverse tipuri de sentimente; veti realiza destul de rapid ca nu este deloc benefic sa va lasati prada sentimentelor.

Pastrati-va, pe cat posibil, calmul, si incercati sa faceti tot ce se poate face, cu resursele de care dispuneti. In plan profesional, s-ar putea sa existe momente in care sa va simtiti dati la o parte; si aici este valabil ca nu trebuie sa deveniti emotionali, ci sa va pastrati cumpatul si sa actionati cu perseverenta pentru atingerea scopurilor propuse.

Este posibil sa aveti discutii in familie, in legatura cu viitorul financiar al acesteia; unele retineri in legatura cu anumite forme de actiune v-ar putea face sa pierdeti oportunitati importante, in aceasta directie.

Este bine sa fiti cat mai intelepti si mai analitici, atat in gandire, cat si in exprimare.

Compasiunea nu va lipseste; a-I ajuta pe cei din jur pare sa fie ceva natural pentru voi. Anumite dorinte ascunse au tendinta sa va atraga atentia si sa va stimuleze sa va aplecati si asupra lor.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Vor exista numeroase dileme, in mintea voastra, in legatura cu persoana iubita. Anumite vorbe, spuse absolut intamplator, a putea sa va faca sa va ganditi la chestiuni care, altfel, nici nu v-ar fi trecut prin cap.

Aveti incredere ca timpul va limpezi apele si va indeparta neincrederea, ajutandu-va sa va revitalizati relatia de cuplu.

Voi, celibatarii, vaveti concentra mult prea mult pe chestiunile practice, pentru a mai avea si timp de romante; va veti bucura, insa, din plin, de distractiile trecatoare.

BANI SI CARIERA
      Aspiratiile voastre financiare vor fi guvernate de dorinta ferma de a va imbunatati situatia financiara; veti fi mult mai prudenti in managementul aspectelor financiare ale vietii voastre; este bine sa va stabiliti clar, obiective pe termen scurt sau lung, realiste, pe care sa le si indepliniti in timpul alocat.

Cheltuielile pentru familie vor creste; solicitarile membrilor acesteia vor fi mai crescute ca de obicei.

O veste buna este ca, spre finele lunii, o parte din investitiile voastre mai vechi ar putea sa aduca unele venituri destul de multumitoare.

In plan profesional, oamenii de business ar putea fi tentati sa-si assume ceva mai multe riscuri decat de obicei, ceea ce nu poate fi deloc intelept, daca aceste riscuri nu sent suficient de bine apreciate.

SANATATE
     Luna va incepe sub semnul unor afectari la nivel digestive:dureri de stomac sau reflux gastro-esofagian.

Poate sa fie o consecinta a unui program haotic de masa si somn. Schimbarea stilului de viata poate fi extreme de benefica si binevenita.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri