Horoscopul pentru luna decembrie 2021 varsator
Zodiacul pentru varsator lunar

Varsator

      Este posibil ca voi sa va simtiti atrasi sentimental de persoane care sa nu va ofere linistea pe care v-o doriti. Ei bine, lasati-o mai moale! Fiti realisti, analizati lucrurile obiectiv si nu va lasati influentati de trairile emotionale. Canalizati-va energia spre exprimarea afectiunii fata de persoanele dragi din viata voastra, acele persoane care va fac bine, in fiecare zi. Puteti sa petreceti timp cu parintii, cu fratii, cu oricine poate avea impact benefic asupra vietii voastre. Unele chestiuni domestice ar putea fi aduse in prim plan, spre mijlocul lunii. Va fi si momentul din care veti incepe sa va interesati mai mult de modalitatile prin care ati putea sa va cresteti veniturile. Totusi, contextual astral s-ar putea sa nu fie foarte favorabil, pe moment, unor astfel de demersuri. Este bine sa ascultati cu atetie, sa priviti in jur si apoi sa decideti. Aveti grija cum relationati cu prietenii mai noi sau mai vechi; o atitudine dominant s-ar putea sa strice astfel de relatii, fara posibilitatea ca ruptura sa mai poata fi reparata in vreun fel.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Nu aveti prea mari inclinatii catre romantisme cu sexul opus; si chiar daca ati avea, nu aveti prea mare disponibilitate de a va asuma angajamente pe termen lung. Asa ca, voi, celibatarii, s-ar putea sa mai ramaneti, inca ceva timp, in aceasta situatie. In familie, lucrurile se intampla intr-un ritm monoton, care nu incurajeaza pe nimeni sa fie vesel, sa se simta bine; binenteles, asta nu se face de la sine, trebuie sa va implicati si voi, si partenerii vostri, pentru ca lucrurile sa se schimbe in sensul dorit de voi.

BANI SI CARIERA
      Luna aceasta veti fi oarecum obsedati de anumite obiective, in plan profesional; o astfel de atitudine ar putea sa prejudicieze eforturile pe care le veti depune, pentru ca nu veti mai reusi sa vedeti factorii colaterali, ci doar ceea ce se intampla in fata voastra. Pentru oamenii de afaceri se merita sa incerce sa-si extinda business-ul, sa incheie noi parteneriate. Fiti, insa, atenti, sa nu faceti lucrurile in graba; unele chestiuni trebuie lasate sa mai dospeasca, pentru ca perspectivele sa fie mai clare si deciziile sa poate fi mai pliate pe ceea ce se intampla.

SANATATE
     Exista riscul de a contacta diverse viroze, pe fondul unui sistem imunitar mai slabit. Lucrati la intarirea acestuia, pentru ca astfel de conditii, chiar daca se vindeca relativ usor, in majoritatea cazurilor, prezinta simptome care va pot afecta activitatea de zi cu zi.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri