Horoscopul pentru luna octombrie 2019 varsator

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Ce inseamna horoscopul adevarat: Horoscop zilnic

Zodiacul pentru varsator lunar

Varsator

      Sunteti mult mai carismatici, luna aceasta, mult mai bine priviti de cei din jur, mai activi social; succesul poate veni din punerea in evidenta a calitatilor voastre manageriale sau a vreunui talent sau, indirect, prin intermediul unor persoane dragi din viata voastra. Va doriti si aveti chiar curajul sa incercati mai multe lucruri, sa va asumati chiar unele riscuri, insa prea multa exuberanta, in acest sens, poate conduce la necazuri. In plan personal, se poate sa va confruntati cu chestiuni legate de problematica independentei, in relatia de cuplu. O schimbare de ultim moment a planurilor sau o situatie neprevazuta ar putea sa va abata atentia de la problemele asupra carora sunteti concentrati la acel moment. Cautati sa va extindeti, atat in ceea ce priveste activitatile, cat si oportunitatile. Se poate produce o ruptura brusca sau un inceput rapid in relatia cu un prieten sau chiar cu un partener sentimental.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Nu este cazul sa va manifestati, cu forta, autoritatea in familie; tensiunile se pot acumula rapid si pot degenera. Intuitia voastra nu prea va va fi de ajutor, in aceasta perioada, pentru ca va fi dominata de impulsuri, iar actiunile impulsive pot sa aiba efecte negative asupra vietii voastre personale, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Desi incercati sa stati ceva mai ascunsi, mai in plan secund, totusi nu veti fi pe cat de invizibili v-ati dori; evaluarile si modul in care veti coordona anumite lucruri, inclusiv in privinta relatiei cu partenerii de relatie, nu vor ramane fara a primi aprecierile de rigoare. Incercati sa luati decizii realiste si nu idealiste, in legatura cu evolutia legaturii de cuplu; uneori, ceea ceva doriti voi s-ar putea sa nu aiba nici un fel de legatura cu realitatea.

BANI SI CARIERA
      Unii dintre voi vor considera ca responsabilitatile momentului le sunt suficiente. S-ar putea sa fie considerata o atitudine egoista, insa tine doar de autoconservare. Viata profesionala va ridica, in fata voastra, numeroase provocari; aveti mare grija, pentru ca exista riscul ca prea multa exuberanta sa va determine sa faceti greseli majore. Nu va ingrijorati daca o actiune neasteptata, care se desfasoara in jurul vostru, va lasa o oarecare stare de confuzie; va veti lamuri rapid, despre ce este vorba. Banii reprezinta mijlocul prin care va puteti indeplini anumite dorinte, nu un scop in sine; puteti castiga si altfel de recompense, pentru eforturile depuse.

SANATATE
     Activitatile fizice pot sa va salveze de multe probleme, chiar dacapar destul de dificil de realizat, mai ales de catre persoanele care au avut, pana acum, o viata mai mult sedentara. Faceti eforturi in plus si nu va va parea rau!

Loading...