Horoscopul pentru luna octombrie 2019 taur

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Ce inseamna horoscopul adevarat: Horoscop zilnic

Zodiacul pentru taur lunar

Taur

      Viata de familie reprezinta, oricum, o preocupare de baza in viata voastra; luna aceasta, se pare, aceasta situatie se va accentua. Vor exista unle probleme care vor face si foarte necesara implicarea voastra in aceasta zona a vietii voastre; si, cum sunteti persoane foarte perseverente, exista sanse mari sa reusiti sa gasiti rezolvari potrivite problemelor cu care va confruntati. Castigurile materiale vor fi constante, insa trendul cheltuielilor ar putea cunoaste o evolutie ascendenta, pe fondul aparitiei unor necesitati neasteptate, care vor trebui rezolvate. Luna aceasta veti fi concentrati pe sustinerea dezvoltarii personale a membrilor familiei, dar si a voastra, veti fi interesati de diverse subiecte, legate sau nu de domeniul vostru de activitate, subiecte care, chiar daca aparent par sa va consume inutil din timp, ar putea sa se dovedeasca foarte insemnate in contextul evolutiilor viitoare din viata voastra. Chiar daca nu sunteti foarte sociabili, este bine sa nu evitati intalnirile destinate relationarii; cu putin efort, v-ati putea lergi cercul de cunostinte si prieteni.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      In viata sentimentala, va fi nevoie sa faceti primul pas, mai ales daca aveti o persoana preferata, de sex opus, alaturi de care v-ar placea sa faceti pasi spre apropiere reciproca. Se poate ca lucrurile sa mearga mult mai usor decat v-ati fi asteptat; trebuie doar sa va faceti curaj, sa intrati in actiune. Problemele legate de viata personala, care va privesc pe voi insiva, pe apropiati sau relatia cu acestia, ar fi bine sa-si poata gasi o rezolvare cat mai rapida; trenarea acestor probleme poate avea consecinte negative asupra relatiilor si evolutiilor personale.

BANI SI CARIERA
      Nu veti intampina obstacole semnificative in atingerea obiectivelor profesionale; va fi o perioada buna pentru a va impune idei noi, pentru a arata de ce sunteti in stare. Nici castigurile financiare nu se vor diminua, insa este foarte posibil ca unele cheltuieli sa creasca si sa va destabilizeze bugetul, modificand unele planuri facute deja dinainte. Vor fi perioade cu o productivitate mai scazuta, insa va exista o contrabalansare, in perioade cand lucrurile vor merge mult mai bine decat ati estimate.

SANATATE
     Consumati cat mai multe lichide si tineti cont de aparitia unor eventuale simptome de afectare renala; zona aceasta este ceva mai sensibila, in perioada acestei luni. Luati masuri de precautie, mai ales daca lucrati in medii friguroase, medii care presupun existenta de curenti de aer (aparate de aer conditionat) sau lucrul pe utilaje care actioneaza pe teren accidentat (zagaltaituri).

Loading...