Horoscopul pentru luna decembrie 2021 taur
Zodiacul pentru taur lunar

Taur

      Luna aceasta, va deveni destul de important, pentru voi, sa va faceti placuti celor din jur; uneori, sunteti ceva mai moroconosi si nu intotdeauna raspundeti prietenos celor din jur. Capriciile comportamentale pot prejudicial anumite relatii, ceea ce nu poate fi deloc in avantajul vostru. Este bine ca va ganditi, in aceasta perioada, sa schimbati ceva din acest mod de a fi; totusi, nu ajunge doar sa va ganditi, ci sa va si mobilizati si sa puneti in practica. Asa veti reusi sa va apropiati anumite persoane la care, poate, in utlima vreme, va ganditi destul de des; in caz contrat, o astfel de actiune ar fi destul de greu de realizat. Abilitatile de comunicare mai trebuiesc exersate; este un lucru pe care nu trebuie sa-l neglijati, chiar daca vi se pare ca este o intreprindere destul de provocatoare pentru voi. Situatiile conflictuale ar putea fi aplanate, foarte usor, discutand si gasind cauzele problemelor; acest lucru este valabil atat in plan personal, cat si in plan profesional.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Linistea in familie poate fi pastrata doar daca prezenta voastra se face resimtita; binenteles, este voarb despre o prezenta placuta, altfel nu are rost sa mai vorbim. Trebuie sa va straduiti sa abordati problemele domestice cu o atitudine concilianta, cu multa rabdare si deschidere, oricat de dificil s-ar putea sa va para acest lucru. Juniorii din familie ar putea sa va testeze limitele, in aceasta perioada, mai mult ca oricand; va trebui sa va adaptati, oarecum, modului lor de gandire, pentru aintelege esenta problemelor. Atitudinea voastra trebuie sa arate disponibilitate si in cazul in care sunteti celibatari, dar aveti deja pe cineva, in minte, de care v-ar placea sa va apropiati mai mult; daca trimiteti semnale eronate, aveti toate sansele sa pierdeti ocazia.

BANI SI CARIERA
      Este bine sa fiti cat mai focusati pe chestiunea la care lucrati in prezent, insa asta nu trebuie sa se transforme intr-o obsesie. Atunci cand vine vorba de afaceri, acest lucru este cu atat mai periculos; este bine sa v apastrati luciditatea si realismul si sa luati deciziile care se impun cu mintea cat mai limede. Relatiile din cadrul profesional trebuie mentinute in buna stare; acordati fiecarei persoane creditul pe care il merita, precum si sansa de a se afirma, in egala masura, mai ales daca activati de pe pozitii superioare. Iesirea din birou, cunoasterea unor persoane noi, din domeniul vostru de activitate, poate sa aiba un imact pozitiv asupra voastra, sa va largeasca orizonturile si sa aduce elemente fresh in modul vostru de gandire si actiune.

SANATATE
     Nu va lasati organismal sa-si epuizeze si ultimele reserve de energie; incercati sa preveniti epuizarea. Fiti cosntienti ca nu puteti sa faceti totul, in acelasi timp. Incercati sa gasiti solutii simple, atat problemelor profesionale, personale, cat si eventualelor probleme de sanatate care ar aparea in viata voastra, pe parcursul acestei luni.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri