Horoscopul pentru luna mai 2022 taur
Zodiacul pentru taur lunar

Taur

      Va fi o luna potrivita pentru diverse reflectii asupra chestiunilor care va preocupa, pentru munca intelectuala. Daca va veti gasi parteneri de discutie potriviti, veti fi foarte fericiti. Contextul astral va sustine in munca voastra de perfectionare, chiar daca, de regula, acceptati ceva mai greu schimbarile. Managementul bugetului ar trebui sa se faca cu foarte mare rigurozitate; nu va veti permite sa calcati stramb, pentru ca va trebui sa suportati consecintele. Ba chiar v-ati putea imbogati resursele. Viata sentimentala ar putea fi foarte animata, dar asta depinde si de voi, de dispozitia voastra. Invatati sa relationati cat mai bine cu cei din jur; acest lucru poate fi foarte benefic, atat in plan profesional, cat si in plan personal. Invatati sa va vedeti de lungul nasului, sa nu va bagati in treburile altora; este o atitudine foarte sanatoasa, care va poate feri de multe neplaceri.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Voi, celibatarii, aveti mari sanse sa cunoasteti dragostea la prima vedere; nu sunteti incurajati sa va grabiti, insa trebuie sa fiti constienti ca puteti cunoaste pe cine care sa va placa din prima, fara sa aveti preconceptii legate de dragostea la prima vedere. Voi, cei casatoriti, trebuie sa fiti cuminti, sa nu va lasati doborati de cine stie ce ispite; aveti mize de aparat, asa ca trebui sa va ganditi foarte bine, inainte de a face anumiti pasi. In relatia de cuplu va trebui sa acceptati compromisuri, sa respectati parearea partenerilor, sa discutati cu onestitate subiectele de interes comun si sa incercati sa gasiti, impreuna, solutii, problemelor cu care va confruntati. Juniorii sent foarte curiosi din fire, asa ca pregatiti-va sa respundeti la intrebari incomode.

BANI SI CARIERA
      Viata profesionala va va provoca masiv; nu va fi usor sa faceti fata acestor provocari. Va fi nevoie de o mobilizare exemplara din partea voastra, de un consum de energie destul de substantial. Competentele voastre ar putea fi puse la indoiala, ceea ce nu va va pica deloc bine. Proiectele pe care le aveti in lucru nu au foarte mari sanse de a parcurge traseul stabilit dinainte, insa, se pare, la final lucrurile nu vor iesi tocami rau. Trebuie sa aveti putina incredere si in soarta, care, in aceasta perioada, pare sa fie de partea voastra. In cea ce priveste cheltuielile, insa, nu trebuie sa tentati prea mult norocul; daca aveti surplusuri financiare, cel mai bine ar fi sa economisiti, pentru ca nu stiti niciodata cum se poate invarti roata.

SANATATE
     Se poate ca luna aceasta sa va confruntati cu o arecare doza de oboseala, ca urmare a eforturilor depuse, mai ales in plan profesional. Forma voastra fizica ar putea fi oarecum afectata de acest tip de exces. Fiti atenti la sanatatea rinichilor vostri; fiti siguri ca beti suficienta apa intre mese, ca va hidratati suficient. Astfel, va si detoxifiati organismul.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri