Horoscopul pentru luna august 2019 taur

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru taur lunar

Taur

      Este o perioada pe care ar trebui s-o dedicati, in mai mare masura, persoanelor dragi din viata voastra. Se recomanda a chbzui bine lucrurile inainte de a trece la actiune. Veti incepe luna cu foarte multa energie, cu un foarte mare avant; anumite evenimente de pe parcursul lunii va vor tempera, insa, aceasta verva. Poate ca este si mai bine astfel, deoarece, prea multa exuberanta, va predispune la greseli si nu va permiteti sa suportati consecinte de acest gen. Provocarile vor fi la ordinea zilei, insa aveti cu ce sa faceti fata; nimeni nu poate spune ca nu sunteti in stare, ca nu dati totul atunci cand va angajati sa faceti ceva anume. Solutiile problemelor cu care va confruntati trebuie sa fie cat mai simple; chiar nu are rost sa va complicati prea mult. Finalul lunii va va gasi oarecum dezamagiti de anumite lucruri, insa este prea putin pentru a va demoraliza. Va trebui sa fiti pe faza, sa actionati la momentele oportune, atunci cand contextul va este favorabil.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Veti avea o viata sentimentala destul de intensa, destul de plina de emotii, luna aceasta; unele detalii va vor atinge bine la suflet, unele in sens pozitiv, altele in sens negativ. Aveti anumite asteptari, de la relatiile cu apropiatii – copii, parteneri, rude – insa, uneori, acestea nu se concretizeaza in maniera in care va doriti voi; s-ar putea sa fiti dezamagiti, din aceasta cauza. Impulsurile trebuie tinute sub control asa incat sa nu alterati, cu iesiri nelalocul lor, o situatie care se poate mentine in limite de normalitate. In ceea ce va priveste pe voi, celibatarii, ar fi bine sa va ganditi in ce masura va convine sa va implicati, acum, intr-o relatie de cuplu; daca nu sunteti convinsi ca asta este ceea ce va doriti, mai bine mai asteptati, pana veti fi siguri.

BANI SI CARIERA
      Dezvoltarea carierei vostre profesionale va fi sustinuta de evolutiile astrale; este un moment potrivit pentru a va promova, pentru a va pregati terenul pentru a mai urca o treapta in ierarhie sau pentru a obtine un bonus salarial. Daca stiti ce aveti de facut, ar fi bine sa treceti, nemijlocit, la treaba. Mai exista si cate un colaborator caruia ii place sa se faca remarcat contestand pe restul, insa vor fi cazuri isolate, care chiar nu merita luate in considerare. Nu este o idee buna sa imprumutati bani, mai ales persoanelor pe care nu le cunoasteti foarte bine; nu va plecati la sentimentalism, pentru ca sunt menite sa va prinda in capcana. Daca vreti sa faceti investitii, mizati pe prima parte a lunii; a doua parte nu va este la fel de favorabila.

SANATATE
     Luna aceasta s-ar putea sa va confruntati cu unele probleme de mobilitate; se poate ca va doara articulatiile, oasele, sa reapara unele probleme care nu sunt tocmai noi pentru voi. Putina fizioterapie ar putea rezolva problemele, in cazurile cele mai usoare.

Loading...