Horoscopul pentru luna noiembrie 2023 scorpion
Zodiacul pentru scorpion lunar

Scorpion

      Inca de la inceputul lunii, intalnirile cu cei dragi pot sa va aduca zambetul pe buze, mai ales daca ati cladit, in timp, relatii armonioase cu acestia.

Vor exista si unele divergente, in plan familial, mai ales pornind de la managementul finantelor; chetiunile acestea trebuie lamurite cat mai repede, pentru ca pot usor degenera si nu va doriti deloc acest lucru.

Daca doriti sa va mutati intr-o alta casa sau sa renovati, fiti siguri ca ati discutat, inainte, cu toti cei implicati. In plan profesional, perseverenta de care dati dovada va va ajuta sa razbiti, oricat de vitrege ar fi conditiile de la locul de munca.

Cei care urmeaza studii superioare ar putea, pe de alta parte, sa nu fie foarte multumiti de progresele facute; este cazul sa stati departe de distractii, sa va concentrati mai bine si sa fiti mai implicati.

Unele calatorii din aceasta perioada, ar putea sa va aduca reintalnirea cu vechi cunostinte, de care va leaga amintiri placute.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Romantismul poate sa va influenteze foarte placut viata; trairile intime vor fi foarte intense si veti reusi sa cresteti, emotional, alaturi de parteneri.

Vor exista si cazuri in care anumite rani din trecut ar putea avea repercursiuni asupra relatiei din prezent, insa trebuie sa fiti obiectivi si sa nu puneti semnul de egalitate intre situatii care pot fi extrem de diferite.

Realismul va poate ajuta foarte mult, in aceasta situatie. In familie, fiti rabdatori, atat in relatia cu partenerul, cat si cu juniorii; acestia din urma vor necesita ceva mai multa atentie decat de obicei.

BANI SI CARIERA
      Se poate ca banii sa fie motiv de divergente mari in familie; sunt chestiuni care trebuie transate rapid, pentru ca perzinta un potential enorm de a degenera.

Daca aveti nevoie de sfaturi avizate, de la cineva care se pricepe, nu este cazul sa stati prea mult pe ganduri; deciziile luate fara expertiza, in aceasta privinta, pot sa va cauzele o serie de probleme delicate.

In plan profesional, ambitiile s-ar putea sa fie prea mari, pentru ceea ce veti putea face; totusi, nu veti renunta deloc usor si, uneori, este posibil chiar sa reusiti imposibilul.

Totul va avea, insa, un cost; viata de familie va fi influentata negativ de evolutiile din viata voastra profesionala.

SANATATE
     Astrele vor exercita o influenta benefica asupra voastra, asa incat va fi usor sa va mentineti in forma fizica buna.

Cei care aveti afectiuni preexistente, este bine sa va monitorizati cu ceva mai multa atentie starea de sanatate; evitati, pe cat posibil, situatiile stresante, alimentati-va sanatos si odihniti-va suficient.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri