Horoscopul pentru luna decembrie 2021 scorpion
Zodiacul pentru scorpion lunar

Scorpion

      Inceputul acestei luni va gaseste intr-o dispozitie destul de combativa; asta nu inseamna, neaparat, agresivitate, insa va va da forta sa depasiti obsacolelecare va vor aparea in cale, ceea ce este un lucru benefic. Pe de alta parte, ati putea fi destul de mohorati si cu chef de cearta in familie, iar asta nu va avantajeaza deloc. Se poate sa aveti parte de rani emotionale puternice, cauzate tocmai de reactia celorlalti la modul vostru de comportament. Va fi destul de dificil sa refactei armonia in familia voastra, daca aceasta se altereaza. Daca lucrurile nu va ies asa cum va doriti, ar fi bine sa nu renuntati din prima; perseveranta va poate aduce, intr-un final, rezultatele asteptate, chiar daca evolutiile vor fi ceva mai greoaie. Actionati cu tact si rabdare, pe masura ce va ocupati de chestiunile personale sau profesionale. Spre finele lunii, este foarte posibil ca anumite aspect ale vietii voastre sa fie vizibile intr-o lumina noua; aceasta perspectiva va fi benefica si va va ajuta sa luati decizii mai bune, in ceea ce priveste chestiunile respective.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Viata sentimentala va fi destul de tulbure, in aceasta perioada, cu multe capricii emotionale care va vor epuiza pe voi si-I vor exaspera, in unele cazuri, pe cei din jur. Este un moment in care va trebui sa va ganditi bine in ce directive va doriti sa evolueze relatia voastra de cuplu. Daca nu va mai intereseaza aceasta, atunci puteti sa ignorati ceea ce se intampla si sa va vedeti de treaba; totusi, nu sunteti o fire indiferenta si este putin probabil sa lasati ca totul sa treaca fara a interveni, in vreun fel. Este posibil sa apara o situatie mai delicate in relatia voastra cu unul dintre apropiati, in conditiile in care nu veti reusi sa ajungeti la un acord cu privirea la o problema de interes comun.

BANI SI CARIERA
      Luna aceasta nu veti avea probleme majore cu banii, in conditiile in care veti controla cheltuielile pe care le veti face. Fiti chibzuiti in ceea ce priveste investitiile si concentrati-va pe economisire. In ceea ce priveste cariera, progresele vor fi destul de lente, insa sigure; pasii pe care-i veti face, in aceasta perioada, vor avea urmari clare si durabile in viata voastra profesionala. Unii dintre voi, insa, s-ar putea sa nu va simtiti multumiti cu asta, sa incercati sa faceti modificari in privinta mediului sau a conditiilor, precum si a sarcinilor de lucru. Chiar veti cocheta cu ideea schimbarii locului de munca, idee nu foarte recomandabila in aceste imprejurari.

SANATATE
     Faceti sport, chiar puteti sa va ganditi sa va afiliati la o sala de fitness, sa va inscrieti la niste cursuri; va fi bine si pentru starea voastra fizica, dar si pentru psihicul vostru.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri