Horoscopul pentru luna mai 2022 scorpion
Zodiacul pentru scorpion lunar

Scorpion

      Cine nu vrea sa aiba parte de confortul dorit in viata sa? Binenteles ca asta va doriti si voi, insa va trebui sa munciti mult, pentru a ajunge sa va puteti permite ceea ce va doriti. Din fericire, eforturile voastre in aceasta directie vor fi, din plin, rasplatite, ceea ce va va da incredere sa lucrati cu si mai multa inteligenta si eficienta. Veti obtine si recunoastere din partea celor din jur, ca o incununare a eforturilor depuse, insa asta nu trebuie sa vi se urce la cap. Exista, intotdeauna, si reversul medaliei. Planificati-va cu foarte mare atentie investitiile; cu putina atentie, veti reusi, fara probleme, sa tineti cheltuielile sub control. Daca doriti sa va inscrieti la ceva cursuri de perfectionare, profesionala sau personala, acum este momentul potrivit pentru a face asta; nu grabiti lucrurile atunci cand vedeti ca nu va ies asa cum le-ati programat. Tot ce poate sa apara bun in viata voastra, va veni la timpul potrivit, pas cu pas, nicidecum totul deodata. Pana la urma, nici n-ati fi in stare sa gestionati totul deodata.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Inca de la inceputul lunii, faceti planuri de petrecere a timpului liber cu partenerii vostri, insa se prea poate ca mare parte din acestea sa nu se materializeze. Fiti atenti la actiunile unor asa-zisi prieteni care nu actioneaza decat in propriul interes. In relatiile de cuplu vor fi si momente minunate de dragoste impartasita; profitati de momentele favorabile pentru a va intari relatia cu partenerii. In cazul in care apar divergente, apelati la elementele de compatibilitate dintre voi, pentru a trece mai usor peste astfel de evenimente.

BANI SI CARIERA
      Sansele de a castiga bine luna aceasta sent destul de mari; probabil aceste castiguri vor veni din orchestrarea unui nou proiect, care va va permite sa va evidentiati. Nu poate exista o mai buna ocazie de a va aduna un anumit capital, pe care sa-l investiti asa cum trebuie, atunci cand se va ivi momentul potrivit. In ceea ce priveste cariera, cu multa determinare veti reusi sa cresteti eficienta. Veti fi hotarati sa mergeti inainte, indiferent ca sunteti oameni de afaceri sau angajati. Aprecierile vor veni atat din partea colaboratorilor, cat si din partea beneficiarilor activitatii profesionale pe care o desfasurati.

SANATATE
     Inceputul lunii nu va fi prea bun, mai ales pentru cei care suferiti de boli cronice precum diabet, ulcere sau gastrite, afectiuni ale ficatului sau bilei, etc. Aceste afectiuni presupun regim dietetic strict, insa tentatiile vor fi mari si va veti mai luneca sa mancati si ce nu trebuie, din cand in cand. Consecintele le veti suporta tot voi.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri