Horoscopul pentru luna octombrie 2019 scorpion

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Ce inseamna horoscopul adevarat: Horoscop zilnic

Zodiacul pentru scorpion lunar

Scorpion

      S-ar putea ca luna aceasta sa va fie greu sa renuntati la multe din proiectele pe care vi le-ati facut pentru aceasta perioada. Exista o anumita determinare, in ceea ce va priveste, de a va imbunatati conditiile in care va traiti viata, dar si pentru a va imbunatati imaginea fata de sine si in fata celorlalti. Aveti idei clar despre cum ati vrea sa aratati din punct de vedere fizic, al starii de sanatate, al fizicului, al atitudinii si modului de gandire; calitatea vietii si stilul de viata sunt foarte importante, pentru voi. Majoritatea persoanelor din jur va vor gasi destul de abordabili; mai ales cei care va cunosc, de mai multa vreme, vor putea observa o imbunatatire in atitudinea voastra, in perioada acestei luni. Faptul ca descoperiti ceea ce merge mai bine pentru voi, cee ce va prieste, va ajuta sa aveti mai multa incredere in voi insiva si sa va ginditi ca puteti face mult mai mult ca pana acum.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Senzualitatea voastra iese la iveala, inca de la inceputul lunii, aceasta caracteristica putand fi folosita pentru a condimenta relatia cu partenerii de cuplu. Incercati sa va apropiati mai mult de acestia, sunteti dispusi sa faceti mai mult pentru persoanele dragi din viata voastra. Incercati sa strangeti si legaturile cu persoanele cu care colaborati la locul de munca. Este bine sa fiti pregatiti sa actionati la momentul potrivit, sa aveti in atentie, mereu, desfasurarea evenimentelor. Fiti cat mai concilianti si incercati sa aplanatic, din vreme, orice scanteie de conflict; o provocare sau o confruntare nu este deloc in interesul vostru, mai ales in plan personal.

BANI SI CARIERA
      Acum trebuie sa faceti ceea ce trebuie facut pentru ca denivelarile din activitatea voastra profesionala sa dispara cat mai repede. Incercati sa inlaturati stresul din viata voastra profesionala si faceti tot posibilul sa va acordati si timp pentru voi insiva, atunci cand simtiti nevoia. Daca va veti suprasolicita, in multe cazuri veti fi mult prea obositi pentru a mai fi interesati si de aspecte ale relatiei cu prietenii vostri, cu alti apropiati. Fiti chibzuiti in repartizarea banilor pentru diversele cheltuieli necesare; este important sa va organizati cat mai bine, din acest punct de vedere, pentru ca lucrurile sa mearga bine, din acest punct de vedere.

SANATATE
     Incercati sa va acordati pauze, atunci cand simtiti ca presiunile s-au intensificat prea mult. Daca lucrati la calculator, aveti mare grija de sanatatea ochilor vostri; acordati-va momente de relaxare pentru acest organ important al corpului vostru, eventual in zone mai intunecate; in nici un caz, nu schimbati calculatorul pe televizor sau smartphone.

Loading...