Horoscopul pentru luna august 2019 scorpion

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru scorpion lunar

Scorpion      Ar putea fi un moment potrivit sa aruncati o privire mai atenta asupra a ceea ce sunteti, asupra propriei voastre persoane; o apreciere onesta v-ar putea oferi datele necesare pentru a realiza ce nu merge in viata voastra si ce masuri ar trebui sa luati pentru a reglementa unele din aceste nereguli. In aceasta perioada, este foarte important sa stabiliti relatii de buna colegialitate cu persoanele alaturi de care va desfasurati activitatea profesionala; de fapt, sa lucrati, in continuare, la strangerea acestor relati, pentru ca ele se construiesc in timp, nu intr-o singura luna. Nu este un moment potrivit sa luati cu asalt sistemul in care va desfasurati munca. Daca va confruntati cu stresul, ar fi bine sa faceti ceva pentru a mai diminua aceasta situatie. O schimbare de abordare si de atitudine poate fi extrem de benefica. Munca sustinuta va fi rasplatita de castiguri pe masura. Se nasc oportunitati de a descopri sau a reinnoi ceva ce ati pierdut mai demult.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Perioada acestei luni va poate oferi contextul perfect pentru a iesi din carapace, pentru a impartasi cu ceilalti ceea ce ati devenit, in timp. Atractivitatea voastra va functiona, pentru ca veti avea, in jurul vostru, numerosi admiratori, o parte dintre ei interesati de voi, din punct de vedere sentimental. Intariti punctele slabe, reparati eventuale fisuri existente, schimbati unele variabile in ceea ce va priveste; asta ar putea sa va faca mult mai buni si mai puternici. Nu va fi suficient sa existati, ci incercati sa vatraiti viata, alaturi de cei dragi, bucurandu-va de tot ceea ce aceasta va poate oferi.

BANI SI CARIERA
      Prietenii apropiati si membrii familiei v-au avertizat, destul de des, ca sunteti prea critici, in ceea ce va priveste, insa evolutiile din viata voastra va fac sa actionati tocmai in acest mod; este un context astral excellent pentru a face constatari realiste, in ceea ce va priveste pe voi insiva. Pornind de la asta, veti putea spune, cu destul de multa claritate, ce s-ar putea face pentru a va perfectiona, pentru a face ceva deosebit, pentru a lasa o amprenta in timp. Imbunatatindu-va voi insiva, veti putea exercita o influenta benefica si asupra altor persoane, alaturide care va desfasurati activitatea profesionala; multe persoane va vor fi recunoascatoare pentru sustinerea pe care o vor primi din partea voastra.

SANATATE
     Fiti atenti sa nu va surmenati prea mult; unele initiative, din viata voastra, pot sa implice o serie de eforturi mut prea mari pentru voi singuri; ca urmare, pot sa apara unele afectiuni determinate de un program de viata haotic, precum dureri de cap, dureri de spate, insomnii, etc. Unele dintre ele se pot acutiza, mai ales daca exista un fond imunitar slab sau alte afectiuni preexistente.

Loading...