Horoscopul pentru luna octombrie 2019 sagetator

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Ce inseamna horoscopul adevarat: Horoscop zilnic

Zodiacul pentru sagetator lunar

Sagetator

      Afectiunea o veti exprima, in aceasta perioada, departe de ochii celor multi, doar in privat. Veti fi foarte atrasi de secrete, de soaptele de pe la colturi; pentru altii dintre voi, evolutiile din perioada acestei luni ar putea se se refere la finaluri, defectiuni in relatii, exprimari vagi si fara continut. Este foarte posibil ca precautiile sa nu fie prioritatea voastra acum, asa ca granita intre fantezie si realitate trebuie trasa cat mai vizibil, pentru a nu cadea in cine stie ce capcane. Evitati activitatile cu caracter secret, cele care se desfasoara in spatele usilor inchise, mai ales cele care nu sunt perfect legitime sau justificabile. Mai bine stati pe loc, fara sa evoluati, decat sa va indreptati in directii eronate, din dorinta de a face, totusi, ceva. Planurile pe care vi le-ati facut in trecut nu vor fi decat superficiale, cam neclare si nesigure si poate, nici total finalizate; nu vor fi ceva pe care sa va puteti baza. Este momentul pentru planuri cu-adevarat strategice, care sa aiba implicatii pe termen lung si care sa se aplice unei sfere mult mai largi.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Se poate sa existe rivali in ceea ce priveste intentiile voastre sentimentale, rivali care au aparut pe neasteptate si fata de care nu prea stiti cum ati putea sa reactionati. Pote se impune sa revedeti despre ce este vorba in privinta alegerilor si optiunilor voastre. Nu este nevoie sa va asumati nici un fel de risc inutil si nici sa faceti lucruri extreme. Chestiunile domestice care implica finantele, de exemplu, pot fi surse de tensiune. Nu este momentul sa faceti valuri, nu veti putea rezolva voi problemele tuturor; este suficient sa va concentrati si sa le rezolvati pe ale voastre.

BANI SI CARIERA
      Este bine sa aveti grija la actiunile rivalilor vostri; unele dintre ele ar putea fi, cu subtilitate, indreptate asupra voastra, uneori chiar din simpla invidie, alteori doar din considerente ce tin de urmarirea propriilor interese. Nu este un moment potrivit pentru a face schimbari majore in situatia voastra profesionala. Vor exista numeroase situatii delicate, insa nu este cazul sa stati si sa va plangeti de mila, ci trebuie sa luati decizii si sa actionati asa cum trebuie. Daca vi se pune in fata o anumita chestiune, spre rezolvare, trebuie sa faceti totul pentru a gasi solutiile potrivite. Eforturile trebuie concertate, colaborarile trebuie stimulate.

SANATATE
     Fiti mai atenti la masurile de precautie necesare, in cazul desfasurarii unor activitati cu grad ridicat de risc de accidente; de asemenea, in treburile casnice pe care decideti sa le faceti singuri, este bine sa aveti competente, sa stiti ce faceti. Nu va apucati, de exemplu, sa umblati la reteaua electrica, fara sa va luati masuri de precautie de baza.

Loading...