Horoscopul pentru luna decembrie 2021 sagetator
Zodiacul pentru sagetator lunar

Sagetator

      Inceputul lunii arata o oportunitate favorabila care va va fi scoasa in cale si pentru care va trebui sa fiti pregatiti pentru a actiona. Pozitiile, in plan financiar, ar putea fi destul de puternice, daca nu ar mai aparea si chestiuni neasteptate, care sa implice necesitatea de a actiona prompt si de a folosi resurse financiare considerabile. Unii dintre voi s-ar putea sa fiti destul de agitati, in astfel de situatii si sa experimentati unele situatii total potrivnice voua. Nici pentru oamenii de afaceri lucrurile nu vor merge pe atat de usor pe cat si-ar dori, insa, in majoritatea cazurilor, va fi doar din vina actiunilor proprii. Investitiile financiare trebuie bine documentate. Evolutiile astrale de la finele lunii ar putea sa aduca noi situatii delicate, fie in casnicie, fie in raporturile profesionale. Se poate sa va si exprimati, intr-o forma nu foarte placuta, fata de anumite persoane in fata carora nu ar trebui sa adoptati un astfel de comportament. Nu va fi o luna foarte fericita, in ceea ce va priveste; cu atentie, anumite situatii nocive pot fi, insa, combatute.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Pentru cei deja aflati intr-o relatie de cuplu, este foarte posibil sa apara unele divergente intre voi si parteneri, care sa influenteze negative mersul legaturii sentimentale. Uneori chiar nu veti sti cum sa reactionati la problemele care apar, iar acest lucru va va conferi o stare de agitatie si nervozitate, care va surescita starea de negativism si, foarte posibil, atitudini nepotrivite. Va fi destul de greu sa va infranati pornirile impulsive, insa este nevoie sa faceti asta, pentru binele vostru si al celor din jur. Viata de familie poate sa se complice destul de mult, mai ales daca nu incercati sa aplanatic tensiunile, inca de la aparitia lor.

BANI SI CARIERA
      Castigurile se vor mentine constant luna aceasta, insa limita lor nu va fi deloc multumitoare pentru voi. In acest caz, nu aveti decat sa va puneti mintea la contributie si sa faceti ceva pentru a va suplimenta veniturile. In plan profesional, motivatiile pentru a face catmai mult vor fi variabile, in functie de momentele prezente; puteti face multe, cu resursele de care dispuneti, numai sa fiti interesati de productivitate si eficienta. Munca in echipa v-ar ajuta foarte mult in ceea ce priveste raspunsurile la provocari, dar si obtinerea succesului.

SANATATE
     Anumite evenimente s-ar putea sa va suprasolicite sistemul digestive, stimulandu-va sa consumati mancaruri grase, dulciuri prea multe, etc. Mai ales daca aveti unele probleme digestive, aveti mare grija ce consumati. Puteti ajunge de la banale dureri de stomac, la crize acute de colecist sau pancreas.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri