Horoscopul pentru luna august 2019 sagetator

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru sagetator lunar

Sagetator

      Luna aceasta veti simti, din plin, limitarile propriei persoane, ale propriilor posibilitati. De asemenea, va veti simti constransi sau retinuti din a face ceea ce va doriti, iar acest lucru va aduce mari frustrari, in ceea ce va priveste. Ar putea sa apara unele rivalitati, anumite sentimente care sa acutizeze intreaga situatie, alterand relatii. Nu este un moment in care sa treceti intr-o extrema nedorita, sa va plangeti de mila, sa vedeti necazuri acolo unde nu exista sau sa va ganditi sa rezolvati problemele intregii umanitati. Ar fi bine sa va mentineti ceva mai putin vocali si sa nu iesiti prea mult in evidenta. De asemenea, ar fi bine sa faceti eforturile necesare pentru a va intelege bine cu cei din jur, atat in plan personal cat si in plan profesional. Schimbarile pe care le veti initia, in aceasta perioada, s-ar putea dovedi benefice, pe termen lung, si nu doar din punct de vedere material.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Poate ca acum ati dori sa va opriti si sa reevaluati nevoile si dorintele; din punct de vedere fizic, emotional si financiar ar fi bine sa asteptati linistiti sa treaca aceasta faza. S-ar putea sa va simtiti putin trasi inapoi si poate ca veti dori sa va ascundeti undeva, de toti si de toate; asta se va repercuta negativ asupra relatiilor cu cei din jur, inclusiv asupra relatiilor de natura sentimentala. Totusi, ar fi o pierdere pentru voi, pentru ca, in acest context astral, ati putea sa interveniti pentru a rezolva eventuale complicatii aparute in relatia de cuplu, pe parcursul ultimei perioade.

BANI SI CARIERA
      Vor exista unele limitari in privinta a numeroase demersuri profesionale pe care veti dori sa le initiati, in aceasta perioada; de asemenea, discontinuitate, ceea ce va avea impact negative asupra productivitatii muncii si, implicit, asupra castigurilor pe care le veti obtine. Puteti inregistra chiar pierderi financiare, in conditiile in care va trebui sa returnati avansuri platite de clienti sau veti fi penalizati pentru neindeplinirea obiectivelor asumate. Nu va fi o luna de prea bun augur, in ceea ce priveste profesia voastra. Veti fi foarte limitati in ceea ce veti dori sa faceti, tocmai de constrangerile impuse de lipsa sau insuficienta mijloacelor financiare.

SANATATE
     Indigestii si deranamente stomacale ar putea sa va dea de furca, in conditiile in care nu veti reusi sa va asigurati mese sanatoase, dupa un orar normal. Mancatul pe fuga si de la orice toneta poate sa va afecteze starea de sanatate, temporar sau permanent. Incercati sa stopati acest trend negativ.

Loading...