Horoscopul pentru luna februarie 2024 rac
Zodiacul pentru rac lunar

Rac      Fiti atenti sa nu deranjati pe cei din jur cu atitudini nepotrivite; chiar daca nu prea aveti disponibilitate sa va conformati regulilor, luna aceasta, ar trebui ca, macar in anumite imprejurari, sa aveti grija la comportament. Anumite obiective vor fi ceva mai greu de atins, insa, in plan profesional, nu se va pune problema; lucrurile par sa va mearga din plin, in plan profesional, mai ales daca activati in domeniul afacerilor. Ati putea fi tentati sa va dedicati foarte mult activitatii profesionale, ceea ce poate aduce prejudicii vietii personale. Daca, uneori, solicitarile jobului pe care-l desfasurati va impiedica sa va satisfaceti si indatoririle fata de cei dragi, trebuie sa discutati aceste chestiuni in mod deschis; un comportament distant, din cauza gandurilor legate de ceea ce aveti de facut la serviciu, poate fi interpretat in mod eronat, daca nu se stie despre ce este vorba. Nu va bazati foarte mult pe toleranta celor din jur; la munca putini vor fi cei care sa va accepte capriciile, iar in plan personal, nu va dura foarte mult. Nu este bine sa intindeti, prea mult, coarda!

DRAGOSTE SI FAMILIE
      In viata personala, luna aceasta, veti cunoaste evolutii inconsistente, mai ales daca nu veti opta pentru deschdere, pentru comunicare sincera. Va exista o oarecare labilitate, in plan sentimental, ceea ce va va face destul de nesiguri pe voi, de unde, probabil, si o oarecare irascibilitate, un stil mai repezit, mai evaziv. Nu veti reusi sa va apropiati prea mult de persoanele de sex opus. Provocarea, pentru cei care se afla deja intr-o relatie de cuplu, va fi sa-si mentina aceasta relatie intr-o stare buna de functionare.

BANI SI CARIERA

      Castigurile materiale ar putea deveni principala preocupare a voastra, in aceasta luna, mai ales daca demersurile din viata personala nu au efectul asteptat. Ca urmare, va veti indrepta atentia catre planul profesional al vietii voastre. Puteti sa va ganditi si la surse alternative de castig, desi, in mare parte, profesioa de baza va va aduce majoritatea veniturilor. Nu intrati in polemici cu persoane de la locul de munca; exista pericolul ca acestea sa transmita, mai departe, in md eronat ceea ce spuneti voi, prejudiciindu-va pozitia pentru care ati muncit pana in prezent. Va fi o provocare, pentru voi, sa gasiti echilibrul necesare intre viata personala si cea profesionala; daca nu veti acorda mai multa atentie managementului timpului, va fi greu sa ajungeti la acest echilibru.

SANATATE
     Va exista mult stress in viata voastra, in aceasta perioada; spre finele lunii, s-ar putea sa suportati, din ce in ce mai greu, anumite presiuni. Este bine sa invatati sa va relaxati atunci cand trebuie, pentru a nu ajunge in situatii in care sa simtiti ca plesniti.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri