Horoscopul pentru luna octombrie 2019 rac

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Ce inseamna horoscopul adevarat: Horoscop zilnic

Zodiacul pentru rac lunar

Rac

      Toata lumea va fi entuziasmata de reusitele voastre, de pe parcursul acestei luni; din fericire, va veti bucura de o larga sustinere, ceea ce v-a creste increderea voastra in propriile forte si va va da curaj sa actionati. Nu veti face degeaba eforturi, nu veti cheltui resurse pentru rezultate nesatisfacatoare; reputatia voastra va fi din ce in ce mai buna, iar asta este un lucru excelent, in contextul general de evolutie al perioadei. Vor exista, binenteles, si persoane care vor incerca sa va conteste, insa acestea nu vor avea puterea sa denaturize rezultatele succeselor voastre. Se poate spune ca viata voastra profesionala va inflori acum. Viata sentimentala, insa, va fi destul de volatila, pentru ca va veti confrunta cu sentimente nu prea placute, precum gelozie si neincredere; actiunile de socializare, mai ales daca sunt foarte frecvente, la fel ca si calatoriile in scop de afeceri, in general, absenta indelungata, sub diverse motive, din cadrul familiei, pot alimenta aceste sentimente, erodand cuplurile. Va trebui sa gasiti modalitatile de a echilibra balanta, de a clarifica lucrurile care nu sunt suficient de limpezi.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Viata sentimentala, in ceea ce va priveste pe voi, nativii acestei zodii, nu va trece printr-o perioada foarte fericita. Faptul ca latura profesionala a vietii ar putea sa va tina, intr-o mare masura, destul de ocupati, in aceasta perioada, poate fi motiv serios de aparitie a tensiunilor familiale. Pot sa apara suspiciuni, sentimente de gelozie din partea partenerilor, mai ales daca o astfel de situatie se perpetueaza de mai multa vreme. Aveti anumite responsabilitati pe care nu trebuie sa le neglijati! Pe de alta parte, cei mai ghinionisti dintre voi s-ar putea chiar sa ajunga la destramarea relatiei, daca gelozia partenerilor nu poate fi ameliorata. Se poate ca, in acest caz, sa nu fie doar vina voastra pentru etapa negativa din plan sentimental.

BANI SI CARIERA
      Viata profesionala cunoaste o perioada de inflorire destul de semnificativa, care va poate aduce castiguri insemnate, atat in plan material, cat si in ceea ce priveste cunostintele, abilitatile si relationarea. Se poate sa obtineti unele bonusuri, care sa va prinda foarte bine, sa acopere unele necesitati imediate. Faptul ca mizati pe punctele voastre forte va va aduce numeroase reusite; nu este cazul sa va schimbati domeniul de activitate. Se pare ca lucrurile merg foarte bine pentru voi, asa cum sunt. Si cei care va aflati in cautarea unui loc de munca, daca veti sti sa va jucati, asa cum trebuie, cartile avantajoase, veti reusi sa obtineti pozitii chiar mai bune decat ati fi estimate.

SANATATE
     Din punct de vedere psihic, luna aceasta va veti simti destul de bine, chiar daca chestiunile din plan personal nu vor trece fara sa lase urme; aveti taria sa va ridicati, dupa loviturile primite, asa ca nu exista pericol de a cadea in depresie. Este bine sa va mentineti forma fizica, prin forme regulate de miscare.

Loading...