Horoscopul pentru luna august 2019 rac

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru rac lunar

Rac

      Contextul astral din aceasta luna va ofera unele avantaje evidente; ar fi cazul sa nu asteptati pe altii sa va traga de maneca pentru a fructifica aceste avantaje. Din nefericire sau din fericire, dupa caz, luna aceasta veti fi pusi in lumina reflectoarelor; nu va fi nici o posibilitate sa va ascundeti intr-un ungher, de unde sa priviti modul in care evolueaza evenimentele. Veti fi foarte interesati de obtinerea a cat mai multi bani; modalitatile de sporire a veniturilor incep sa fie foarte atractive. Se poate ca cineva apropiat sa constituie sursa de ingrijorare pentru voi, fie din pricina starii de sanatate, fie printr-o implicare in cine stie ce chestiune mai complicate. Veti fi chemati sa interveniti cum puteti: prin expertiza, prin influenta sau doar cu sprijin moral. Interrelationarea va fi favorizata, luna aceasta; este un lucru bun, avand in vedere ca puteti profita de cunostintele pe care le aveti sau puteti sa va faceti altele noi.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Luna aceasta puteti face incercarile pe care vi le-ati imaginat, in privinta contactelor cu persoanele de sex opus; voi, barbatii, puteti face invitatii la film, la un club, la o plimbare persoanei de care sunteti interesati la modul romantios. Este o buna perioada pentru a tatona terenul, pentru a vedea cam in ce fel de ape va scaldati. Si voi, fetele, puteti face primul pas, doar suntem in epoca egalitatii dintre barbati si femei! Uneori veti avea impresia ca ati gasit dragostea, insa trebuie sa fiti foarte lucizi si sa nu va pripiti. In relatiile de cuplu, evolutiile vor fi destul de monotone; ar fi indicat sa mai interveniti, din cand in cand, pentru a mai rupe rutina obisnuita.

BANI SI CARIERA
      O serie de desfasurari de evenimente ar putea sa fie foarte avantajoase pentru voi, luna aceasta. Rezultatele pe care le veti obtine se vor datora eforturilor pe care le veti depune si care nu vor fi deloc neglijabile. O implicare superficiala poate, mai mult, sa strice lucrurile. Este posibil sa aveti supriza de a obtine recunoastere, din partea celor alaturi de care va desfasurati activitatea profesionala, cu privire la un proiect sau a unei demers profesional pe care l-ati initiati si il sustineti din plin. Partea financiara a vietii voastre trebuie supravegheata mai indeaproape; unele cheltuieli neasteptate pot sa apara in ultima parte a perioadei.

SANATATE
     Sistemul vostru imunitar nu este foarte in forma; unele infectii ar putea sa survina, mai ales in prima parte a lunii. Nu va repeziti direct la antibiotice, pentru ca acestea nu sunt eficiente in toate cazurile. Cel mai bine ar fi sa consultati un medic, sa nu apelati la autotratament.

Loading...