Horoscopul pentru luna decembrie 2021 rac
Zodiacul pentru rac lunar

Rac

      Mentinerea unui echilibru intre viata personala si cea profesionala s-ar putea dovedi destul de dificila, in anumite contexte al acestei luni; vi se va cere mai multa mobilizare, dar si mai multa atentie de acordata acestei situatii. Se pare ca doemniul profesional va fi cel care va va atrage atentia, in mod deosebit, in aceasta perioada, insa asta nu va justifica neglijarea chestiunilor stringente din viata personala. Va fi nevoie de compromis, atat in ceea ce priveste relatia de cuplu, cat si in privinta relatiilor de la locul de munca; daca va veti mentine mult prea rigizi pe pozitiile voastre, este foarte posibil sa pierdeti foarte mult. Familia va poate oferi resursele de care aveti nevoie, in unele ocazii, pentru a va reincarca bateriile, pentru a va reface fortele dupa o perioada foarte solicitanta, in plan profesional; asta, insa, numai in cazul in care ati stiut sa manevrati lucrurile in asa fel incat sa pastrati armonia si serenitatea in cadrul familial.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Fiti convinsi ca anumite chestiuni din relatiile cu apropiatii se construiesc in timp, uneori in ani si ani de zile; doar nu va asteptati ca lucruri care nu merg bine de mai mult timp, sa poate fi solutionate, ca prin minune, in cateva zile sau chiar saptamani. Odata ce se ajunge la dezamagiri in aceste tipuri de relatie, este mai greu sa se treaca peste, sa se recapete increderea pierduta. Formarea cuplurilor noi nu este imposibila, insa ar fi mai bine daca ati lasa o astfel de intreprindere, pentru perioade de mai bun augur; intre timp, puteti sa mai faceti cercetari, sa vedeti cam ce v-ar aranja mai bine si ce nu.

BANI SI CARIERA
      Este o luna in care va trebui sa fiti atenti pe ce dati banii; in a doua parte a perioadei, este foarte posibil ca nevoile finaciare sa creasca, ceea ce v-a creste presiunea asupra voastra. Daca va ganditi sa va extindete afacerea, este bine sa aveti un plan foarte bine pus la punct, mai ales daca este vorba de a contracta imprumuturi financiare pentru a pune in aplicare aceste planuri. In planul carierei, va fi ceva mai greu de avansat; vor aparea multi contestatari si va fi nevoie de eforturi suplimentare pentru a face fata. Uneori veti ajunge la concluzia ca nici nu se merita efortul.

SANATATE
     Este posibil sa va confruntati cu migrene, luna aceasta, mai ales daca stresul perioadei este crescut; nu sent excluse nici insomniile, in conditiile in care nu veti reusi sa va relaxati, asa cum trebuie, dupa zilele cu solicitare sporita, fie la locul de munca, fie in plan personal.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri