Horoscopul pentru luna mai 2022 pesti
Zodiacul pentru pesti lunar

Pesti

      Luna aceasta va incepe intr-o nota destul de fada; pare ca nimic interesant nu e pe cale sa se intample. Traiti amintindu-va de Gloria trecutului si asta nu va face deloc bine; ar trebui sa va concentrati mai mult pe prezent si viitor, decat sa va ganditi la vremuri demult apuse. Rezolvarea unei sarcini importante, care va va pune in lumina capacitatile si experienta voastra, va avea darul de a va reface increderea in sine. Asta va mai insufleteste, insa nu trebuie sa va culcati pe-o ureche. Se cere de la voi sa fiti mult mai meticulosi si mai disciplinati. Nu vor lipsi distractiile sau petrecerile, din viata voastra, insa trebuie sa vedeti daca acestea nu va afecteaza munca, puterea de concentrare, mai ales daca se repeta prea des. Intalnirile cu persoane atractive trebuie sa fie dominate de precautie; nu va dati sufletul pe tava de la prima intalnire. Finalul lunii va va gasi inclus intr-o rutina deranjanta; se poate ca, daca nu veti fi foarte atenti pe ce cheltuiti banii, in aceasta perioada sa fiti fortati sa vindeti o parte din bunurile voastre mai valoroase, ceea ce va poate deprima teribil.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Voi, celibatarii, ati putea avea sansa unor relatii intime cu persoane de sex opus, foarte deschise la minte si comportamente; experientele ar putea sa fie extraordinare. In cuplurile mai vechi, s-ar putea ca partenerii sa se gaseasca prinsi in rutina; ati putea avea tendinta sa evitati sa fiti prezenti, prea des, in sanul familiei, tocmai pentru ca sunteti in cautare de divertisment. Pasiunea pe care v-o doriti ar putea fi greu de construit. Inclusiv conflictele ce ar putea sa apara in cuplu, ar putea fi destul de greu de manageriat, fara a face compromisuri. Un ego prea mare poate sa strice serios treburile.

BANI SI CARIERA
      Vor fi perioade in care veti reusi sa cresteti afluxul de bani catre buzunarul vostru, ceea ce va va inveseli, cu siguranta. Vor exista, insa, si momente in care, daca nu veti fi chibzuiti cu banii, va trebui sa stangeti frumusel cureaua pentru a rezista. Daca lucrati ca angajati, ar trebui sa nu va multumiti cu evolutii mediocre, ci sa incercati sa va faceti remarcati; nu se stie niciodata e unde poate sa sara iepurele. Daca vizati o pozitie ierarhica superioara, aceasta este calea pe care trebuie sa mergeti. Organizarea muncii poate fi o alta oportunitate de a ajunge la anumite performante care, acum, vi se pare greu de obtinut.

SANATATE
     Schimbati-va obiceiurile alimentare, pentru ca sunteti predispusi tulburarilor digestive. Beti cat mai multa apa si faceti exercitii fizice, pentru a stimula peristaltismul intestinal. Ramaneti vigilenti, in continuare, chiar daca episoadele acute s-au incheiat.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri