Horoscopul pentru luna octombrie 2019 pesti

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Ce inseamna horoscopul adevarat: Horoscop zilnic

Zodiacul pentru pesti lunar

Pesti

      Luna aceasta, in ceea ce va priveste, nu conteaza eforturile care trebuie facute pentru a realiza ceva; doar rezultatele sunt importante. Castigurile vor fi destul de substantiale in ceea ce priveste profunzimea relatiei sentimentale, dar si a altor relatii emotionale din viata voastra. Este o perioada benefica pentru a va imbunatati proiectele personale sau pe cele filantropice, pentru a va implica mai mult in viata celor care au nevoie de ajutor. Se poate chiar sa resimtiti nevoia de ceva aventura, de ceva iesit din tiparele normale; in anumite momente, acestea, pur si simplu, nu va mai satisfac. Va va face placere orice element care poate contribui la extinderea orizonturilor, atat din punct de vedere fizic, cat si emotional. Relatiile publice, promovarea si alte astfel de activitati vor avea impact in ceea ce priveste cresterea popularitatii voastre.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Relatiile personale si intime sunt sprijinite de actiuni corecte, din partea voastra, in aceasta perioada. Va doriti neaparat ca pacea si armonia sa domneasca, pentru cat mai mult timp, in acest tip de relatii. Sexualitatea si initimitatea sunt stimulate. Veti planifica mult mai atent actiunile, in acest plan al vietii voastre, asa cum, se poate sa deveniti mult mai subtili in ceea ce priveste interrelationarea umana. In aceasta perioada, este important pentru voi sa recunoasteti ca aveti nevoie, ca va bazati pe sprijinul persoanelor dragi din viata voastra.

BANI SI CARIERA
      Deschiderea catre exterior va continua si in perioada acestei luni. Acest lucru va va ajuta sa vedeti anumite lucruri, dintr-o alta perspectiva, sa faceti mai mult decat ati fi facut in mod normal; veti fi stimulati sa va perfectionati, sa aveti mai mult curaj spre a incerca lucruri noi. Vor exista si momente mai dificile, in care vi se va parea ca eforturile voastre sunt in zadar, insa asta nu trebuie sa va deruteze, sa va distraga de la scopurile voastre initiale; puteti sa va ganditi cum ati putea sa va readaptati la conditiile in permanenta schimbare ale vietii voastre. Va fi o perioada dinamica, cu multe responsabilitati, pe care, daca veti reusi sa le indepliniti, veti avea mult usi deschise pentru a creste profesional.

SANATATE
     Nimeni nu va avea grija de voi asa cum ati putea avea voi insiva; nu va lasati in baza altora, mai ales in ceea ce priveste propria voastra stare de sanatate. Este posibil sa va confruntati cu unele dureri reumatismale, care nu ar trebui ignorate. Daca acestea sunt persistente si de durata, cereti o parere avizata despre metode de ameliorare.

Loading...