Horoscopul pentru luna august 2019 pesti

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru pesti lunar

Pesti

     Luna aceasta vor fi favorizate legaturile la distanta si conexiunile cu persoane din strainatate, precum si schimbul, comertul. Vor fi calatorii, in care veti cunoaste persoane care va impartasesc puntele de vedere si, uneori, chiar si idealurile. Este foarte posibil sa apara si unele dezamagiri, pentru ca nu poate sa fie totul perfect. Se poate spune ca va fi o luna de exaltare, de spiritualitate adevarata, de crestere morala si intelectuala. Daca luna anterioara a fost cu multe suisuri si coborasuri, va veti bucura daca aceasta va fi ceva mai liniara, ceva mai stabila in evolutii. Va veti reorienta spre imbratisarea unor valori durabile, insa idealismul exacerbat trebuie controlat, pentru ca poate provoca pagube; important este sa raportati totul la situatia reala din viata voastra. Contextul astral va stimuleaza in sensul unei abordari noi si proaspete, in ceea ce priveste propria voastra persoana. Veti fi mereu pregatiti pentru un nou start, chiar daca, prin definitie, sunteti mai conservatori si va departati, cu greu, de ceea ce cunoasteti mai demult.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Nu mai amanati planurile de calatorie, pe care le-ati facut pentru propria voastra distractie; este momentul sa profitati de un context favorabil, pentru a socializa in vederea gasirii unui posibil partener de relatie. Discutiile deschise, despre subiecte care va intereseaza, in mod deosebit, se vor dovedi extrem de stimulante pentru voi. Veti fi entuziasti si asta va atrage pe multi de partea voastra. Explorarea sexualitatii si libertatea de exprimare vor fi foarte importante, pentru voi, luna aceasta. Veti aprecia, mai mult ca oricand, la partenerii vostri, onestitatea, deschiderea de care vor da dovada in marturisirea propriilor trairi personale.

BANI SI CARIERA
      In aceasta luna, veti fi surprinsi sa aveti o relatie mult mai apropiata decat ati fi crezut, cu persoane dragi aflate, fizic, la mare distanta de voi, poate chiar relatii mai stranse decat cu persoanele aflate in imediata voastra apropiere. Sunt favorizate astfel de relatii, inclusiv in ceea ce priveste viata profesionala. Aceste relatii va pot oferi parghiile necesare pentru o ascensiune mai rapida pe calea pe care v-ati ales-o. Va fi nevoie si sa faecti numeroase calatorii de afaceri, in timpul carora, fie sa parafati anumite intelegeri, fie sa la discutati, sa le puneti la punct, in vederea incheierii. Va fi o perioada foarte productiva, pentru voi, din acest punct de vedere. Cei care actionati pe cont propriu, care aveti propriile afaceri, veti avea destul de mare succes, in perioada acestei luni.

SANATATE
     Numeroasele solicitari ale acestei luni ar putea sa fie, uneori, foarte mult pentru potentialul vostru fizic. O organizare riguroasa a timpului va poate ajuta foarte mult in eliminarea stresului si in mentinerea unui climat linistit, in activitatea voastra profesionala, ceea ce este foarte benefic atat pentru psihicul, cat si pentru fizicul vostru.

Loading...