Horoscopul pentru luna octombrie 2019 leu

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Ce inseamna horoscopul adevarat: Horoscop zilnic

Zodiacul pentru leu lunar

Leu

      Luna aceasta va trebui sa sustineti munca in echipa; daca va veti incapatana sa actionati doar pe cont propriu, multe dintre planurile voastre nu se vor concretiza asa cum v-ati fi dorit. Independenta care va place atat de mult, nu prea isi are success, in contextual de evolutie astrala a acestei luni. Incercati sa fiti cat se poate mai flexibili, sa va adaptati cerintelor situatiilor de la momentul respectiv. Nu este cazul sa va incapatanati, mai ales daca vedeti clar ca lucrurile nu merg asa cum trebuie, tocmai din cauza atitudinii voastre intransigente. Mai ales in ceea ce priveste viata profesionala, rezistenta va fi destul de puternica, fata de o astfel de atitudine. Incercarile de a coordona, dupa propria vointa, inclusiv viata sentimentala, poate avea consecinte negative majore asupra relatiei de cuplu; aici trebuie sa fie vorba, farad oar si poate, de o colaborare stransa, de gasirea de solutii potrivite, insa numai laolalta cu toate partile implicate.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Tendinta de a va impune, oarecum fortat, unele idei, unele initiative, in plan personal, va avea impact negativ semnificativ asupra vietii de cuplu. Fiti ponderati in reactii, nu va grabiti sa condamnati, din start, ideile celorlalti; analizati inainte, caci, cu siguranta, exista si elemente care sunt demne de a fi luate in considerare. In familie, relatiile ar putea fi tensionate, ceea ce nu poate avea efecte benefice asupra vietii voastre. Voi, celibatarii, nu ar trebui sa va uitati prea departe, atunci cand cautati perechea potrivita; luna aceasta, puteti sa o gasiti in cercurile sociale in care activati, in cercurile de prieteni, etc. Perspectivele asupra unor persoane pe care le cunoasteti deja s-ar putea schimba radical, facandu-va sa descoperiti posibilitati la care nu v-ati fi gandit niciodata.

BANI SI CARIERA
      Uneori, lucrurile se vor misca foarte greu, in plan profesional, din cauza voastra, in cea mai mare parte. Va fi nevoie de o atitudine de colaborare, la care voi nu prea sunteti dispusi, in aceasta perioada. Ca urmare, multe din proiectele propuse pentru acum vor trena, ba chiar ar putea cunoaste un regres semnificativ. Cei din jur nu va vor intelege atitudinea, nu va vor sustine si chiar va vor condamna pentru modul in care ati ales sa actionati. Din pacate, mai ales daca ocupati pozitii superioare ierahic, voi vei fi cei care veti resimti, din plin, efectele acestui mod de a actiona. Finantele nu vor evolua, nici ele, foarte multumitor, asa ca va trebui sa aveti mare grija la modul in care va cheltuiti resursele financiare; daca si in aceasta privinta va veti comporta nesabuit, lucrurile vor deveni realmente frustrante pentru voi.

SANATATE
     Nu va fi o perioada foarte potrivita pentru voi; cu siguranta, din punct de vedere psihic, veti fi foarte afectati. Daca, de regula, sunteti persoane foarte sigure pe voi, in acest context va veti deveni iritabili, agitati, greu de abordat. Intreaga stare de bine va fi alterata.

Loading...