Horoscopul pentru luna decembrie 2021 leu
Zodiacul pentru leu lunar

Leu

      Se pare ca luna aceasta va fi favorabila, pentru voi, mai ales din punct de vedere profesional. Trebuie sa fiti foarte atenti la tonalitatea vocii, in aceasta perioada, pentru ca veti avea tendinta de a fi mult prea aspri, pentru anumite situatii; acest ton al vocii s-ar putea sa deranjeze si este posibil ca foarte multe persoane din anturaj nici sa nu accepte acest mod de adresare. Daca sunteti pe pozitii superioare la locul de munca, ar fi bine sa incercati sa va apropiati subalternii, sa dezvoltati relatii armonioase cu acestia, care sa permita o mai buna colaborare si, implicit, rezultate mai bune. Nu trebuie sa va aventurati in actiuni de unii singuri, mai ales daca volumul de munca este foarte mare; angajamentele de genul acesta risca sa se finalizeze cu un esec, cu consecinte destul de semnificative, ulterior. Juniorii vor fi cei care va vor solicita foarte mult atentia, luna aceasta; aveti datoria de a va impune rabdarea necesara pentru a ajunge la fondul problemelor care stau la baza preocuparilor acestora.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Relatiile cu cei dragi trebuie sa fie, in aceasta perioada, in atentia voastra; in unele dintre interactiunile cu persoane dragi din viata voastra s-ar putea sa fie nevoie de foarte multa rabdare. Nu este un moment potrivit sa lasati lucruri in ambiguitate; se cere ca orice neintelegere sa fie clarificata neintarziat. Sunteti caractere puternice, insa asta nu inseamna ca trebuie sa va impuneti prin forta; aveti destul abilitate pentru a manevra, subtil, lucrurile, astfel incat sa iasa asa cum vreti voi, fara a da impresia ca sunteti prea autoritari. Voi, celibatarii, ar trebui sa faceti primii pasi de apropiere fata de persoanele care va intereseaza; nu aveti foarte multe de pierdut, insa ar fi bine sa aveti unele garantii ca si persoanele respective au sentimente fata de voi.

BANI SI CARIERA
      Nu este greu pentru voi sa va atingeti obiectivele, in aceasta perioada; aveti, insa, tendinta de a va stabili obiective foarte inalte, foarte consistente, care, uneori, cer foarte mult efort si un consum enorm de resurse. Poate ar fi bine sa nu exagerati asa de mult, sa incercati sa fiti ceva mai modesti. Este drept ca, daca doriti sa atrageti atentia, aceasta poate fi o cale, insa ar trebui sa fiti siguri ca se si merita. Pe de alta parte, nu este convenabil sa pierdeti bani.

SANATATE
     Cei care suferiti de afectuni cronice, trebuie sa aveti mai multa grija de voi luna aceasta; este posibil ca unele simptomatologii sa exacerbeze si sa va deranjeze, vizibil, activitatea de zi cu zi.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri