Horoscopul pentru luna mai 2022 leu
Zodiacul pentru leu lunar

Leu

      Nu prea sunteti persoane care sa-si arate, pe fata, trairile interioare, insa, aceasta luna, va prezenta, in ceea ce va priveste, o incarcatura emotionala destul de puternica. Ca urmare, veti fi supusi unui asalt psihic destul de consistent, care ar putea sa va solicite multa energie. Dispozitia voastra va fi destul de volatila, uneori nici voi nu va veti putea intelege modul de comportament; in astfel de momente, ar fi culmea sa aveti aceasta pretentie de la cei din jurul vostru. Doar ca nu prea sunteti disponbili pentru a fi rezonabili, in aceasta perioada. Pot sa apara, din aceasta cauza, numeroase probleme, atat in plan personal, cat si la locul de munca. Este foarte posibil sa va confruntati si cu unele remanente ale trecutului, care sa va sacaie extreme de mult. Se formeaza, astfel, tabloul unei luni destul de ciudate, in care principala piedica in evolutia voastra va fi venita din interior.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Trebuie sa fiti foarte atenti la ceea ce se intampla in viata voastra personala, pentru ca este foarte posibil sa apara unele elemente care sa va denatureze serios relatia de cuplu. Nu sunteti intr-o perioada in care sa va simtiti, neaparat, bine in propria piele, asa ca vor fi momente in care reactiile voastre ar putea sa devina necontrolate, desi, de regula, sunteti persoane destul de cerebrale. Atata doar ca, luna aceasta, actiunile voastre nu vor mai fi coordonate cerebral, ci, mai mult, emotional. Relatiile cu juniorii vor fi prejudiciate tocmai de atitudinea voastra; va trebui sa aveti mai mult tact si mai multa rabdare.

BANI SI CARIERA
      Cariera voastra se poate dezvolta destul de spectaculos, luna aceasta, daca reusiti sa va separati de problemele personale care ar putea sa apara in viata voastra. Este bine sa incercati sa colaborati, cat mai strans, cu cei alaturi de care va desfasurati activitatea profesionala, chiar daca dispozitia voastra va fi extreme de schimbatoare, de-a lungul timpului. Ar fi bine sa va infranati impulsurile personale, sa fiti ceva mai chibzuiti in actiune. Partea financiara a vietii voastre va acoperi necesitatile acestei luni, insa voi va doriti, ca de obicei, ceva mai mult decat atat. In acest caz, este bine ca actiunile voastre sa fie cat mai bine organizate, fara a forta mersul normal al evenimentelor.

SANATATE
     Dispozitia proasta poate sa va afecteze starea de bine; vor fi numeroase lucruri care va vor afecta psihic, pe care nu trebuie sa le ignorati. Daca aveti nevoie de cineva care sa va sprijine, sa va asculte vorbind despre problemele cu care va confruntati, nu ezitati sa cereti asistenta.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri