Horoscopul pentru luna iulie 2021 leu

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Ce inseamna horoscopul adevarat: Horoscop zilnic

Zodiacul pentru leu lunar

Leu

      Din pacate, performantele voastre de pe parcursul acestei luni nu vor fi deloc multumitoare; multi dintre voi veti ajunge la finele lunii foarte frustrate, cu putina multumire sufleteasca, desi eforturile pe care le veti depune nu vor fi putine. Nu veti scapa nici de efectele nocive ale stresului, pe masura ce problemele se vor acumula; nu este genul vostru sa intrati in panica insa, luna aceasta, s-ar putea sa experimentati si astfel de momente. Dispoztia voastra va lasa mult de dorit, avand in vedere ca nu reusiti sa gasiti modalitati care sa contracatreze trendul negativ. Trebuie sa fiti constienti ca se poate sa existe si perioade mai putin fericite, in care lucrurile sa nu mearga, neaparat, pe directia fixate de voi. Viata sentimentala va fi, cu siguranta, afectata de aceasta stare de spirit; totusi, ar trebui sa tineti seama ca cei de alaturi nu sunt vinovati de nereusitele voastre, ca nu trebuie sa va varsati frustrarile asupra acestora. Daca nu veti tine seama de asta si veti persista intr-o astfel de atitudine, este putin probail ca viata de familie sa se desfasoare asa cum trebuie.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Autocompatimirea nu va va folosi la nimic luna aceasta; pur si simplu, va trebui sa acceptati ca anumite chestiuni nu merg asa cum v-ati dori si ca este una dintre acele perioade care trebuie sa treaca, pentru a lasa loc unor zile de mai bun augur. Este posibil ca un prieten apropiat sa va ofere foarte mult sprijin, in toata aceasta debandada emotionala si sa va ajute sa vedeti unde gresiti, pentru a remedia lucrurile; acesta va fi un caz fericit, insa, de care nu multi dintre voi se vor putea bucura. Tineti cont ca, pentru ca relatia sentiemntala sa functioneze asa cum trebuie, este nevoie ca amandoi partenerii sa faca eforturi in acest sens. Este valabil acest lucru si pentru voi, celibatarii; nu asteptati ca altii sa ia initiative. Inuiti momentul potrivit si actionati sau macar lansati semnalele necesare pentru ca cei de alaturi sa inteleaga ca pot sa faca pasul urmator.

BANI SI CARIERA
      Nu va fi o problema, pentru voi, sa faceti bani, luna aceasta; mai greu va fi sa-I pastrati in portofel; munciti mult, asa ca, uneori, cosiderati ca vi se cuvine putina relaxare, insa, uneori, tindeti sa exagerati. Din acest punct de vedere, trebuie sa fiti ceva mai vigilenti; puteti sa va simtiti bine si la un buget mai redus, iar starea de bine se poate mentine si dupa aceea, cand veti vedea ca veti remane si cu bani in portofel. Asocierile vor fi ceva mai problematice, mai ales din cauza starii voastre de spirit; poate ar fi mai bine sa nu va grabiti in aceasta directie, sa mai lasati lucrurile sa se decanteze.

SANATATE
     Fiti ceva mai atenti la sanatatea rinichilor, in aceasta perioada; beti mai multe lichide si acoperiti-va salele, daca simtiti curent. Este bine sa preveniti eventuale probleme, inainte ca acestea sa se acutizeze.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri