Horoscopul pentru luna noiembrie 2023 leu
Zodiacul pentru leu lunar

Leu

      Luna aceasta, evolutiile din viata voastra nu vor fi deloc unitare. Va fi destul de greu sa faceti fata provocarilor.

In plan sentimental, vor exista numeroase momente in care, pur si simplu, nu veti sti cum sa actionati; uneori, ar fi oportun sa fiti mai indrazneti, insa tocmai atunci aveti retineri si nu faceti pasul inainte.

In alte ocazii, se poate sa procedati exact pe dos. Este o luna in care, se pare, ratati multe ocazii potrivite de a actiona asa cum trebuie; s-ar putea sa fie si din cauza ca nu sunteti foarte siguri pe ceea ce va doriti, in aceasta privinta, ceea ce este o situatie deosebita, in ceea ce va priveste.

De regula, toata lumea va stie foarte focusati pe obiective, mereu cu temele facute in aceasta privinta, de aceea noua situatie reprezinta o mare dilema si pentru voi, dar si foarte derutante pentru cei din jur.

Norocul vostru ca adversarii nu sunt pe faza, pentru a profita de slabiciunea voastra; lucrurile nu se vor inrautati prea mult prentru voi, pentru ca veti avea ragazul sa va reveniti.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Chestiunile sentimentale vor fi destul de incurcate pentru voi; nici in familie, parca nu mai stiti ce aveti de facut, cum sa procedati pentru a face lucrurile sa se miste.

Confuzia va fi generala, atat in ceea ce va priveste pe voi, cat si pe parteneri. Veti avea tendinta sa va retrageti, pentru a nu va lasa vizibila slabiciunea; nu este OK.

Mai bine ar fi sa discutati, sa spuneti ce simtiti, eventual sa primit ajutorul de care aveti nevoie; prea multa mandrie poate sa aduca neplaceri, in relatia de cuplu.

Nici voi, celibatarii, nu veti fi favorizati deloc. Va trebui sa lasati sa treaca aceasta perioada de incertitudini, sa va reintrati in forma si apoi sa treceti la actiune.

BANI SI CARIERA
      Este posibil ca, luna aceasta, sa aveti parte de unele castiguri neasteptate, care vor prinde foarte bine bugetului vostru. Eset o luna promitatoare si in ceea ce priveste economiile.

Starea financiara va fi excelenta, in comparatie cu alte luni, asa incat veti avea resursele necesare pentru diverse proiecte sau alte demersuri care implica utilizarea finantelor.

Este o perioada potrivita pentru a incerca lucruri noi, si in domeniul financiar, insa fara a va asuma riscuri prea mari.

Va fi important sa luati deciziile potrivite la momentul potrivit, si trebuie sa va concentrati pe acest lucru.

Evolutiile in cariera se vor stabiliza, mai ales daca perioada anetrioara a fost ceva mai agitate. Evident, nu vor lipsi momentele mai incordate, insa competitia va anima, si, in general, veti reusi sa dati replica potrivita celor ce va contesta.

SANATATE
     Starea de sanatate pare sa se metnina pozitiva pe parcursul intregii perioade; finalul lunii ar putea sa aduca o oboseala accentuata care, daca nu se remediaza in maniera obisnuita, ar trebui investigate mai indeaproape.

Stresul poate avea efecte nedorite asupra voastra, daca nu veti sti sa il gestionati. Anumite relatii cu unele rude ar putea sa va afecteze psihic, desi nu aratati acest lucru; daca lucrurile sunt grave, gasiti pe cineva cu care sa discutati, caruia sa va descarcati sufletul.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri