Horoscopul pentru luna august 2019 leu

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru leu lunar

leu

      Anumite persoane din jurul vostru s-ar putea sa arunce o umbra de indoiala asupra anumitor demersuri pe care doriti sa le faceti, in aceasta perioada. Nu va va pica deloc bine, mai ales ca sunteti in verva, incercati sa faceti cat mai multe pentru a va pune in evidenta. Veti fi foarte focusati pe voi insiva, pe ceea ce puteti folosi in propriul profit, in timp ce anumite persoane incearca sa va puna intr-o lumina nefavorabila. In viata personala, lucrurile merg spre bine, mai ales daca luati in considerare o imbuntatatire substantiala a stilului de viata, asa incat si starea de spirit sa se imbunatateasca. Evolutia carierei va fi destul de importanta, insa nu primordiala; poate doar in masura in care, prin intermediul acesteia, va puteti pune in lumina dorita. Veti fi foarte dornici sa va implicati in diverse forme de activitate, inclusiv in activitati caritabile, care sa va puna in valoare si alte abilitati, decat cele profesionale. Poate fi o luna foarte plina pentru voi, mai ales daca voi insiva actionati in acest sens.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Unele confuzii ar putea sa apara si in viata voastra personala, insa nu vor fi pregnante si nu vor avea impact semnificativ asupra voastra. Totusi, nu trebuie sa le neglijati; ba chiar ar trebui sa le considerati un semnal de alarma, sa tineti seama ca exista potential de a se acutiza, daca nu veti interveniti, in context, in timp util. Romantismul prinde bine oricand si trebuie stimulate comportamentele de acest gen, in conditiile in care ele sunt apreciate de catre parteneri; pentru cei mai norocosi dintre voi, ar putea sa fie vorba de o perioada foarte pasionala, mai ales spre finele lunii. Pentru cei care isi doresc sa-si gaseasca jumatatea, acest lucru nu va fi usor de realizat; daca se produce, va fi cu atat mai apreciata si tratata cu mai mult interes.

BANI SI CARIERA
      Rezultatele lunii, in plan profesional, ar putea fi surprinzatoare, daca desfasurarile merg asa cum va doriti; o stare de spirit corespunzatoare, va poate fi de mare folos, in numeroase demersuri pe care le veti face. Colaborarea cu cei din jur va fi benefica, fructuoasa; puteti trage numeroase foloase din beneficiile acestei perioade, insa trebuie sa fiti si voi pe faza si pregatiti pentru actiune. De altfel, intreaga paleta de castiguri a acestei luni va depinde, direct proportional, de modul in care va veti implica in activitatea pe care o urmariti. Caritatea va fi una dintre preocuparile voastre, activitate ce poate sa va puna intr-o lumina foarte favorabila, in fata celor din anturaj.

SANATATE
     Luna aceasta trebuie sa fiti atenti la orarul meselor, dar si la ceea ce consumati, precum si la cantitati, mai ales daca aveti ceva kilograme in plus; totusi, nu adoptati diete care v-ar putea afecta metabolismul.

Loading...