Horoscopul pentru luna decembrie 2021 gemeni
Zodiacul pentru gemeni lunar

Gemeni

      Luna aceasta veti fi foarte mult sub influenta evolutiilor astrale; veti fi mult mai seriosi, mult mai concentrati pe ceea ce aveti de facut, pe gasirea de solutii pentru problemele pe care le veti avea de infruntat. In acest context, va parea normal sa va aplecati mai mult spre autoanaliza, sa va ganditi mai mult la voi, la obiectivele voastre de viitor, la ceea ce va doriti si ceea ce puteti, realmente, sa faceti. Prima parte a lunii ar putea fi mult mai plina de evenimente, dar si de realizari; este bine sa fiti pe faza si sa fructificati, la maximum, ocaziile favorabile. A doua parte a lunii o puteti dedica, in mai mare masura, voua insiva; daca aveti posibilitatea, puteti sa va luati cateva zile libere, eventual departe de problemele cotidiene, care sa va ofere posibilitatea de a reflecta, mai bine, la problemele care va framanta. In orice caz, nu prea veti avea mari realizari, in aceasta a doua jumatate a perioadei, asa ca nu trebuie sa asteptati prea multe; fiti pregatiti pentru o perioada de contabilizare a ceea ce ati facut pana acum si, de ce nu, a realizarilor obtinute.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Evolutiile din viata voastra personala ar putea sa nu fie pea tat de linistite pe cat v-ati dori; uneori se va cere destul de multa abilitate din partea voastra, pentru a aplana situatii conflictuale, pentru a rezolva probleme domestice sau dintre cele care privesc anumite persoane dragi din viata voastra. Vor fi momente in care toate acestea vi se vor parea destul de dificil de realizat. Reevaluarile pe care veti dori sa le faceti in viata voastra ar putea sa aiba drept scop si ceea ce se petrece in partea sentimentala a acesteia; este foarte posibil sa se produca unele brese, ruptura, in relatia de cuplu. Va fi nevoie sa gestionati, cat se poate de diplomatic, un astfel de moment. Pentru celibatari, nu va fi o perioada extraordinara, in cazul in care doriti sa scapati de celibat, insa merita sa incercati, daca aveti obiective clare in acest sens.

BANI SI CARIERA
      Viata porfesionala va fi, in ceea ce va priveste, destul de animate, cu multiple sarcini de rezolvat, chiar unele provocari destul de serioase. Chestiunile mai complicate care pot sa dea batai de cap, pot fi discutate cu cei care se pricep mai bine; este imposibil sa nu gasiti solutii adecvate, in urma unui schimb de idei cu specialisti priceputi. Investitiile pe termen scurt ar putea fi tentante, pentru ca promit castiguri rapide, insa, luna aceasta, nu ar trebui sa fie de prima alegere. Este bine sa priviti, cu mai multa atentie, spre acele investitii cu potential mare, pe termen lung.

SANATATE
     Presiunile lunii nu vor trece fara sa lase efecte asupra voastra, nu doar din punct de vedere psihic, ci si fizic; posibilitatea de a avea probleme la nivel digestive, mai cu seama cu stomacul, este destul de mare. Gasiti posibilitati de a va relaxa eficient, pentru a alunga incordarea, dupa fiecare zi de munca sustinuta.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri