Horoscopul pentru luna octombrie 2019 gemeni

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Ce inseamna horoscopul adevarat: Horoscop zilnic

Zodiacul pentru gemeni lunar

Gemeni

      Pretentiile prea mari la adresa celor din jur pot fi destul de deranjante, mai ales daca se vede cu ochiul liber ca voi insiva nu faceti, nici pe departe, atat cat cereti. Din aceasta cauza, este foarte posibil ca o parte din relatiile cu cei din jur sa fie afectate destul de serios; este o perioada in care interrelationarea va avea de suferit, iar voi nu veti reusi sa coagulati, asa cum trebuie, legaturi cu persoane nou cunoscute, dar nici sa mentineti, in stare normala, legaturi mai vechi. In special legaturile cu juniorii, cu persoane mai tinere decat voi, ar putea fi grav afectate; copii ar putea sa va reproseze, in fata, o atitudine incorecta. Subordonatii mai tineri, de la locul de munca, ar putea dezvolta adversitati, iar colaborarea lor in cadrul echipei ar putea fi mult mai putin eficienta. Viata sentimentala va fi, fara indoiala, afectata de o astfel de atitudine, mai ales daca insotiti totul de cicaleli si reprosuri. Per ansamblu, va fi o luna destul de conflictuala, in care spiritele se pot aprinde usor, pe fondul manifestarii, din partea voastra, a unei atitudini intransigente, stimulata de evolutiile astrale ale perioadei.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Problemele familiale vor deriva din modul in care va veti comporta cu membrii acesteia; daca veti emite cereri care sunt greu sau imposibil de indeplinit, in marjele de timp si resurse pe care le-ati stabilit, atunci, in mod clar, nu veti ajunge la nici un rezultat. Cu cat veti fi mai maleabili, cu atat situatia familiala va fi mai aproape de normalitate, insa sansele sunt mici in acest sens, avand in vedere evolutiile astrale conflictuale. Voi, celibatarii, ati putea folosi aceasta perioada pentru a va distra, insa aveti grija sa fiti intotdeauna cinstiti cu persoanele cu care intrati in contact si nu create impresii false; la un anume moment s-ar putea sa platiti pentru asta.

BANI SI CARIERA
      Viata profesionala nu se va desfasura sub auspicii fericite; colaborarile la locul de munca vor fi serios afectate, asa ca nici rezultatele nu vor fi deloc pe masura asteptarilor; veti fi din ce in ce mai frustrati si mai irascibili. Cea ma mare greseala, din partea voastra, ar fi sa cautati vinovatii in alta parte si sa nu va evaluati, voi insiva, propria atitudine. Lucrurile pot lua o turnura fericita doar printr-o simpla schimbare de comportament, insa va fi foarte dificil sa faceti pasul corect in aceasta directie. Evolutia profesionala va fi modesta, la fel ca si posibilitatile financiare ale lunii; se poate sa fiti taxati cu taieri din salar, daca veti inregistra intarzieri.

SANATATE
     Menajati-va ochii si urechile, mai ales daca lucrati in medii care va suprasolicita aceste doua organe de simt. In afara programului, faceti in asa fel incat sa nu mai folositi iphone, televizor sau calculator, castile audio sau alte dispozitive care pot sa va afecteze negativ, in timp, sanatatea ochilor si a urechilor.

Loading...