Horoscopul pentru luna mai 2022 gemeni
Zodiacul pentru gemeni lunar

Gemeni

      Luna aceasta, viata profesionala va fi cea mai importanta chestiune din viata voastra; veti fi foarte focusati pe cariera si pe problemele derivate din activitatea voastra profesionala. Proiecte mai vechi, de care inca nu ati avut timp sa va ocupati, vor fi readuse in atentie. Fiti atenti, insa, caci unele chestiuni vor fi mai greu de inteles si de adaptat la noile realitati, mai ales daca proiectele sunt vechi de cativa ani; ganditi-va daca se merita sa mai puneti in prim plan astfel de proiecte, daca se merita sa va mai consumati energiile sau daca nu ar fi mai bine sa refaceti totul de la capat, in concordanta cu ceea ce se cere in prezent. Desi planul personal al vietii voastre va trece pe loc secundar, totusi veti reusi sa gasiti, de cele mai multe ori, timpul necesar pentru a va dedica si familiei; va fi destul de solicitant pentru voi, insa demersurile voastre vor obtine incununarea de care aveti nevoie. Avand familia aproape, nu mai sunteti in postura de a va preocupa de eventuale probleme ce ar putea sa apara in relatiile cu membrii acestora; puneti la cale actiuni in comun, atunci cand se poate. Este o forma excelenta de a spori coeziunea in acest tip de relatie.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Incercati sa mentineti relatii apropiate cu partenerii de cuplu, dar si cu celelalte persoane dragi din viata voastra; aveti grija caci acest tip de relatii se construieste in timp, nu deodata. Nu puteti avea pretentia ca lucrurile sa mearga bine, doar pentru un simplu gest frumos pe care l-ati facut o data. Este vorba de actiuni constante, menite sa intareasca legaturile dintre voi si persoanele importante din viata voastra. Chestiunile domestice au nevoie de raspuns si implicare din partea voastra; nu este bine sa ignorati acest lucru. Voi, celibatarii, veti avea o perioada de reflective, pe parcursul careia ar trebui sa va ganditi foarte bine la ceea ce va doriti de la viata, in plan sentimental; nu este o perioada potrivita pentru a pune bazele unei relatii de cuplu care sa dureze.

BANI SI CARIERA
      Productivitatea voastra la locul de munca, pe parcursul acestei perioade, nu va putea fi pusa la indoiala. Vor exista ceva nor negri care ar putea sa va incurce ploile, insa puterea de reactie va contracara eventuale efecte negative. Relatiile cu partenerii de afaceri, de munca, ar trebui sa fie destul de cordiale, desi nu vor lipsi vocile critice la adresa unora dintre demersurile pe care le veti initia. Explicati cu claritate ceea ce vreti sa faceti, asa incat toata lumea sa fie pe deplin lamurita. Daca exista chestiuni pe care nu le cunoasteti foarte bine, ar fi recomandabil sa va informati inainte de a trece la actiune. Finantele au potential de a creste, insa tot asa este si riscul de a creste cheltuielile; ganditi-va cum puteati trai cu un venit mai mic si incercati ca surplusul sa-l economisiti.

SANATATE
     Chiar daca stresul perioadei nu va fi la cote maxime, asta nu inseamna ca nu va exista; este bine sa fiti cat se poate de organizati, pentru a reusi sa tineti lucrurile sub control asa cum trebuie. Atata timp cat veti reusi sa faceti asat, nu veti avea de suportat efectul nocival unor presiuni crescute asupra voastra.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri