Horoscopul pentru luna august 2019 fecioara

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru fecioara lunar

Fecioara

      Veti fi destul de energici, luna aceasta, foarte dipusi sa faceti eforturile necesare pentru indeplinirea unor obiective imediate. Exista semne favorabile in evolutiile astrale care va confera curaj, disponibilitate de a face foarte multe lucruri constructive. Negativismele nu-si au locul in peisajul acestei perioade; sentimentele de manie, gelozie, un ego prea mare, pot sa influenteze negative ceea ce se intampla in viata voastra, daca va lasati dominate de ele. Aveti grija la cheltuielile din aceasta perioada; unele costuri de viata neprevazute, s-ar putea sa va dea peste cap unele planuri, lucru care nu va va face deloc placere, insa va trebuie sa va adaptati acestor noi situatii. In plan personal, s-ar putea sa fiti pusi, fara sa vreti, in postura de mediatori in anumite conflicte intre persoane apropiate voua; este nevoie sa fiti cat se poate de impartiali, sa va exprimati pozitia fara echivoc, chiar cu riscul de a supara, pe moment. Nu este un moment potrivit pentru asocieri de business, in cadrul familiei.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Unele evenimente din viata personala ar putea fi considerate foarte neasteptate; se poate ca in viata voastra, a celibatarilor, sa apara unele persoane care sa va suscite interesul si sa va schimbe planurile in mod radical. Nu alergati dupa mai mult iepuri deodata insa, pentru ca va puteti risipi energiile in mod inutil si, pana la urma, s-ar putea sa nu prindeti niciunul. In plan familial, trebuie sa fiti pregatiti sa faceti unele compromisuri, daca doriti ca lucrurile sa evolueze asa cum trebuie; intransigenta nu foloseste nimanui, mai ales voua. Mai ales in relatiile cu juniorii, trebuie sa fiti si fermi, dar si cu foarte mult tact, astfel incat sa oferiti indrumare, dar si solutii problemelor cu care acestia se confrunta.

BANI SI CARIERA
      Nu veti fi limitati, in ceea ce priveste finantele, insa nici nu va veti putea intinde pana acolo unde va doriti. Binenteles, dorinta de a face tot felul de achizitii exista; trebuie sa va intrebati cat de necesare va sunt acestea, in momentul de fata, si daca nu v-ati putea lipsi de ele. In ceea ce priveste cariera, sunt perspective pentru ca voi sa evoluati frumos in directia dorita; spre finele lunii, este foarte posibil sa va atingeti, majoritatea dintre voi, un obiectiv important in acest domeniu al vietii voastre.

SANATATE
     Chiar daca starea de sanatate nu va pune probleme deosebite, in aceasta perioada, nu trebuie sa va culcati pe o ureche si sa nu respectati regulile de mentinere a unui stil de viata sanatos; daca inca nu sunteti obisnuiti in acest sens, ar trebui sa incepeti sa o faceti, pentru ca excesele, stilul de viata nesanatos nu vor intazia sa-si puna amprenta asupra voastra, in timp.

Loading...