Horoscopul pentru luna decembrie 2021 fecioara
Zodiacul pentru fecioara lunar

Fecioara

      Resursele financiare sunt importante, intr-adevar; insa, o concentrare exclusiva asupra acestei chestiuni, ar putea sa nu fie o optiune foarte fericita pentru voi. O astfel de alegere ar putea sa va abata atentia de la alte chestiuni importante pentru voi. De exemplu, relatia cu apropiatii ar putea fi pusa in pericol de aplecarea voastra catre alte interese devenite primordiale; cu atat mai mult, ignorarea obligatiilor din cadrul domestic poate fi generatoare de tensiuni masive, care sa afecteze functionarea normala a relatiei de cuplu. Nu este cazul sa persistati intr-o atitudine si o conduita negative, observand prejudiciile pe care acestea le aduc in viata voastra; acordati-va timp sa reevaluati ceea ce se intampla si sa luati masurile care se impun. Persoanele cu influenta negativa pot sa aiba, la un moment dat, castig de cauza, daca le lasati voi; ar trebui ca astfel de influente sa fie combatute de la bun inceput, pentru ca, mai tarziu, efectele nocive nu ar mai putea fi indepartate la fel de usor.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Viata de familie ar putea sa fie destul de tensionata, mai ales de dezinteresul vostru in legatura cu chestiunile legate de functionarea normal a acestui mediu. Viata profesionala nu este neimportanta, in nici un caz, insa trebuie sa tineti cont ca nu este cazul sa va ignorati obligatiile personale pe care le aveti atat fata de ceilalti, cat si fata de voi insiva. Limitele pe care voi singuri ar trebui sa le impuneti, au rolul de a normaliza situatia, de a inlatura cauzele unor eventuale divergente. A doua parte a lunii ar fi mult mai propice pentru inchegarea unor noi relatii de cuplu; voi, celibatarii, ar trebui sa va mobilizati in acest sens, daca sunteti interesati.

BANI SI CARIERA
      Viata profesionala este foarte important, pentru voi, luna aceasta; atat de importanta, incat va poate face sa uitati de alte aspect importante din viata voastra. Este posibil sa fiti prinsi in anumite proiecte, care sa va consume serios din timp si resurse. Va va ramane putin timp pentru alte subiecte importante din viata voastra. De asemenea, este foarte important sa va concentrati pe castigurile pe termen lung, atat in planul carierei, cat si in plan financiar. Stimulati colaborarile fructuoase si renuntati sa va mai pierdeti timpul cu acele persoane care nu va aduc nimic in plus in viata profesionala.

SANATATE
     Starea voastra emotionala va fi destul de sensibila, de aceea trebuie sa aveti ceva mai multa grija si la persoanele pe care le veti accepta in urul vostru; aveti nevoie de oameni pozitivi, care sa va influenteze in bine starea de spirit.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri