Horoscopul pentru luna octombrie 2019 fecioara

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Ce inseamna horoscopul adevarat: Horoscop zilnic

Zodiacul pentru fecioara lunar

Fecioara

      Incercati sa va stabiliti obiective concrete, realiste, asa incat sa nu alergati dupa cai verzi pe pereti. N-are rost sa va consumati resursele de energie degeaba; mai mult decat atat, astfel va puteti proteja de dezamagiri, avand in vedere ca esecurile nici nu au cum sa va faca sa va simtiti bine. Chestiunile de natura domestica ar trebui tratate cu seriozitate, chiar daca, pe unele dintre ele, le considerati minore; totusi, in ansamblul domestic, ele pot sa-si aiba importanta lor, iar aici, o viziune diferita de cea a partenerilor, poate determina conflicte destul de neplacute. In plan profesional, veti fi mult mai stimulati si exista chiar o tendinta de a acorda intaietate proiectelor din acest domeniu al vietii voastre; este si o perioada destul de propice pentru a va afirma, insa nu este deloc bine sa va concentrati exclusiv pe ceea ce aveti de facut in aceasta directie. Inclusiv viata sociala trebuie stimulata, pentru ca poate sa va aduca o serie de colaborari foarte folositoare pe viitor.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Viata sentimentala va fi destul de instabila, depinzand, in mod direct, de atitudinea pe care o veti adopta in relatiile cu cei dragi. Partenerii va vor solicita implicare in problemele de familie si, daca voi veti considera ca alte lucruri sunt mai importante decat asta, conflictele vor izbucni fara prea mare dificultate; atmosfera din familie va fi, in acest caz, exploziva si nu va fi nimeni vinovat decat voi insiva, pentru alegerile facute. In cazul vostru, al celibatarilor, este clar ca nu trebuie sa aveti asteptari prea mari pentru aceasta perioada; nici o relatie inceputa sub aceste auspicii nu va putea sa aiba sorti de izbanda, decat doar, poate, in cazuri exceptionale.

BANI SI CARIERA
      Viata profesionala poate merge intr-o directive excelenta, insa chestiunile delicate din plan personal ar putea sa va impiedice sa performati la adevarata voastra capacitate. Tendinta de a munci fara a mai tine seama de celelalte aspecte ale vietii voastre, poate fi extrem de nociva; nu va va aduce nici castigurile scontate, si nici nu veti avea parte de liniste in familie, in relatiile cu apropiatii. Analizand lucrurile astfel, ar fi bine sa va schimbati strategia si sa actionati diferit.

SANATATE
     Tensiunile din viata voastra personala nu vor trece fara sa lase urme; starea voastra generala va fi afectata de agitatia care pune stapanire pe voi. Fiti atenti la problemele ce ar putea sa apara: insomnii, dureri de cap, dureri de stomac, toate cu impact negativ asupra persoane voastre, dar si asupra activitatii pe care o desfasurati.

Loading...