Horoscopul pentru luna noiembrie 2023 fecioara
Zodiacul pentru fecioara lunar

Fecioara

      Daca veti exagera, este foarte probabil sa va confruntati cu unele alterari ale starii de sanatate, care ar putea, in mod cert, sa va scoata din ritm, atunci cand va asteptati mai putin sau, si mai rau, exact in momente total nepotrivite.

Este o perioada in care trebuie sa menejati relatiile colegiale de la locul de munca; exista unele proiecte pe care va trebuie sa le sustineti si pentru care veti avea nevoie de sustinere.

Este bine sa va pastrati perseverenta, sa nu renuntati foarte usor la ideile voastre, mai ales daca sunteti convinsi ca acestea sunt potrivite pentru evolutiile existente.

In plan sentimental, va trebui sa fiti foarte fermi in actiune si sa nu va tot razganditi; ganditi-va ca mai sunt implicate si alte persoane in ecuatie, care nu vor mai intelege nimic dintr-o atitudine incoerenta.

Evolutiile in cariera vor fi conditionate de modul in care va veti dezvolta colaborarile, de atitudinea generala in diverse momente de activitate. Proiectele financiare trebuie analizate cu foarte mare atentie, mai ales daca sunt mai ample.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Daca va hotararti intr-un anumit fel, in plan profesional, ar fi bine sa fiti consecventi; este bine ca partenerii vostri sa inteleaga corect mesajele pe care le transmiteti.

Nu este corect sa va bateti joc de persoane de buna credinta. Este posibil sa apara unele discutii cu persoanele mai varstnice din familia voastra, care nu inteleg anumite evolutii, raportandu-se, mereu, la trecut.

Este bine sa aveti rabdare; pana la urma vor reusi sa se lamureasca, fara ca voi sa faceti presiuni asupra lor.

Fiti alaturi de prietenii cei mai intimi, atunci cand acestia va solicita asistenta; evolutiile astrale arata ca va fi, probabil, nevoie, de destul de multa implicare alaturi de acestia.

BANI SI CARIERA
      Evolutiile carierei, in aceasta perioada, vor fi conditionate de relationarea cu persoanele alaturi de care va desfasurati activitatea; nu minimizati niciodata influenta acestor persoane, in context profesional.

Binenteles, nu veti reusi sa relationati perfect cu toata lumea, insa este bine sa pastrati o atitudine prietenoasa fata de toti, sa evitati conflictele si partizanatul, astfel incat sa aveti cat mai putini adversari, in acest domeniu.

In ceea ce priveste finantele, nu este recomandabil sa initiate proiecte de anvergura, in aceasta perioada, fara o asistenta temeinica, in acest sens.

SANATATE
     Trebuie sa fiti ceva mai atenti cum va organizati activitatea, de orice fel ar fi aceasta. Exagerarile pot sa aiba consecinte nocive, mai ales asupra starii voastre de bine. Cumpatarea a poate aduce numai beneficii.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri