Horoscopul pentru luna mai 2022 fecioara
Zodiacul pentru fecioara lunar

Fecioara

      Cu multa incredere in propriile capacitate, puteti face multe luna aceasta, chiar daca va fi foarte plina de provocari. In plan profesional, vizati finalizarea proiectelor pe care le aveti deja in lucru, inainte de a va apuca de altele noi; este bine sa nu va aglomerati prea mult, mai ales daca nu sunteti constransi de imprejurari sa faceti acest lucru. Veti iesi mult mai castigati daca veti vorbi oamenilor cu claritate si onestitate, decat daca ii veti duce cu vorba, incercand sa va tineti o promisiunea imposibil sau foarte greu de realizat. Acelasi lucru este, cu atat mai valabil, in plan personal. Nu promiteti lucruri pe care nu le puteti pune in aplicare, nici fata de parteneri, nici fata de copii, nici fata de alte persoane dragi din viata voastra; nici voua nu v-ar face placere sa fiti dezamagiti, atunci cand asteptati anumite lucruri. Anumite succese pe care le veti inregistra, in aceasta perioada, se vor datora si influentei benefice a familiei, in cazul in care ati stiut, pana acum, sa mentineti o atmosfera de normalitate in cadrul acesteia.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Se pare ca relatia de cuplu decurge, in acest context astral, in conditii destul de bune, in ceea ce va priveste pe voi, nativii acestei zodii, mai ales daca ati reusit sa mentineti o atmosfera de normalitate, prin relationare stransa si constanta cu persoanele importante din viata voastra. Si voi, si partenerii, trebuie sa faceti ajustarile necesare, mereu si mereu, astfel incat sa adaptati mersul relatiei voastre la noi evolutii, la prezentul in continua schimbare. S-ar putea sa fie o perioada benefica si pentru noi cuceriri, in cazul vostru, al celibatarilor, insa nu trebuie sa va asteptati la evolutii deosebite, in acest sens; se pare ca sent putin sanse ca o relatie inceputa in aceasta perioada, mai ales cu persoane din zodiile cu care nu prea sunteti compatibili, sa aiba sanse de succes pe o perioada mai indelungata, in viitor.

BANI SI CARIERA
      Este bine sa va asumati, cu toata responsabilitatea, obligatiile pe care le aveti, la locul de munca. Nu va asumati mai multe sarcini decat puteti duce; pe langa faptul ca va surmenati excesiv, este posibil sa periclitati serios si unele legaturi de afaceri. Increderea, in aceste situatii, este destul de greu de refacut, daca nu imposibil. Planificarea financiara poate fi plictisitoare, poate lua timp mai mult, insa, in majoritatea imprejurarilor, isi dovedeste, din plin, utilitatea. Nu este indicat sa faceti investitii imobiliare, in aceasta perioada.

SANATATE
     Este posibil sa apara un oarecare stres, din cauza muncii foarte intense, sub presiune, mai ales daca nu veti fi suficient de intelepti sa va organizati treburile cu cap. Un psihic suprasolicitat poate avea impact negativ si asupra fizicului; luati masuri de prevenire, in acest sens.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri