Horoscopul pentru luna decembrie 2021 capricorn
Zodiacul pentru capricorn lunar

Capricorn

      Sfera profesionala si cea a educatiei vor fi foarte bine stimulate, in acest context astral, pentru voi, nativii acestei zodii. Uneori pot sa apara, insa, unele situatii delicate, care sa afecteze bunul mers al lucrurilor; o interventie rapida, insa, poate salva situatia. Este o perioada favorabila pentru investitii, pentru acceptarea unor riscuri calculate, pe piata de capital. Va trebui sa fiti mereu logici, sa va pastrati mintea treaza si sa analizati cu atentie porpunerile pe care le veti primi. Vibratiile din viata personala raman destul de stabile. Relocarea profesionala ar putea comporta unele riscuri, insa daca se merita, pasul poate fi facut; totusi, o mutare de acest gen, intr-un alt oras din tara sau chiar intr-o alta tara, trebuie bine gandita inainte si discutata cu tot cei implicati. Incercati sa nu ganditi negative, pentru a atrage raul asupra voastra; gandirea pozitiva va poate ajuta sa gasiti solutii potrivite si benefice problemelor cu care va confruntati. Atunci cand aveti ocaziua, bucurati-va de activitati creative, de relaxare, meditate si bucurati-va de liniste si pace.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      deveniti din ce in ce mai constienti de diferentele dintre voi si parteneri, insa asta nu va poate impiedica sa va manifestati sentimentele fata de acestia; posibil sa existe o stare de complementaritate, asa incat sa va completati, in mod fericit, unul pe celalalt, pentru ca lucrurile sa mearga struna, in relatia de cuplu. In noile relatii, va fi nevoie de o perioada de acomodare, pentru ca voi si partenerii sa ajungeti sa rezonati pe acelasi ton. Voi, celibatarii, veti fi mai interesati de legaturile fara prea multe obligatii, de aspectele legate de senzualitate si sexualitate, si mai putin de relatii de lunga durata; fiti sinceri si nu ascundeti ce urmariti.

BANI SI CARIERA
      Beneficiile financiare vor fi binevenite, mai ales daca v-ati facut diverse planuri, in legatura cu persoana voastra, cu familia sau cu locuinta in care traiti. Incercati sa va optimizati cheltuielile, sa alegeti variante potrivite din perspectiva raportului pret-calitate. Nu faceti achizitii prea putin necesare, pentru ca puteti folosi banii intr-un mod mai util. Nu faceti economii, insa, la ceea ce este necesar pentru voi si familiile voastre. Carierele voastre pot sa avenseze destul de bine, in unele situatii, insa, pentru altii dintre voi, vor exista unele obstacole, destul de greu de surmontat. Puterea de munca si abilitatile vor face diferenta.

SANATATE
     Refacerea dupa o perioada de boala va fi mult mai rapida, in aceasta perioada; schimbati stilul de viata, mai ales daca nu va alimentati suficient de sanatos si nu respectati orele de odihna. Evitati, cu orice pret, mancarea nesanatoasa, daca doriti sa va reveniti la forma initiala. Incercati si terapii alternative.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri