Horoscopul pentru luna august 2019 capricorn

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru capricorn lunar

Capricorn

      Largirea perspectivelor propriei voastre existente va fi unul dintre proncipalele obiective ale acestei luni, in ceea ce va priveste pe voi, nativii acestei zodii. Va place sa cunoasteti oameni noi, extindeti prieteniile, dar si cooperarea la locul de munca. Trendurile lunii trecute, poate atunci abia schitate, vor castiga claritate si directie. Evolutiile astrale promit o agenda plina de vivacitate, fara plictiseala, insa cu multa munca; este o perioada potrivita sa va urmati visele, idealurile, sa puneti bazele unor noi realizari pentru viitor. Relatiile placute, pline de afectiune, din plan social, vor avea efecte benefice si asupra celorlalte domenii ale vietii voastre. In cadrul activitatilor in grup, puteti gasi persoane interesate de aceleasi subiecte de discutie ca si voi si, cine stie, chiar acea persoana care v-ar putea ramane alaturi pentru tot restul vietii. Ce poate fi mai bun decat sa gasiti pe cineva cu aceleasi interese ca si voi insiva, cu care sa aveti mereu ce discuta si care sa va sprijine in ceea ce va doriti sa realizati?

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Poate ca avenit momentul sa va ganditi mai la ceea ce va defineste; poate ca asa veti reusi sa intelegeti si ce asteapta altii de la voi. Aveti abilitati de relationare, la un nivel poate mult mai inalt fata de reprezentantii altor zodii, ceea ce va ofera un plus, atunci cand va doriti sa puneti bazele unei relatii de cuplu. Atractivitatea voastra va aduce numeroase persoane interesante, in preajma; uneori, va fi destul de greu sa faceti alegeri, mai ales daca exista chiar doua sau trei variante care v-ar fi pe plac si care ar corespunde cu ceea ce cautati voi la posibili parteneri de relatie.

BANI SI CARIERA
      Luna aceasta veti avea sansa de a va extinde orizonturile. Va veti stabili obiective destul de indraznete, insa beneficiati de sustinerea celor din jur, care se vor mobiliza pentru a va ajuta sa va indepliniti obiectivele; veti fi ajutati, pentru ca, la momentul oportun, sa ajutati si voi, la randul vostru. Aveti abilitatile de a ajunge la sufletul oamenilor, sac a nu va fi greu sa stabiliti legaturi; va trebui, insa, sa fiti hotarati, in privinta a ceea ce va doriti sa faceti si sa actionati la momentul oportun; actiunile intarziate nu vor mai avea efectul scontat. Banii vor devenit important intr-un anumit context si trebuie sa tratati aceasta chestiune cat mai serios cu putinta, pentru ca nu veti putea nici amana, cu atat mai putin, contramanda. Este bine sa aveti, intotdeauna, un surplus financiar pe care sa va puteti baza.

SANATATE
     Activitatea sustinuta poate avea o parte buna, pentru ca va tine ocupati si mintea antrenata; orice exces, insa, are repercursiuni asupra voastra, atat din punct de vedere psihic, cat si fizic. Cate o ora o data la cateva zile, in care sa mergeti la sala, sa va puneti endorfinele in miscare, sau la o plimbare care sa va linisteasca sufletul, poate face minuni.

Loading...