Horoscopul pentru luna februarie 2024 capricorn
Zodiacul pentru capricorn lunar

Capricorn      Faptul ca va simtiti in forma, in putere, poate avea efecte benefice in multe directii. Contextul astral al acestei perioade exercita asupra voastra o influentafoarte benefica pentru propria voastra sanatate. Toata aceasta energie emanata de intregul context de evolutie va exercita protectie impotriva intreruperilor, asupra diversiunilor pe care eventualii competitori vi le-ar scoate in cale, pastrandu-va concentrati si motivate in privinta scopurilor pe care vi le-ati stability pentru aceasta luna. In plan personal, dovediti o foarte mare capacitate de rezistenta; unele persoane, care nu va cunosc foarte bine, ar putea spune ca exprimati foarte mult calm, cand, de fapt, in interiorul vostru, se petrec lucruri pe care nimeni nu le-ar banui. Totusi, cei care va cunosc mai bine, ar putea sa remarce o schimbare de atitudine, o oarecare melancolie care ar putea pune stapanire pe voi, daca veti permite acest lucru.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Daca sunteti in cautarea unei persoane speciale, alaturi de care sa puneti bazele unei relatii sentimentale asa cum ati visat, incercati sa pastrati o atitudine cat mai naturala, fara a utiliza teatralisme de prost gust. Pe de alta parte, aveti grija mare si la asteptarile pe care vi le-ati stabilit, cu privire la o astfel de persoana; prea multa fantezie, in aceasta directie, nu are cum sa va faca bine. Influentele astrale arata ca, in relatiile deja inchegate, partenerii vor fi, in general, destul de receptivi la ceea ce voi va doriti, vor fi in asentimentul vostru, atunci cand veti sugera anumite actiuni pe care le-ati putea face impreuna. Divergentele de opinie care ar putea sa apara, ar putea fi usor aplanate, prin interventii prompte si pline de tact.

BANI SI CARIERA
      Interactiunile sociale ar putea fi foarte foarte importante, mai ales daca desfasurati o activitate care presupune relationare frecventa cu diverse persoane. Largirea cercului de cunostine, de relatii, ar putea sa se dovedeasca, in cele din urma, foarte profitabila, generand castiguri celor care lucreaza in asigurari, in vanzari sau in alte domenii asemanatoare. Pe de alta parte, va si doriti sa va inconjurati de persoane cu care sa aveti ce discuta, persoane alaturi de care sa nu va plictisiti. Aveti grija, caci unele proiecte domestice ar putea sa se dovedeasca a fi mari consumatoare de finante, mai ales daca nu va raportati la un buget anume, pe care sa-l respectati.

SANATATE
     Daca ati reusit sa va construiti o anumite anduranta, aceasta s-ar putea dovedi foarte utila, in aceasta perioada si nu numai. Mentinerea aceleiasi directii ar putea fi mai dificil de realizat, solicitand o mobilizare exemplara. Putina tarie de caracter v-ar putea fi de mare ajutor. Lucrati putin la psihic, la intarirea acestuia.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri