Horoscopul pentru luna mai 2022 capricorn
Zodiacul pentru capricorn lunar

Capricorn

      Luna aceasta veti fi dispusi sa experimentati noutati, insa nu trebuie sa va grabiti sa si obtineti rezultate. Va fi mult mai bine sa mergeti cu pasi mai marunti si bine masurati. Pozitiile planetelor, din aceasta perioada, arata o anumita agitatie, o anumita neliniste care va domina pentru o lunga perioada. Ar fi cazul sa va relaxati. Nu veti avea de-a face cu situatii conflictuale majore, iar micile divergente trebuie aplanate imediat, pentru a nu degenera. Este o perioada buna pentru a interveni in privinta starii voastre de sanatate, in sensul corectarii acelpr aspect care va impiedica sa duceti un stil de viata sanatos. Gasiti un grup de fitness si afiliati-va la acesta. Este bun si pentru socializare. Aveti doar grija sa nu va indragostiti pe acolo. Astfel de situatii va pot aduce doar suferinta, nimic care sa merite sa va implicati prea mult. Nici in viata sentimentala nu trebuie sa va asteptati ca lucrurile sa evolueze asa cum doriti, cand doriti voi; nimic nu se petrece dintr-o data si nu este deloc intelept sa fortati lucrurile.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Romantismul va da roade doar pentru cei angajati serios in a-si cauta o posibila relatie pe termen lung. Aveti mari sanse sa va gasiti sufletul pereche si sa petreceti clipe pretioase impreuna; trebuie doar sa aveti rabdare, sa lasti lucrurile sa se intample. Nu luati decizii de mare impact pe viitor, sub impulsul momentului; sentimentele ar putea sa fie prea puternice uneori si sa va intunece judecata. Cei care va aflati dea in relatii de cuplu, ar trebuie sa fructificati orice ocazie favorabila pentru a va consolida aceasta legatura. Vor aparea o serie de divergente cu cineva din familia apropiata; este posibil sa fie ceva de durata, daca nu veti interveni sa puneti punct cu diplomatie.

BANI SI CARIERA
      Starea voastra financiara va lua o intorsatura fericita, in acest context astral. Va veti simti incurajati sa faceti bani, sa va intensificati eforturile in aceasta directie. Avand in vedere aceasta crestere de venituri, este foarte posibil sa treceti spre panta exceselor, ceea ce nu este deloc indicat. Profesional, veti fi pusi in situatia de a va demonstra propriile talente in domeniu; din pacate, veti inregistra si unele critici din partea sefilor, chiar daca munciti din greu. Pe de alta parte, va exista si recunoastere, chiar in momentele in care veti avea mai mare nevoie.

SANATATE
     Este foarte posibil sa va confruntati cu unele probleme respiratorii, infectii sau alergii. Este bine sa vedeti clar despre ce este vorba si, daca e ceva contagios, mai bine stati in casa cat puteti de mult timp. De asemenea, si in cazul alergiilor, trebuie sa depistati factorul declansator si sa va paziti de acesta, pe cat posibil. Daca veti lua masuri repede, lucrurile se vor atenua usor.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri