Horoscopul pentru luna octombrie 2019 capricorn

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Ce inseamna horoscopul adevarat: Horoscop zilnic

Zodiacul pentru capricorn lunar

Capricorn

      Luna aceasta va doriti liniste si pace, incercati sa evitati, pe cat posibil, situatiile conflictuale; uneori va simtiti chiar detasati de problemele cotidiene, privind spre exterior, spre chestiuni carora, pana acum, nu prea le-ati acordat mare atentie. Trebuie sa fiti atenti caci, pe de o parte, va simtiti intr-o dispozitie foarte prietenoasa, va simtiti marinimosi, insa, uneori, asta poate merge pana la extravaganta. Unele dintre ambitiile voastre vor ocupa loc principal in viata voastra, in diverse momente. Nu prea va doriti sa fiti in centrul atentiei, insa, uneori, acest lucru se va intampla de la sine; in aceste situatii, trebuie sa mentineti impresia buna pe care ceilalti si-au format-o despre voi. Aparentele pot fi extrem de importante, de aceea trebuie intretinute. Este o perioada cand puteti sa va explorati propriile abilitati si experiente, dobandite in timp, gandindu-va la activitati profesionale care sa va aduca profit sip e care sa le desfasurati pe cont propriu. Unele evenimente din aceasta perioada ar putea sa aiba un imact foarte important in evolutiile din viata voastra, in viitorul apropiat.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Luna aceasta va veti simti destul de apropiati de prieteni, de familie, de anumite persoane de impact in viata voastra; fiti siguri ca increderea pe care ati acordat-o acestor persoane merita. Viata voastra sentimentala trebuie guvernata de obiective usor de atins, insa, uneori, incepeti sa visati cu ochii deschisi, iar acest lucru poate avea consecinte negative. Nu veti reusi, intotdeauna, sa interactionati cu persoanele agreate, la modul in care v-ati dori sa o faceti; asta se intampla, insa, numai din vina voastra. Trebuie sa va impuneti ceva mai multa rabdare si sa invatati din contactele pe care le aveti cu persoana respectiva; credeti mai putin, in aceasta perioada, in dragoste la prima vedere.

BANI SI CARIERA
      V-ar conveni putina aventura, ceva schimbari in viata voastra profesionala, insa trebuie sa fiti, in continuare, prudenti, si sa va vedeti de treaba, fara sa aveti derapaje. Obiectivele pe care vi le-ati stabilit, par sa fie foarte usor de atins, mai ales daca beneficiati de sprijin; uneori, insa, estimarile s-ar putea sa fie inselatoare. Incercati sa mizati pe ceea ce este mai important, pe acele actiuni cae va pot aduce profituri satisfacatoare, raportat la munca depusa. Contactele cu diverse persoane va pot asigura reusita, intr-o anumita masura, insa trebuie sa aveti grija sa nu va bazati, exclusiv, pe interventia acestora, sa nu mizati totul pe o singura carte.

SANATATE
     Luarea unor decizii ar putea pune presiun suplimentare pe psihicul vostru; uneori, in conditii de nereusita, de esec, se poate sa va confruntati cu stari depressive, care pot deveni periculoase, daca se permanentizeaza. Starea de optimism va fi ceva mai greu de atins, in aceasta perioada, uneori si din cauza voastra, pentru ca va stabiliti obiective prea greu de atins.

Loading...