Horoscopul pentru luna august 2019 berbec

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru berbec lunar

Berbec

      Se pare ca va fi o perioada in care spiritul vostru intreprinzator se va manifesta la maximum; nimic pare ca nu va poate sta in cale, sunteti mereu pregatti sa actionati. Manifestati chiar o oarecare agitatie, care parca nu va da pace sa stati locului; mereu ve ganditi la tot felul de solutii si modul de actiune, pentru problemele cu care va confruntati. Calatoriile de afaceri de luna aceasta nu vor fi foarte placute, insa va trebui sa nu le ratati; va pot aduce multe castiguri, in ceea ce priveste planul profesional. Bugetul vostru s-ar putea sa fie oarecum in pericol, mai ales daca va propuneti achizitii de obiecte mai scumpe, chiar de lux; nu prea veti avea castiguri care sa sustina astfel de achizitii. In a doua parte a lunii, se pare ca interesele se schimba; veti mai inclinati spre autoanaliza, spre chestiunile spirituale, religioase chiar. Daca obisnuiti sa tineti speech-uri, veti fi foarte tentati sa includeti in ele elemente legate de noile voastre subiecte de interes personal; poate ar fi bine sa fiti foarte documentati, inainte de a va impartasi impresiile altora.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Viata sentimentala va fi, oarecum, in plan secundar; vor exista unele confuzii, legate de pasii necesari de facut. Uneori nici nu veti fi pe aceeasi lungime de unda cu partenerii, ceea ce va fi destul de derutant pentru voi, dar si pentru acestia. Este important sa comunicati, sa clarificati ceea ce nu este limpede; daca veti lasa ca neintelegerile sa persiste intre voi, lucrurile nu vor arata deloc bine. Voi, celibatarii, nu asteptati ca primul pas sa fie facut din alta parte; luati voi initiative, pentru a dirija lucrurile in directia dorita.

BANI SI CARIERA
      Succesul in cariera, luna aceasta, va fi direct proportional cu munca pe care o veti depune; contextul astral este prielnic pentru a face unele figure frumoase, pentru a va remarca, din acest punct de vedere. Veti dobandi recunoastere si apreciere, iar asta va conta mult pentru voi. Chiar daca nu prea sunteti incantati de actualul loc de munca, nu este momentul sa faceti schimbari radicale in aceasta privinta; puteti, insa, sa pregatiti terenul pentru o astfel de mutare, in viitor. Nu va grabiti sa faceti investitii prea mari, luna aceasta; mai pastrati putin banii in buzunarele voastre, pentru a fi siguri ca luati deciziile corecte.

SANATATE
     Fiti prudenti in ceea ce priveste actiunile ce implica riscuri; daca sunteti prea obositi, nu conduceti. Este bine sa va luati unele masuri de precautie suplimentare, in aceasta perioada.

Loading...