Horoscopul pentru luna decembrie 2021 balanta
Zodiacul pentru balanta lunar

Balanta

      Trebuie sa aveti grija la miscarile pe care le veti face, pe parcursul acestei luni; uneori, contextul astral arata destul de tulbure, asa incat se poate sa ganditi negativist, sa vedeti doar partea goala a paharului si sa va luati mult prea multe masuri de precautie, care ar putea sa va impiedice sa actionati asa cum v-ati dori. Provocarile din plan financiar nu vor fi, nici ele, de neglijat; banii pe care-i veti imprumuta, pe post de ajutor pentru unul sau altul, vor fi bani blocati, o buna perioada de timp. O buna gestiune a castigurilor va poate scapa de batai de cap; imprumutati doar persoanelor in care aveti incredere si nu sume mari. In plan profesional, veti fi destul de incarcati, luna aceasta. Uneori, a va acorda scurte pauze poate fi extrem de benefic pentru voi; plimbarile, cautarile spirituale sau cititul unei carti pe gustul vostru pot fi bune modalitati de a va relaxa. Este bine ca, pentru fiecare din actiunile voastre, sa aveti motivatii pozitive puternice. Spre finnele lunii, veti avea deja multe lucruri la care sa va ganditi, insa se pare ca evolutiile se vor imbunatati considerabil.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Voi, indragostitii, s-ar putea sa aveti momente in care sa fiti deranjati de comportamentul partenerilor; unii chiar va veti gandi sa renuntati la relatie, in astfel de momente. Totusi, depinde foarte mult de contextual la care ne referim; nu puteti condamna, din start, fara sa cunoasteti motivatia. Mizati pe comunicare, in aceste cazuri; s-ar putea sa aveti supriza sa aflati multe lucruri pe care nu le cunosteati, si despre voi insiva, si despre parteneri. Pe de alta parte, unele lucruri pot sa fie chiar ignorate. Va doriti foarte mult sa puteti miza pe dragoste si armonie, in relatia de cuplu.

BANI SI CARIERA
      Este posibil ca cineva apropiat, in plan profesional, sa va solicite, cu imprumut, o suma destul de mare de bani; generozitatea va va impiedica sa refuzati, insa va trebui sa fiti foarte lucizi in acest demers si sa vedeti cata incredere aveti in persoana respectiva. Nu este un moment in care sa va lasati influentati de emotii. Nu fiti extravaganti in cheltuieli, nici daca aveti un surplus considerabil; invatati sa fiti chibzuiti si sa investiti cu intelepciune. Cei care activati in business, este bine sa aveti grija la parteneriate; cu siguranta, veti fi siliti sa lucrati in plus, pentru a asigura mersul corect al angajamentelor asumate.

SANATATE
     Nu exista motive majore de ingrijorare, pentru aceasta perioada, in ceea ce priveste starea voastra de sanatate. Daca va veti schimba stilul de viata intr-unul sanatos, binenteles ca va fi vorba despre o miscare benefica. O scurta plimbare inainte de a ajunge la serviciu poate fi extrem de benefica. Fiti atenti, in cazul in care aveti tensiunea arteriala scazuta; luati-va cu regularitate medicatia prescrisa.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri