Horoscopul pentru luna august 2019 balanta

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Zodiacul pentru balanta lunar

Balanta      Este o perioada in care interesele financiare vor fi destul de importante in viata voastra, atat pentru nevoile momentului, cat si pentru necesitati viitoare. Proprietati si posesiuni, inchirieri, investitii, tranzactii cu cash, toate acestea sunt subiecte care va pasioneaza si care vor fi studiate ca modalitati de a va mari veniturile. Nu va bucurati la banii obtinuti rapid, pe termen scurt; mizati pe castigurile ceva mai mici, insa care au potential pe termen lung. Acestea din urma va asigura siguranta certa, nu doar o falsa impresie de castig. Mandria, ego-ul prea mare, pot sa aiba un impact negativ asupra carierei voastre profesionale; fiti ceva mai precauti, mai retinuti, atat in ceea ce spuneti, cat si in atitudinea pe care o afisati. Daca va ascultati instinctele, veti sti, cu siguranta, ceea ce aveti de facut. Mergeti inainte tinand cont atat de ceea ceva indeamna propria intuitie, cat si de ceea ce va spun persoanele de incredere din viata voastra.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Este o perioada in care este bine sa tineti fruntea sus si sa credeti in ceea ce aveti si in ceea ce va doriti; la cat de multe lucruri, si mai bune, si mai rele, care se intampla in viata voastra, la acest moment, cel putin asta puteti face pentru voi insiva. S-ar putea sa fiti cumva egoisti, in aceasta perioada, iar partenerii vostri vor simti asta si, in multe cazuri, s-ar putea sa primiti reprosuri, pe aceasta tema. Pot sa apara unele tensiuni in relatie, in conditiile in care veti insista sa va manifestati intransigent si nu veti incerca sa-I intelegeti si pe cei din jur; tineti cont ca nu doar voi aveti nevoi de implinit, ci si restul lumii.

BANI SI CARIERA
      Si in plan profesional, este indicat sa va mentineti, binenteles, in mod argumentat, propria pozitie, insa este nevoie sa fiti atenti la ceea ce spuneti, la atitudini si comportamente. Uneori, se impune sa mai si acceptati unele chestii nelacute, mai ales din partea sefilor, ceea ce nu va convine deloc, insa trebuie sa aveti rabdare; va veni si vremea voastra. Impunerea cu forta nu poate sa aiba impact pozitiv, nici asupra reputatiei voastre, nici asupra celor din jur si a parerii acestora fata de voi.

SANATATE
     Veti avea o perioada ceva mai stresanta, mai ales in plan profesional, dar si in plan personal. Efectele negative pot fi resimtite atat la nivel fizic, cat, mai cu seama, la nivel psihic. Trebuie sa gasiti modalitati sa mai eliminati din presiune, pentru a preveni imbolnavirea.

Loading...