Horoscopul pentru luna octombrie 2019 balanta

Intra acum pe pagina: Inseo.ro promovare de calitate

Ce inseamna horoscopul adevarat: Horoscop zilnic

Zodiacul pentru balanta lunar

Balanta

      Poate sa apara o oarecare agitatie, atunci cand vine vorba despre bani si modalitatile de cheltuire a acestora, mai ales ca va doriti mult mai multe lucruri, in jurul vostru, care sa va asigure confortul. Siguranta financiara aproape va obsedeaza, iar posesia de lucruri bune in viata devine extrem de importanta, chiar daca, de cele mai multe ori, ar fi de preferat lucrurile simple si de efect. Abilitatea de a relationa cu cei din jur poate avea efecte pozitive asupra evolutiei finantelor voastre. Ii valorizati pe cei care va fac sa va simtiti confortabil si va place sa mentineti relatiile familiar, mai degraba decat sa va faceti noi relatii, desi nici acestea nu sunt deloc de neglijat prin actiunea lor. Sunteti capabili sa stati mai bine pe propriile picioare si sa va promovati ceva mai bine decat de obicei. Veti face tot posibilul sa va mentineti reputatia si sa faceti impresie, aceste actiuni fiind provocate si de circumstantele in care ajungeti, prin actiunile proprii sau ale altora.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Unele persoane destul de apropiate ar putea specula anumite imprejurari, incercand sa va manipuleze pentru a obtine ceva ce isi doresc ei insisi. Sentimentul ca sunteti folositi va fi destul de neplacut, ceea ce va determina un comportament defensiv din partea voastra, putin favorabil unei evolutii pozitive in relatia de cuplu. Daca sunteti abia la inceputul unei astfel de relatii, sansele ca aceasta sa treaca de un astfel de obstacol sent destul de mici; neincrederea sapa, insidios, provocand rupturi iremediabile. In familie, este cazul sa luati decizii bine chibzuite si discutate cu toate partile implicate; juniorii va vor ridica probleme serioase, in unele cazuri punandu-va in dificultate in ceea ce priveste generarea unui raspuns plauzibil.

BANI SI CARIERA
      Multe dintre problemele acestei perioade vor fi legate, intr-un fel sau altul, de chestiunile financiare. Totul se poate rezuma la castiguri cat mai multe, cat mai rapid posibil si cheltuieli cat mai mici si centrate pe necesitatile urgente, pentru a nu va pune in pericol nici pe voi si nici viata voastra profesionala. Faceti-va singuri reclama, mai ales daca sunteti afaceristi si doriti sa va faceti cunoscut propriul business; folositi-va, din plin, de mijloacele pe care tehnica actuala vi le ofera. Nu va implicati in diverse scheme de castig financiar rapid; multe dintre ele sent nesustenabile si nu ati face decta sa pierdeti aiurea resurse uneori insemnate.

SANATATE
     Neatentia fata de unele chestiuni elementare legate de propria stare de bine poate sa va cauzeze neplaceri; orice alterare a starii de sanatate se va face resimtita si in celelalte domenii ale vietii voastre, ceea ce va va demoraliza, va va face sa va simtiti rau, din punct de vedere psihic. Luati, din timp, masuri de prevenire ale unor astfel de probleme, care pot cauza reactii in lant.

Loading...