Horoscop anul 2023 varsator

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Varsator

     Anul 2023 este un an excelent, pentru voi, nativii Varsator, pentru a construi noi contacte, noi relatii sociale. Loialitatea trebuie sa fie principalul element care sa va atraga in constructia de noi relatii. Prea multa argumentare a ideilor poate sa aiba conotatii negative, sa plictiseasca si sa nu faca deloc bine evolutiei voastre in cariera. Verificati intotdeauna detaliile, inainte de a preda lucrarile finalizate. In relatiile cu cei din jur, este nevoie sa va controlati iesirile impulsive si sa gasiti un echilibru intre nervozitate si armonie. Anul acesta veti resimti din plin influenta diverselor corpuri astrale, poate mai mult decat reprezentantii altor zodii. Soarele va fi favorabil multor semne zodiacale pe parcursul acestei perioade, iar pe lista « favoritilor » intra, indubitabil, si Varsatorii. Mercur va incerca sa se interpuna si va reusi oarecum, in primele luni, din ianuarie pana in aprilie. Astrele va sfatuiesc sa fiti foarte atenti la modul in care va solutionati problemele legate de munca, pentru ca acesta este domeniul in care veti fi foarte solicitati pe parcursul acestor luni. Trebuie sa va mentineti autoritatea, insa forta nu este calea cea mai potrivita. Dimpotriva, trebuie sa fiti cat mai diplomati posibil, aceasta fiind cheia succesului catre atragerea sprijinului celor alaturi de care va desfasurati activitatea. Recunoasterea meritelor fiecaruia in parte inseamna enorm si va fi de mare ajutor. Este un moment in care problemele personale trebuie sa treaca in plan secund, in vreme ce chestiunile legate de profesie si finante va vor solicita o implicare aproape totala.
      Din mai pana in iulie, se pare ca sunteti totla vulnerabili la actiunile nu foarte prietenoase ale planetei Mercur. Ca urmare, trebuie sa aveti ochii in patru, sa va paziti bine spatele, sa peticiti bine « gaurile » existente in apararea voastra. Daca sunteti bine pregatiti, bine protejati, daunele vor fi minime. Ba chiar veti putea sa va divizati atentia de la problemele legate de munca si finante si sa va aplecati putin si asupra familiei, asupra problemelor acesteia.
      Decada cuprinsa intre august si finale anului 2023, ar putea fi o anticipare a unui eveniment important care va avea loc in viata voastra intr-un viitor apropiat. Este greu de spus daca acest sentiment se va materializa, daca asteptarile voastre vor fi implinite. Cel mai porbabil va depinde de fiecare individ in parte, ceea ce este, in mod cert, foarte logic. Mercur si Soarele nu vor mai avea un impact semnficativ in viata voastra, intrand in scena Marte si Saturn, fara insa a avea un impact care sa conteze prea mult. Foarte importanta, pentru voi, ar trebui sa fie, in aceasta perioada, familia. Mai ales ca prima parte a anului a fost aproape total dedicata muncii, cu siguranta viata de familie a avut de suferit si, pentru asta, exista doar un singur vinovat. Ghicit cine ?

DRAGOSTE SI FAMILIE
     In dragoste nu veti fi tocmai norocosi, ca spunem astfel. Unele situatii sentimentale va vor pune probleme destul de mari, mai ales catre finele anului, in special daca in prima parte a acestuia v-ati apleca mai mult asupra muncii, uitand de nevoile partenerului de viata, ale copiilor. Daca veti placa din start cu idea ca luptati pentru o cauza pierduta, atunci, cu siguranta, cauza pierduta va fi. Este foarte important sa va schimbati acest mod de a gandi, sa va suflecati manecile si sa actionati fara intarziere pentru a remedia problemele existente.
      Cei singuri vor avea parte de numeroase oportunitati, mai ales in perioada cuprinsa intre august si octombrie. Care este cea mai buna optiune, va fi intrebarea cea mai importanta. Ei bine, se pare ca va trebui sa va urmati instictul, sa va ascultati inima, in aceasta chestiune.

FINANTE
      Primele luni ale anului 2023 vor fi foarte potrivite pentru a va atinge scopurile financiare. Este bine sa aveti unele foarte bine stabilite, pentru ca altfel veti pierde ocazii importante, care nu se vor mai ivi pana la finalul anului. Atentie la cheltuieli, mai ales in perioada lunilor aprilie si mai. Este posibil sa ajungeti chiar pe minus mult, daca nu veti avea grija sa fiti echilibrati in privinta achizitiilor pe care le veti face. In a doua decada a anului, lucrurile se vor mai regla, binenteles daca veti urma sfaturile de mai inainte si veti adopta o politica financiara bine gandita si fara excese.

IMPORTANT
      - Anul 2023 este un an foarte bun pentru interrelationare pentru voi, nativii Varsator. Bazati-va pe propriul instinct si mizati pe loialitate in alegerea noilor prieteni sau colaboratori.
      - Prima parte a anului va va solicita o atentie sporita asupra chestiunilor legate de viata profesionala, ceea ce va va lasa destul de putin timp pentru a-l dedica familiei si problemelor acesteia. Totusi, este important sa nu neglijati total viata personala, pentru ca aceasta ar fi o greseala enorma. Daunele produse ar putea fi, in unele cazuri, foarte greu, daca nu imposibil de remediat.
      - O atitudine moderata si excluderea extravagantelor va va ajuta sa ramaneti pe linia de plutire, din punct de vedere financiar, ba chiar va va da posibilitatea de a face unele economii.
      - In cariera, este posibil sa faceti schimbari radicale in a doua parte a anului, insa numai cu ajutorul celor din jur. Aici, relatiile pe care le veti stabili vor avea un rol extrem de important.
      - Prea mult stress inca de la inceput de an, nu poate sa fie benefic. Trebuie sa faceti in asa fel incat sa puteti sa mentineti ritmul, iar acest lucru nu il veti putea realiza decat respectadn o igiena corecta a alimentatiei, a odihnei, un stil de viata cat mai sanatos.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri

CAUTARE FARA SUCCES - INCERCATI DIN NOU !!!!