Horoscop anul 2021 varsator

Horoscop anual Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Varsator

     Va veti incepe anul facand, analizand si refacand planuri pentru viitor. S-ar putea ca acest lucru sa va ocupe intregul an, insa, la finalul acestuia, veti avea strategie bine pusa la punct si veti fi pregatiti sa duceti totul mai departe pe viitor. Va trebuie doar multa rabdare, perseverenta si determinare. Este important sa va pastrati motivatia, chiar daca nu sunteti multumiti cu ceea ce castigati in prezent. Cu siguranta, va sosi si ocazia pe care o asteptati. Este bine ca partenerul de viata va sustine si va intelege. Ce va puteti dori mai mult? Orele lungi de munca v-ar putea afecta starea de sanatate, asa ca trebuie sa aveti grija sa fiti echilibrati. Acordati-va timpul necesar pentru odihna, pentru masa, pentru plimbare. Relaxarea este foarte importanta. Nu va faceti un obicei de a va uita in ograda altuia. Fiti multumiti cu ceea ce reusiti sa realizati, cu un nivel de energie adecvat. Frustrarile nu va ajuta la nimic, asa ca faceti tot posibilul sa le indepartati din viata voastra si sa va concentrati pe ceea ce aveti de facut.

DRAGOSTE
     Anul acesta este foarte favorabil intaririi relatiei de cuplu. Aveti parte de multa atentie din partea partenerului de cuplu; din punct de vedere financiar, nu va puteti plange. Este deci, timpul, sa planuiti ceva frumos pentru voi si familia voastra. A doua parte a anului va va aduce numeroase satisfactii in plan personal si sentimental.

FINANTE
     Din punct de vedere financiar, anul 2021 va fi destul de solicitant pentru voi. Veti fi nevoiti sa municiti mai mult, poate sa va luati un part-time. Aveti grija sa nu va asumati, insa, prea multa responsabilitate, careia sa nu-i puteti face fata. O reputatie negativa nu va va fi de prea mult folos.

IMPORTANT
- Activitatea fizica poate fi epuizanta, asa ca aveti grija sa nu va implicati in ceva mai mult decat puteti duce.
- Apreciati sustinerea partenerului de cuplu si nu va sfiiti sa va arati recunostinta pentru acest lucru.
- Nu va implicati in discutii in contradictoriu, care pot degenera. Impuneti-va punctele de vedere cat mai calm, cat mai stapani pe sine.
- Nu este nevoie sa fiti in centrul atentiei. Daca veti sta mai in fundal, veti reusi sa vedeti mult mai multe lucruri si sa obtineti castiguri mai mari decat daca veti alege sa lucrati in lumina reflectoarelor.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri

CAUTARE FARA SUCCES - INCERCATI DIN NOU !!!!