Horoscop anul 2023 taur

Taur (21 aprilie - 21 mai)

taur

     Anul 2023 va fi dominat, per ansamblul sau, pentru voi, nativii Taur, de un conflict marcant intre propriul eu si ceea ce se petrece in jurul vostru. Este important sa va focalizati pe intarirea emotionala, psihica, pentru a putea atinge succesul in celelate domenii ale vietii. Succesul material depinde, in mare masura, de stabilitatea si puterea voastra emotionala. Provocarile va vor motiva si veti reusi sa le faceti fata, insa numai cu mitea eliberata de preocupari ce tin de trairile voastre interioare. Inceputul anului 2023, actiunea lui Pluto asupra zodiei Taur va fi destul de puternica. Nu va fi o perioada foarte pozitiva, ci o perioada solicitanta, in care va trebi sa va mobilizati resursele, pentru a nu claca in fata a ceea ce va veni. Animozitatile ce ar putea sa apara, chiard in partea unor persoane apropiate, vor avea impact negativ si va vor afecta in plan psihic. Uneori, chiar unele presoane pe care le credeati prieteni adevarati, ar putea sa va dezamageasca foarte mult, ceea ce nu va fi deloc un lucru usor de acceptat, mai ales ca sunteti persoane care puneti mare pret pe relatia de prietenie. Barbatii au un mod mai transant, in astfel de situatii, nu merg cu menajamente, insa pentru femeile Taur, lucrurile s-ar putea sa fie ceva mai complicate. Iertarea nu va fi o optiune usor de luat in considerare pentru niciunii dintre ei.
      Trimestrele doi si trei ale anului 2023 vor fi dominate de tranzitie, catre o noua modalitate de perceptie a ceea ce va inconjoara. Modul in care ati actionat in prima parte a anului se va repercuta destul de puternic asupra acestei perioade. Inceputul toamnei va insemna o perioada de reflectie asupra actiunilor pe care le-ati intreprins pana la acest moment. Folositi-va de obiectivitate in aceasta retrospectiva, care va poate trasa liniile directoare pentru perioada de sfarsit a anului.
      Ultimele luni ale anului 2023 nu vor aduce schimbari semnificative in viata voastra. Lucrurile vor evolua gradual si este foarte important sa va adaptati voi ritmului succesiunii evenimentelor si sa nu grabiti desfasurarile. Nu trebuie sa va ganditi la finalul anului ca la finalul unei anumite etape din viata voastra, ci ca la un posibil nou inceput. Este important sa va focalizati pe prezent si viitor.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Daca veti cauta dragostea prea departe, s-ar putea ca eforturile voastre sa fie incununate de esecuri rasunatoare. Desi rataciti cine stie pe unde, se pare ca dragostea a fost mereu alaturi de voi. Partenerul ideal este in preajma voastra, il veti italni in cercurile sociale in care activati. Trebuie doar sa-i privit mai atent pe cei din jur, sa percepeti mai bine semnalele pe care le transmit, sa incercati sa-i cunoasteti mai bine.
      Cei aflati deja intr-o relatie, ar trebui sa se focuseze pe consolidarea relatiei. Trebuie sa aveti in vedere ca, desi voi sunteti firi conservatoare, carora le place stabilitatea, s-ar putea ca partenerului sa-i mai placa, din cand in cand, si cate ceva mai “condimentat”. Tineti cont de faptul ca rutina uzeaza spiritele.

FINANTE
     Ar trebui sa va revizuiti cumva pozitiile in privinta finantelor, mai ales in prima parte a anului 2023. Mai ales oamenii de afaceri vor trebui sa-si dozeze foarte bine finantele pentru a se mantine, in bune conditii, pe linia de plutire. Investitiile trebuie bine documentate, indiferent ca este vorba despre cele din afaceri sau cele personale. Cheltuielile trebuie sa se faca numai pe baza de necesitati obligatorii, nu optionale. Daca nu veti fi atenti, este foarte posibil sa inregistrati pierderi financiare care sa va afecteze atat starea de spirit cat si bunastarea materiala.

IMPORTANT
      - Anul 2023 va fi marcat de framantari emotionale, cu impact semnificativ asupra evolutiei voastre pe parcursului intregului an. Cu cat mai repede va veti pune in echilibru din punct de vedere psihic, cu atat mai usor va va fi sa va concentrati in celelalte actiuni ale voastre.
      - Prima parte a anului va fi marcata de dezamagiri legate de relationare, de prietenii. Este un element cu un mare impact asupra planului mental, care va fi usor mai labil in acest an, mai susceptibil a fi usor de dezechilibrat.
      - Luati lucrurile pas cu pas, nu va grabiti in ceea ce aveti de facut, pentru ca veti face greseli cu impact asupra diverselor aspecte ale vietii voastre.
      - Mare atentie la planul financiar si la deciziile din acest domeniu. Este important sa nu actionati condusi de sentimentalisme, ci cat mai rational cu putinta, astfel incat sa nu faceti greseli care sa va aduca pierderi.
      - Evolutiile in cariera vor fi dominate de permanente dileme, cauzate de instabilitatea din plan psihic. Daca aceasta va fi acuta, cariera va stagna, sau chiar va regresa in acest an.
      - Aveti grija, in primul rand, de sanatatea psihica, pentru ca exista o oarecare labilitate, care va fi un serios inconvenient in calea evolutiei voastre.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri

CAUTARE FARA SUCCES - INCERCATI DIN NOU !!!!