Horoscop anul 2021 scorpion

Horoscop anual Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion

     Anul 2021 va fi plin de surprize, in marea lor majoritate, destul de placute. La finalul anului, veti putea face bilantul unor experiente interesante. Nu grabiti nimic, luati lucrurile pe rand, asa cum survin ele. Este un an al schimbarii; poate va mutati intr-o locuinta noua, intr-un oras nou. Prosperitatea va va permite sa faceti achizitii: poate o masina noua sau o redecorare mai luxoasa a locuintei. Exista mari sanse ca viata voastra sa fie mult mai confortabila si mai relaxata, lipsita de grijile obisnuite ale zilelor noastre. Trageti invataturile necesare din fiecare experienta traita. Cu siguranta veti folosi informatiile in alte situatii similare pe care viata vi le va scoate in cale. Perioada de la mijlocul anului – din iunie pana in septembrie – ar putea sa nu va fie foarte favorabila. Este posibil sa apara multe chestiuni incerte, confuze. Este bine sa nu luati decizii majore in aceasta perioada.

DRAGOSTE
      Daca veti alege sa fugiti de angajamente, nu veti avea prea mare succes anul acesta. Este bine sa priviti lucrurile cu obiectivitate, sa analizati bine, inainte de a lua decizii in privinta vietii sentimentale, chiar daca este vorba despre o implicare mai serioasa in relatia de cuplu sau de o despartire. O legatura de cuplu se poate cimenta cel mai bine in prima parte a anului. Daca aveti de gand sa puneti punct unei relatii, perioada de mijloc a anului ar putea fi cea mai favorabila, astfel incat totul sa se desfasoare cat mai civilizat cu putinta.

FINANTE
     Se poate ca acest an sa nu va aduca tocmai castigurile pe care le sperati, insa nu va va lipsi confortul, iar asta ar trebui sa va multumeasca. Daca veti incerca sa fortati lucrurile in acest sens, nu veti avea decat de pierdut. Nu va asumati nici un risc inutil! In a doua parte a anului, este posibil sa aveti ceva dificultati financiare, pe care le veti putea foarte usor corecta cu sprijinul celor apropiati. Sfaturile lor s-ar putea dovedi extrem de importante.

IMPORTANT
- Daca nu sunteti siguri, feriti-va de investitiile majore, care presupun riscuri mari, mai ales in cea de-a doua perioada a acestui an.
- Aprecierea obiectiva a realitatii se poate dovedi salvoatoare, in majoritatea cazurilor
- Asumati-va numai meritele care vi se cuvin. Daca veti incerca sa furati de la altii, totul se poate intoarce impotriva voastra.
- Orice sugestie sau sfat date de cei apropiati sau de prieteni cu buna credinta trebuie abordate cu o minte deschisa.
- Acordati-va timp si pentru propria persoana, pentru odihna si relaxare.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri

CAUTARE FARA SUCCES - INCERCATI DIN NOU !!!!