Horoscop anul 2023 sagetator

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator

     Anul 2023 va veni cu schimbari radicale, uneori coplesitoare, in viata voastra.Veti avea multe oportunitati, dar si multe momente descurajatoare, pentru depasirea carora va trebui sa depuneti ceva eforturi. Nu este exclus sa fiti pusi in situatia de a lua decizii dure, pe care nu le-ati lua in conditii normale. Spre mijlocul anului, viata voastra va intra intr-o viteza ametitoare, careia ii veti face cu greu fata. Va trebui sa va mobilizati sa incetiniti desfasurarile si sa va bucurati de beneficiile muncii sustinute pe care ati depus-o.
      Din ianuarie pana in iunie, veti trece printr-o perioada de tatonare, de expectativa. Nu caar lipsi oportunitatile de a actiona, insa veti sti instinctiv ca, daca veti mai astepta putin si veti analiza lucrurile cu atentie, beneficiile actiunii vor fi mult mai mari. Trebuie, insa, sa fiti atenti caci nu sunteti singuri in competitie. Si aveti competitori destul de seriosi, carora va trebui sa le anticipati miscarile. De aceea aveti nevoie de informatie si va trebui sa fructificati toate sursele pe care le aveti la dispozitie. Oricat de dur ar parea inamicul, oricat de neortodoxe ar fi miscarile pe care le face, trebuie ca mereu sa fiti pregatiti sa va regrupati si sa raspundeti pe masura. Relatiile personale ar putea sa sufere, din cauza anumitor atitudini ale partenerului si, mai rau decat atat, nu va depinde de voi sa rezolvati situatia, ci va fi nevoie de interventia unui factor extren – un prieten, un apropiat, etc. Va fi o perioada cu multa presiune asupra voastra, si se va impune un consum sporit de energie.
      Din iunie pana in octombrie, viata amoroasa va fi dominata de actiunea planetei Venus, asa incat nu va puteti astepta la nimic bun. Acest plan al vietii voatre va fi dominat de capricii si, daca nu va fi vorba depsre un esec total, in nici un caz nu va fi vorba despre reusita. Si daca acest domeniu nu va va putea oferi reusite, atunci poate ar fi bine sa va concentrati pe viata profesionala, unde sansele de a avea rezultate mai bune sunt mult mai mari. Analizati mai bine obiectivele propuse si estimati cu cat mai mare exactitate costurile si timpii pentru a le atinge. In conditiile in care veti detine aceste date, cat mai clare, veti reusi sa ajungeti destul de aproape de ceea ce urmariti. Ceea ce este foarte rau este faptul ca nu veti beneficia de prea multe perioade de respiro care sa va perimita refacerea fortelor dupa momente atat de tensionate in care rezervele vor scadea vazand cu ochii.
      Finele anului va fi destinat tragerii de concluzii. Veti putea observa daca eforturile voastre au fost indreptate sau nu in directia corecta. Trebuie sa va pregatiti psihic si pentru evaluari mai putin reusite.

DRAGOSTE SI FAMILIE
     Viata personala va fi dominata de turbulete pe tot parcursul anului 2023, pentru voi, nativii Varsator. Daca veti incerca sa dominati pe cel de langa voi, lucrurile vor merge din rau in mai rau. Timpul pe care il veti dedica familiei trebuie sa fie de calitate, timp in care sa comunicati eficient si sa discutati problemele care va framanta. Combinati romatismul cu pasiunea, cu mici gesturi fata de partener, astfel incat sa puteti indulci cat mai mult situatia. Nu lasati lucrurile la voia intamplarii, pentru ca s-ar putea produce daune ireparabile.
      Cei singuri vor avea de infruntat numeroase dileme pe parcursul anului, multa nesiguranta, precum si faptul ca nu vor avea prea multe momente favorabile in care sa puna bazele unei legaturi durabile. Nu este un an bun pentru a planui o uniune durabila.

FINANTE
      Din fericire, nu totul va va merge prost anul acesta. Finantele vor reprezenta domeniul care va va mentine pe linia de plutire, astfel incat increderea in propriile forte nu va fi total subminata. Utilizati perioada dintre lunile aprilie si iunie pentru a va revizui strategiile financiare si pentru a lua masurile necesare pentru a va organiza cat mai bine cheltuielile.
      Nu luati in considerare parerile celor care va indeamna sa cheltuiti, mai ales daca si castigurile sunt marisoare. Este drept ca puteti, din cand in cand, sa va mai satisfaceti sic ate un mic capriciu, ca doar ati muncit pentru banii castigati, insa nu trebuie sa intrati pep anta inconstientei, fiindca lucrurile semai schimba si ar putea veni perioade mai putin profitabile si atunci v-ar prinde foarte bine ceva banuti pusi deoparte. Orientati-va doar spre acele investitii sigure, care implica doar riscuri minore.

IMPORTANT
      - Anul 2023 va fi un an destul de dificil pentru voi, Varsatorii, un an in care provocarile nu vor lipsi, mai ales cele din viata personala.
      - Va trebuie sa faceti fata unor presiuni, care pentru unii vor reprezenta un element de noutate si, mai mult decat atat, o piatra de incercare, atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere psihic.
      - Va trebui sa va bazati foarte mult pe propria intuitive, pe prorpiile forte si sa nu aveti incredere decat in persoanele cele mai apropiate. Oricum, toate sfaturile primate trebuie sa le treceti prin propriile voastre filter sis a le raportati la imprejurarile exitente cu cat mai multa obiectivitate.
      - Este bine sa fiti pregatiti, mereu, si pentru bine si pentru mai putin bine. Viata personala va va demoraliza uneori, insa trebuie sa invatati sa faceti fata dezamagirilor, sa va ridicati si sa o luati de la capat.
      - Cariera va fi cea care va va mentine pe linia de plutire, si va trebui sa faceti totul pentru a va mentine la inaltimea asteptarilor, macar in acest domeniu.
      - Presiunea va fi mare asupra voastra, asa ca nu este exclus sa mai experimentati si o serie de probleme de sanatate, care sa va afecteze activitatea sis a va confere o oarecare stare de handicap. Nu lasati aceste probleme sa se agraveze, ci luati masuri din timp, inclusive pentru prevenirea lor.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri

CAUTARE FARA SUCCES - INCERCATI DIN NOU !!!!