Horoscop anul 2023 rac

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rac

     Optimismul si increderea in sine nu va va lipsi pe parcursul anului 2023 si, uzand din plin de aceste atuuri, veti reusi sa va asigurati succesul in actiunile pe care le veti intreprinde. Neintelegerile din familie trebuie tratate cu franchete, iar rezolvarea lor trebuie transata direct, fara ocolisuri. In chestiunile profesionale este necesar sa fiti ceva mai incisivi si sa va exprimati cu mult mai multa deschidere propriile opinii. Tintele pe care le veti stabili trebuie sa fie cat mai realiste, pentru a putea fi atinse, altfel veti inregistra esecuri care nu va vor face deloc bine. Abilitatile de interrelationare vor fi esentiale in raporturile profesionale, dar si in cele personale.
      Inceputul anului 2023, pana pe la finele primaverii, pare a fi o perioada foarte pozitiva pentru voi, nativii Rac. Nu vor exista prea multe situatii care sa solicite eforturi deosebite, cerul va fai fara prea multi nori, asa incat puteti sa va bucurati de liniste si pace. De asemenea, in acest context netulburat, nici dusmanii nu vor avea cum sa actioneze fara a fi usor reperati, astfel incat se vor abtine de la orice initiativa. Va fi o perioada cand veti avea libertatea de a va alege directiile de miscare, fara a fi constransi de cine stie ce imprejurari. Niciuna dintre planete nu va avea o influenta decisiva asupra voastra, creandu-se astfel un context astral extrem de favorabil.
      Perioada de vara, pana la sfarsitul lunii septembrie, va fi, insa, o perioada a schimbarilor, a metamorfozelor. Sunteti persoane foarte versatile, flexibile, astfel incat acest lucru nu ar trebui sa fie o problema deosebita pentru voi. Va fi o perioada in care va trebui sa va controlati mai bine dorintele, sa va alocati cat mai eficient resursele pe care le aveti la dispozitie. Va fi o perioada in care veti testa diverse limite, pentru a vedea de ce sunteti capabili. Luna va fi influenta majora in aceasta etapa, ceea ce va spori sensibilitatea voastra ca persoane, ceea ce poate fi si un plus, dar si un minus, in functie de context. Luna septembrie va fi o luna foarte productiva, insa stabiliti-va, proiecte care pot fi realizabile intr-un astfel de rastimp.
      Sfarsitul toamnei si iarna 2023 vor fi perioade mult mai dinamice, insa nu neaparat pozitive. Luna si Jupiter, patronul zodiei voastre, va vor parasi, si nu va exista nimic care sa intervina in loc. Ca urmare, problemele se vor aduna pe capul vostru, s-ar putea spune chiar ca veti fi prinsi in ambuscada. Fiti pregatiti petru confruntari destul de dure cu oponentii vostri, care nu vor alege metode chiar corecte. Nu va lasati, in nici un caz, antrenati in jocuri murdare, ale caror principii sa fie contradictorii cu modul vostru de a gandi si a actiona. Este bine sa va mentineti cu stoicism pe linia principiilor morale si a valorilor care v-au ghidat in viata pana la acest moment. Cu atat mai mult, pretuiti pe cei care isi doresc sa va fie aproape, pe cei care doresc sa va ajute. Finalul anului va fi agitat, plin de evenimente, solicitant, asa incat nu veti avea timp sa va plictisiti.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      In 2023, va trebui sa fiti prudenti daca se pune problema unor noi relatii sentimentale, mai ales in adoua partea a anului. Compatibilitatea va fi exptrem de afectata in perioada martie-iunie 2023, iar posibilitatea de a intra intr-o relatie de durata este foarte redusa.
      Problemele de cuplu vor si destul de volatile, de inflamabile si orice scanteie ar putea dinamita tot ce ati reusit sa construiti de-a lungul timpului. De aceea va va fi foarte greu sa navigati, sentimental vorbind, intr-un astfel de teritoiu instabil. Trebuie sa mizati pe o comunicare deschisa si pe un comportament cat mai empatic fata de partener, astfel incat sa reusiti sa treceti cu bine peste aceasta perioada.

FINANTE
      Castigurile vor fi destul de bune, pe tot parcursul anului 2023, insa nici cheltuielile nu vor lipsi, fiind posibil a trece peste limitele admise, de multe ori. A doua parte a anului pare a fi mai favorabila investitiilor. Calatoriile de afaceri vor fi productive, in masura in care veti face eforturi pentru a convinge eventualii parteneri de justetea demersurilor voastre de business. Trebuie sa va puneti la bataie, cu intelepciune, toate abilitatile si competentele si, mai cu seama, sa actionati decisiv, la momentul potrivit. Trebuie sa investiti intelept si, daca este posibil, cu riscuri cat mai mici pentru voi.

IMPORTANT
      ;- Va trebui sa va bazati pe optimism, pentru a va ridica moralul si pentru a izbuti sa mergeti, in conditii bune, inainte.
      - Prima partea a anului va fi linistita, avand astfel ocazia de a va apleca mai atent asupra unor chestiuni pe care le aveati in vedere de ceva vreme. Veti fi feriti de evenimente nedorite si veti avea ocazii pe care nu ar trebui sa le ratati. Prin contrast, ultima parte a anului va fi mult mai agitata, si va trebui sa va dozati foarte intelept eforturile pentru a face fata cu brio tuturor provocarilor.
      - Castigurile financiare vor fi graduale, este putin probabil sa aveti sansa de a castiga sume mari de bani dintr-o data. Evitati, pe cat posibil, a va asuma riscuri financiare.
      - Ascensiunea in cariera va fi conditionata de cooperarea cu ceilalti membri ai echipei alaturi de care va desfasurati activitatea.
      - Un management bine pus la punct al starii de sanatate va poate scuti de multe probleme din acest punct de vedere. Perioadele mai sensibile par a fi lunile martie, iulie si septembrie, cand este posibil sa suferiti caderi (fizice sau psihice).

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri

CAUTARE FARA SUCCES - INCERCATI DIN NOU !!!!