Horoscop anul 2023 pesti

Pesti (19 februarie - 20 martie)

Pesti

     Astrele spun ca anul 2023 va fi un an cu destul de mult succes pentru voi, nativii din zodia Pestilor. Chiar din prima zi a anului, patronul zodiei, Jupiter, va veghea asupra voastra si va va sprijini in actiunile pe care le veti intreprinde. Totusi, nu este indicat sa va bazati exclusiv pe noroc.
      In prima parte a anului 2023, adica pana pe la mijlocul luni aprilie, puterea voastra nu va sta in noroc. Strategiile si actiunile bine puse la punct vor avea mereu succesul scontat. Nu faceti greseala de a va concentra toate resursele intr-o singura directie. Puneti-va la bataie, cu eficienta, abilitatile si cunostintele, expertiza de care dispuneti. Principala voastra sarcina, in aceasta perioada, va fi sa gestionati asa cum trebuie oportunitatile care vor aparea. Uneori veti fi coplesiti de mutitudinea acestora, de aceea trebuie sa va pastrati vigilenti si lucizi, pentru a face alegerile cele mai bune. De asemenea, incercati, pe toate caile, sa evitati extremele, care nu vor fi, nicicand, benefice pentru voi. Din aprilie pana la finele lui iulie 2023, veti fi oarecum in pana de energie. Influentele exercitate de planetele Mercur si Venus vor contracara, intr-o oarecare masura, actiunea benefica a lui Jupiter, astfel ca provocarile aparute vor fi mult mai serioase. Considerentele se pot schimba foarte brusc, de la un moment la altul, ceea ce poate constitui un factor de stress si frustrare. In aceasta perioada va fi nevoie sa va restrangeti atat din punctul de vedere al manifestarilor, cat si al dorintelor. Orice veti face acum, va trebui verificat de mai multe ori, pentru a fi siguri ca ati luat decizia corecta. Deci, va fi nevoie de si mai multe munca, pentru a fi siguri de reusita.
      Din iulie pana in septembrie va fi o faza de dezvoltare spirituala. Armonizarea cu mediul, cu evenimentele se va face in masura in care perceptiile vor fi corecte si concrete. Munca va deveni o rutina, iar disputele domestice vor fi exceptii si nu regula. O vacanta intr-un loc agreabil si linistit va va prinde extrem de bine. Cu atat mai mult daca planuit sa va casatoriti sau daca vreti sa faceti un copilas, sfatul este si mai potrivit.
      Finalul anului va fi de neuitat pentru voi, plin de lumina si culoare. Va fi importanta tot ceea ce veti reusi sa faceti, rezultatele pe care le veti obtine, ata pentru ego-ul vostru, cat si pentru situatia voastra materiala. Uneori va veti surprinde pe voi insiva, ceea ce va fi un lucru extraordinar pentru evolutia voastra viitoare. Luati lucrurile pas cu pas, gradual, si totul se va aranja de la sine. Binenteles ca evolutiile vor fi individualizate, pentru fiecare dintre voi, insa contextul general se arata favorabil si ar trebui sa faceti in asa fel incat sa profitati de el.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Problemele de interrelationare in cuplu nu vor fi foarte greu de solutionat, in conditiile in care veti adopta o atitudine potrivita fiecarei situatii in parte. Viata sexuala in cuplu va fi pasionala, ceea ce va contribui la intarirea legaturilor intre parteneri. Intre lunile martie si iulie, cei singuri au cele mai mari sanse sa-si gaseasca jumatatea. Cautati in cercurile apropiate, mai degraba decat in cine stie ce zari albastre. S-ar putea ca dragostea sa fie la o aruncatura de bat si voi sa nu reusiti sa o vedeti decat daca veti fi foarte atenti la semne.
      Este posibil sa fiti tulburati, catre finele anului, de aparitii din trecut, care vor starni in voi sentimente contradictorii. Fiti lucizi si nu dati realitatea pe cine stie ce fantezii legate de evenimente din trecut. Riscul de a face greseli este mare si regretele vor fi la fel de mari daca veti face pasi gresiti.

FINANTE
      Din punct de vedere finaniciar, anul 2023 va fi unul destul de bun, iar inteligenta voastra in aceste chestiuni nu va va trada. Fiti mai atenti la cheltuieli, mai ales la inceputul anului, pentru ca exista risc de destabilizare si de pierdere a echilibrului in bugetul personal. Chiar daca perioada va fi foarte dinamica si active, iar castigurile nu vor lipsi, nesabuinta si dezorganizarea va pot costa scump.
      Castigurile va vor permite sa va rezolvati problemele legate de imprumuturi, incepand cu luna iunie 2023. Finele anului este o perioada foarte potrivita pentru a face investitii si pentru a va imbunatati posibilitatile de castig.

IMPORTANT
     - Desi astrele spun ca va fi un an bun pentru voi, totusi nu pe noroc ar trebui sa va bazati, ci pe propriile forte. Veti obtine ceea ce urmariti, insa numai printr-o munca asidua si o coordonare corecta intre ceea ce va doriti si ceea ce se poate face realmente.
      - Perioadele cele mai productive pentru voi vor fi cele de la inceputl si finalul anului, primul si ultimul trimestru, in genere. Profitati cat mai mult de oportunitatile care vi se ofera. Nu va pripiti in alegerile pe care le veti face, ci fiti cat mai lucizi si mai realisti.
      - Viata sentimntala nu va va pune probleme deosebite. Atentie la finalul anului, cand soarta va poate intinde o cursa, folosinduse de trecut. Nu dati realitatea confortabila pe fantezii legate de c ear fi putu fi, dar nu este.
      - Finantele vor fi la un nivel mai bun decat v-ati fi asteptat, dar se cere cumpatare in cheltuieli. Economisiti cat de mult veti putea. Analizati foarte bine inainte de a va implica in partneriate noi, afaceri noi, proiecte noi.
      - Nu veti avea probleme de sanatate semnificative, insa trebuie sa aveti grija de voi, mai ales in perioadele de mare presiune. Sunteti destul de sensibili si destul de usor de destabilizat, ata fizic, cat si psihic.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri

CAUTARE FARA SUCCES - INCERCATI DIN NOU !!!!