Horoscop anul 2023 leu

Leu (23 iulie - 22 august)

Leu

     Prezenta planetei Jupiter in contextul de evolutie al nativilor Leu va fi de foarte bun augur, marcand o perioada de crestere in viata voastra. Este o perioada ideala pentru a va pune in valoare capacitatile, pentru a face pasi inainte in diverse domenii ale vietii voastre. Cel mai intelept lucru este sa ascultati de acea voce interioara care va va spune exact ceea ce aveti de facut. Nu este nevoie sa ascultati de sfaturile altora, mai ales in cehstiunile de importanta capitala pentru voi. Ascensiunea voastra va contribui la largirea cercului social, lucru ce va contribui, la randul sau, la consolidarea si sporirea succesului vostru. Chiar daca, in anumite etape, lucrurile vor parea ambigue, instabile, in unele cazuri, finalitatile vor fi pozitive, iar acest lucru este cel mai important. Perioada cuprinsa intre lunile ianuarie si sfarsitul lui martie 2023, va fi, pentru voi, nativii Leu, o perioada de varf de putere. Totul va va merge de minune, iar dificultatile vor putea fi surmontate cu usurinta. Oportunitatile ce vor aparea acum trebuie fructificate la maximum, pentru ca este putin probabil ca o alta perioada la fel de favorabila sa apara foarte curand, in viitorul apropiat. Urmandu-va intuitia proprie, veti reusi sa ajungeti cu bine la finalul a ceea ce v-ati propus.
      Al doilea trimestru al anului 2023 nu va aduce schimbari semnificative. Energia pozitiva a Saorelui va va furniza puterea necesara in demersurile in care va veti implica. Este foarte important sa va pastrati increderea in propriile forte, pentru a reusi. Undeva pe la mijlocul verii 2023 este posibil sa va confruntati cu o deprimare psihica, mai ales, si nici macar reusitele din diverse domenii ale vietii voastre nu vor putea sa va scuteasca de aceste trairi nedorite. Nu veti avea support astral pentru a depasi aceasta perioada, asa incat totul va depinde doar de voi insiva. Chetiunile domestice vor tinde sa va ocupe din ce in ce mai mult timp, si vor deveni dominante, in ultimele doua trimestre ale acestui an.
      Luna august va fi o luna de rascruce, care va marca intrarea intr-o noua etapa. Din acest moment, Soarele nu va va mai fi foarte favorabil. Energia se va risipi pe diverse actiuni, din diverse domenii, iar eficienta va avea, oarecum de suferit. Avand in vedere ca prima parte a anului va va fi extrem de favorabila, daca veti fi suficient de organizati s-ar putea ca toata aceasta schimbare sa nu va afecteze foarte mult, daca majoritatea proiectelor propuse vor fi puse in aplicare pana la sfarsitul verii 2023. Daca insa v-ati lasat dusi de val si nu ati reusit sa va mobilizato corespunzator, acum veti suporta consecintele. Si vor fi momente in care veti dori sa fiti departe de tot si de toate, iar acest lucru ar trebui sa va serveasca drept invatatura, pentru astfel de momente. Din fericire, in viata personala nu se intrevad crize majore, ceea ce nu poate decat sa va bucure.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Parteneriate serioase ar putea surveni, pentru Leii singuri, intre lunile aprilie si august. Aceeasi perioada este potrivita si pentru mariaje sau pentru planificarea unei sarcini.
      Prezenta Soarelui, patronul zodiei, in harta astrala a perioadei, va avea un impact puternic in viata voastra sentimentala. Spre finele anului, in contetul tulburarilor ce ar putea sa apara, nu vor lipsi controversele din relatia de cuplu. Nu lasati lucrurile in deriva, ci interveniti prompt pentru solutionarea lor cat mai rapida si fara echivoc. Este unica modalitate de a o scoate cu bine la capat. Daca lasati conflictele domestice sa castige teren, consecintele in viitor pot fi destul de serioase. ;

FINANTE
      Este bine sa acordati o atentie sporita finantelor, chiar in conditii de observabilitate clara a ceea ce se intampla in acest domeniu. Scaderea vigilentei poate fi daunatoare, daca nu nociva de-a dreptul. Afaceristii vor avea destule oportunitati pentru a-si demonstra abilitatile, de a evolua, de a se dezvolta. Luna septembrie va fi excelenta pentru a contabiliza castigurile financiare pentru prima decada a anului, care va fi si cea mai productiva. In a doua parte a anului s-ar putea inregistra chiar unele pierderi, datorate, in special, neatentiei si unei relaxari care, dupa cum spuneam, nu trebuie sa se instaleze nici in perioadele cele mai calme.

IMPORTANT
      - Este important sa va mobilizati in prima parte a anului, perioada care va fi si cea mai productiva din punct de vedere al oportunitatilor si castigurilor financiare.
      - Agitatia si nelinistile din ultima perioada a anului 2023 vor fi vizibile inclusive in viata personala, unde ar putea sa apara o serie de tensiuni, in cazul carora se impune o interventie prompta si foarte directa. Lasarea lucrurilor la voia intamplarii poate duce la finalitati absolut indezirabile.
      - Din punct de vedere financiar, este indicat sa economisiti atunci cand aveti excedent, pentru a va pregati de perioade mai putin banoase, in care set posibil sa aveti nevoie de rezerve.
      - Evolutia in fata superiorilor va fi cuantificata si va folosi in decizii ulterioare referitoare la eventuale promovari. La fel si relatiile cu cei alaturi de care va desfasurati activitatea vor avea impact asupra evolutiei in cariera. Este important sa va cumpaniti bine pasii si sa va reevaluati periodic prioritatile in cariera.
      - Nu va fi nevie decat sa lucrati la mentinerea unei stari de bine, care sa va asigure sanatatea si o putere de amunci optima, care sa va ajute sa progresati. Nu trebuie sa faceti multe, insa ceea ce trebuie facut, trebuie initiat cat mai repede si respectat cu cat mai multa acuratete.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri

CAUTARE FARA SUCCES - INCERCATI DIN NOU !!!!