Horoscop anul 2021 leu

Horoscop anual Leu (23 iulie - 22 august)

Leu

     Pentru voi, pozitiile planetelor sunt favorabile pentru noi oportunitati, asumarea de noi angajamente si pentru aventuri obisnuite. Este un an bun pentru a va asuma o serie de riscuri moderate. Este un an in care trebuie sa va bucurati cat mai mult de fiecare moment oferit. Succesul vostru va fi hotarat de trasaturile de personalitate si nu de nivelul veniturilor castigate. Incercati sa faceti tot posibilul pentru a fructifica la maximum oportunitatile care vi se ofera. Veti primi recunoastere pentru eforturi depuse in perioada anterioara, insa aceasta recunoastere va implica destul de putin si castiguri materiale, fiind mai mult o recunoastere a calitatilor personale, a abilitatilor, a cunoastintelor profesionale, a autoritatii morale, etc. Beneficiile financiare nu vor fi, din pacate, pe masura asteptarilor si a muncii depuse, insa este bine sa continuati eforturile depuse in plan profesional, deoarece, spre finalul anului, este posibil sa aveti castiguri ceva mai mari. Totusi, daca vedeti ca lucrurile nu functioneaza asa cum trebuie la locul de munca, este bine sa va ganditi la o schimbare a acestuia. Lunile septembrie, octombrie si noiembrie sunt favorabile acestui tip de schimbare. Din punctul de vedere al vietii sentimentale, al vietii de cuplu, se pare ca acest an va fi unul multumitor, in privinta confortului in relatie. In incercarea de a va scoate in evidenta individualitatea, ati putea pierde o serie de oportuntati lucrative importante in 2021. De asemenea, este posibil sa intampinati ceva dificultati de concentrare in ceea ce priveste munca voastra, in respectarea termenelor limita, ceea ce va poate aduce castiguri in stres si pierderi pe partea financiara.

DRAGOSTE
     Relatiile voastre sentimentale par a se desfasura sub auspicii destul de placute anul acesta. Dragostea si pasiunea sunt usor de reaprins in cuplurile deja inchegate. Sunt momente in care ego-ul vostru exacerbeaza, asa ca trebuie sa aveti grija cum va manifestati in aceste momente. Cei singuri pot sa-si exprime fara ezitare sentimentele fata de persoana preferata, deoarece exista momente extrem de favorabile pentru a pune bazele si a dezvolta o relatie serioasa. Inceputul de an este o astfel de perioada. Poate, cine stie, cea/cel aleasa/ales ar putea fi una dintre persoanele cunoscute la petrecerea de Revelion la care tocmai ati participat.

FINANTE
     Este clar ca influenta planetelor asupra partii financiare a vietii voastre nu va fi una foarte benefica. Castiguri suplimentare vor putea fi obtinute doar cu foarte multa munca, cu foarte multe eforturi, care, uneori, va pot demoraliza. Totusi, puteti fi multumiti ca astfel va puteti rezolva o serie de probleme financiare mai vechi. Trebuie sa va planificati foarte bine cheltuielile, astfel incat sa nu ajungeti in impas.

IMPORTANT
- Concentrati-va cat puteti de mult pe munca voastra, fara a neglija, insa, viata personala. Este posibil ca anul acesta sa trebuiasca sa munciti mai mult.
- Acceptati provocarile care va sunt puse in fata si fiti gata sa acceptati mai multe responsabilitati. Numai astfel veti putea face fata competitiei.
- Pentru a reusi, trebuie sa fiti toleranti si determinati si sa aveti o viziune cat mai realista asupra circumstantelor.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri

CAUTARE FARA SUCCES - INCERCATI DIN NOU !!!!