Horoscop anul 2023 gemeni

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Gemeni

     Anul acesta ar trebui sa va concentrati pe proiectele pe care le aveti de finalizat, ininte de a va mai uita catre alte proiecte noi. S-ar putea sa fie nevoie de reevaluari de obiective, de o resetare chiar, a acestora, de stabilire a unor obiective noi, in concordanta cu desfasurarea evenimentelor. Este important sa va pastrati cat mai practici in deciziile pe care le veti lua, pentru a avea cat mai mult succes. Evolutiile spirituale vor fi remarcabile in aceasta perioada. Veti invata sa va raportati mult mai serios la cei din jur, la viata, in general, astfel incat va veti putea bucura mai mult de micile placeri ale acesteia.
      Perioada dintre inceputul lunii ianuarie si luna martie 2023, va fi una destul de banala, fara evolutii surprinzatoare, fara implicari in evenimente deosebite, marcante. Actiunile concertate ale planelelor Jupiter si Pluto ar putea avea, in unele cazuri, conotatii negative, in anumite implicari. De aceea, este intelept a se evita stabilirea unor evenimente semnificative in aceasta perioada, precum o nunta sau cine stie ce parteneriate de business. Este foarte posibil ca, in acest context astral, rezultatele unor astfel de demersuri sa nu iasa deloc bine, chiar si in cele mai favorabile imprejurari.
      Incepand din aprilie 2023, situatia se va mai schimba oarecum, veti fi mai concentrati pe obiective, incercat sa le atingeti, uzand de toate mijloacele pe care le aveti la dispozitie. Cand va veti da seama ca trebuie sa interveniti mai energic pentru a indrepta lucrurile in directia dorita, atunci lucrurile « se vor intampla » mai usor. Incercati sa va adaptati, sa va reinventati in functie de mersul evenimentelor, pentru ca acest lucru va va fi de mare ajutor.
      In vara anului 2023, cel mai probabil, va fi nevoie sa munciti foarte mult pentru a ajunge la rezultatele dorite. Veti intalni obstacole, in activitatea voastra, atat din partea unor situatii, cat si din partea unor persoane. Veti experimenta dezamagiri, care va vor afecta destul de serios in contextul unor timpuri marcate de transformari. Nu trebuie sa luati lucrurile foarte personal, ci oarecum mai detasat, altfel va veti distruge emotional. Este neaparat necesar sa invatati sa navigati prin toate aceste aspecte ale sociatatii moderne, in care interesul personal surmonteaza ca importanta prieteniile, interesele colective si alte chestiuni de acest gen.
      Finalul anului va va uimi, insa. Veti fi uimiti de propriile capacitati, de ceea ce ati fost capabili sa faceti si de modul in care ati reusit sa treceti peste situatiile dificile. Acest lucru va va intari si sa va pregati pentru provocarile anilor viitori.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Este foarte posibil sa apara unele turbulente si in viata personala in anul 2023, in viata sentimentala. Schimbarea este o constanta si in aceasta directie. Se poate merge pana la schimbarea partenerului de relatie, daca altfel nu este posibil. Totul va tine de modul in care veti reusi sa va armonizati cu partenerul, de felul in care va veti raporta la partener si partenerul la voi.
      Avand in vedere ca multe resurse vor fi mobilizate pentru arezolva probleme din sfera profesionala, financiara, a carierei, este putin probabil ca reusitele in plan sentimental sa fie semnificative. Totusi, daca veti dori cu-adevaratca ceva sa se intample, nimic nu va va putea sta in cale.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Vor aparea oportunitati care va vor sprijini sa va rezolvati problemele financiare o data pentru totdeauna. Este intelept sa le fructificat cat mai bine posibil, astfel incat sa va eliberati de anumite griji care v-ar putea stresa, din acest punct de vedere. Spre finele anului 2023 vor aparea schimbari semnificative in modul de a va organiza din punct de vedere financiar, iar deciziile pe care le veti lua in aceasta perioada vor trebui sa tina cont, in mod essential, de evolutia financiara din prima parte a anului. In acest context, veti putea vedea daca veti beneficia de unele excedente sau nu, care sa va permita si unele proecte domestice optionale, nu obligatorii.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      - Va fi un an dinamic, cu eforturi incununate de succes, cu armonie, dar si cu momente de cumpana, care vor trebui tratate cu multa stapanire de sine.
      - Se pare ca, in ceea ce priveste cariera, ascensiunea, desi nu va fi foarte facila, va putea fi stimulata prin actiuni concrete, care depind de voi, in primul rand.
      - Caracterirsticile individuale vor fi cele care vor influenta evolutiile acestui an. Pentru Gemenii harnici, focusati si ambitiosi, evolutiile acestui an ar putea deveni rutina, iar reusitele vor fi la indemana, in timp ce pentru Gemenii ceva mai lenesi, mai delasatori, totul ar putea lua o turnura oarecum prozaica.
      - Afacerile trebuie coordonate de specialisti si, in conditiile in care nu aveti expertiza necesara, este intelept sa cautati sfaturi de specialitate, astfel incat activitatea voastra sa fie in regula.
      - Manageriati-va cat mai bine finantele, astfel incat acestea sa nu devina un obstacol in calea diferitelor proiecte pe care le aveti de realizat. Puneti accent pe ceea ce este mai important, prioritizati necesitatile asa cum trebuie.
      - Este important sa va mentineti in forma si cu un nivel de energie optim, pe tot parcursul anului. Organizati-va in asa fel incat sa nu va epuizati resursele de energie sau sa nu ajungeti in situatii de blocaj din cauza epuizarii fizice.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri

CAUTARE FARA SUCCES - INCERCATI DIN NOU !!!!