Horoscop anul 2023 fecioara

Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Fecioara

     Anul 2023 se anunta a fi un an al constiintei de sine, un an plin de creativitate pentru voi, nativii din Fecioara. Trebuie sa va descoperiti noi abilitati, noi limite de actiune si inovatie si sa le fructificati la maximum pentru a va atinge obiectivele. Va trebui sa cercetati si sa ameliorati sau chiar sa schimbati anumite trasaturi de caracter, cele care reprezinta un impediment in evolutia voastra. Cautati acele oportunitati care va pot ajuta sa va extindeti orizonturile, dar si modalitati care sa va ajute in evidentierea atuurilor in materie de talente si abilitati. Va fi, per ansamblu, un an cu mai mult pozitivism decat negativism, un an intens, chiar daca nu dinamic, in mod special. Foarte multe vor depinde de modul in care veti identifica si inlatura acele elemente ce tin de latura voastra intunecata, de modul in care veti folosi fiecare situatie in favoarea voastra. Din ianuarie pana in aprilie, lucrurile va vor iesi, fara prea multe obstacole, exact asa cum vi le veti propune, chiard aca va trebui sa munciti foarte mult pentru asta. Munca o veti face cu placere, pentru ca rezultatele nu vor intrazia sa apara, iar multumirea pe care o veti resimti va va da aripi. Unii dintre voi, poate pentru prima oara in viata, veti lucra de placere. Veti fi plini de energie si-i veti contamina si pe cei din jurul vostru. Afaceristii si cei ce lucreaza pe pozitii superioare vor resimti din plin aceste lucruri. Cei aflati mai jos pe scara ierarhica, cei care indeplinesc ordine, isi vor face munca fara insa a avea parte de castiguri surprinzatoare. In viata personala, este bine sa acordati ceva mai multa atentie partenerului, sa-l inconjurati cu mai multa caldura, cu mai multa tandrete, sa-i intrati mai mult in voie, sa-l faceti sa va simta cat mai aproape de voi.
      Pana la mijlocul anului 2023, situatia pare a se incurca in plan sentimental. Este bine sa luati lucrurile usor, sa analizati cu atentie ce se intampla si sa luati, in final, o hotarare in privinta relatiei cu partenerul. Insa analizati lucrurile obiectiv, nu din perspectiva subiectiva, pentru ca desi in viziunea voastra, romantismul si realitatea ar putea fi compatibile, uneori contextele va pot contrazice. Luati fiecare situatie in parte si mizati pe realism. Contradictiile nu vor lipsi nici in sfera profesionala, ceea ceva cere perioade de recovery, pe care nu le suportati intotdeauna usor, dar care sunt atat de necesare.
      Ultima parte a anului 2023 va fi, cel mai probabil, in cea mai mare parte a sa, linistita. Toamna si iarna vor fi marcate de armonie in viata personala si de succese in viata profesionala. In general, va fi un an destul de stabil, cu o evolutie liniara. Daca ati reusit sa puneti baze stabile afacerii voastre, pana in iarna 2023 veti ajunge pe o pozitie puternica, iar afacerea va prospera. In viata personala, nu va grabiti a lua decizii grabite, nici macar in privinta acelor chestiuni care v-au mai ranit si in alte dati. Deciziile luate in aceasta perioada vor avea un impact major asupra a ceea ce se va intampla in perioada imediat urmatoare.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Prima parte a anului va fi de foarte bun augur, in plan sentimental. Comunicarea eficienta va fi suficienta pentru a rezolva problemele din cuplu. Nu trebuie neglijat nici un plan al relatiei cu partenerul, nici cel mental, nici cei fizic, sexual. Mutarile majore in viata de cuplu trebuie facute doar in urma consensului multual. Dragostea poate deveni spirituala in 2023, pentru voi, nativii Fecioara, iar acest lucru este benefic, in plan emotional.
      A doua parte a lui 2023 va fi ceva mai derutanta din punct de vedere sentimental. Ati putea trece de la o extrema la alta intr-un timp foarte scurt, veti lua prin surprindere si pe cei din jur, dar si pe voi insiva. Este bine sa nu lasati emotiile sa scape de sub control, ci sa va dozati eforturile spre recapatarea echilibrului.

FINANTE
      Pentru oamenii de afaceri, anul 2023 este plin de noi aventuri in business. Spre finele anului, surprizele eforturilor depuse vor fi foarte placute. Char daca veti consuma foarte multe resurse pe parcursului anului, rezultatele finale vor fi mai mult decat mutumitoare.
      Contactele sociale vor fi de mare ajutor angajatilor din Fecioara, ajuntandu-va in ascensiunea in cariera. In ceea ce priveste relationarea cu colegii de munca, este bine sa nu fiti agresivi in abordari si nici prea insistenti in a va impune propriile idei.
      Managementul finantelor este important. Cheltuielile trebuie bine tinute in frau si tintite spre achizitii absolut necesare. Excedentul ar trebui, neaparat, economisit.

IMPORTANT
      - Va fi un an plin de creativitate, de inovatie, o perioada favorabila pentru multe proiecte amanate din trecut, din cauza contextelor nefavorabile. 2023 va fi un an foarte pozitiv pentru oamenii de afaceri.
      - A doua parte a anului va fi oarecum contradictorie, mai ales din punct de vedere emotional. Tineti cont ca sunteti doi in relatie si nu asteptati doar sa fiti multumiti de catre parteneri, ci actionati si voi, la randul nostrum, pentru amultumi partenerul.
      - Daca ceva nu merge asa cum v-ati fi asteptat, nu este sfarsitul lumii. Cu mintea limpede veti rezolva mult mai multe lucruri decat daca va veti enerva.
      - Nu fiti egoisti, aplecati-va mai mult spre introspectie si reperati ceea ce va lipseste. V-ati face, astfel un mare serviciu.
      - Veti fi plini de vitalitate, insa trebuie sa sustineti acest burst de energie cu o alimentatie corecta, cu sport, cu un regim de viata sanatos. Doar asa veti reusi sa va mentineti la un maxim de putere a mintii si a trupului.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri

CAUTARE FARA SUCCES - INCERCATI DIN NOU !!!!