Horoscop anul 2021 capricorn

Horoscop anual Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn

      S-ar putea ca, la inceputul anului, sa apara o serie de obstacole in calea voastra. Nu va lasati pe seama norocului, nu lasati lucrurile la voia intamplarii. Este important sa analizati totul cu mare atentie, sa planificati si sa actionati fara intarziere. Din iunie pana in septembrie, trebuie sa aveti grija la eventuale probleme de sanatate. Nu e cazul ca acestea sa fie tratate superficial! In a doua parte a anului, pot sa apara o serie de modificari in ceea ce priveste parcursul profesional. Este foarte posibil sa apara o schimbare radicala in cariera. Aveti grija sa nu faceti speculatii gresite, mai ales daca e vorba de asumarea unor riscuri financiare majore. Nu imprumutati bani nimanui, iar daca aveti destul cat sa faceti investitii, mai bine cautati-le pe cele mai sigure. Daca nu va pricepeti, cereti sfatul specialistilor. Abordarile pozitive va pot ajuta foare mult in evolutia voastra, atat in plan profesional, cat si in plan personal. De asemenea, moderatia este foarte importanta, nu doar in ceea ce priveste finantele, fiind recomandabil un managemnt mai atent al banilor, dar si in comportamente, in atitudinea fata de ceilalti, etc.

DRAGOSTE
      Certurile nu fac niciodata bine, asa ca o atitudine calma, moderata, este intotdeauna cea mai potrivita pentru a nu aduce si mai mari prejudicii unei situatii deja tensionate. A doua parte a anului va va aduce mult mai multe impliniri din punct de vedere sentimental. O atitutdine deschisa fata de partenerul de cuplu va face, intotdeauna, minuni. Pentru cei ce inca nu sunt intr-o relatie, o perioada propice pentru a incepe o astfel de legatura este situata intre iulie si septembrie. Este posibil ca, in aceasta perioada, sa faceti cunostinta ce persoana alaturi de care va veti petrece tot restul vietii.

FINANTE
      Trebuie sa aveti mare grija, deoarece cheltuielile extravagante va pot costa si mai scump, mai tarziu. Daca doriti sa faceti investitii financiare, nu va asumati riscuri prea mari, care va pot aduce pierderi, la fel de semnificative. Cereti sfatul unor specialisti, daca simtiti ca problema va depaseste. Va preocupa evolutia in cariera, insa trebuie sa actionati cu multa intelepciune, siretenie chiar. Este nevoie sa castigati ceva mai multi bani, pentru ca nevoile voastre financiare au crescut.

IMPORTANT
- Aveti grija sa nu pierdeti banii castigati prin munca grea, facand investitii paguboase sau imprumuri unor persoane care nu va inspira prea multa incredere.
- Adaptati-va circumstantelor. Rigiditatea, in acest caz, va fi numai in detrimentul vostru.
- Daca simtiti nevoia, apelati la spiritualitate, pentru a va calma anxietatile.
- Mentinerea unor raporturi bune cu sefii si colegii de serviciu va vor aduce beneficii.
- Este important sa analizati bine lucrurile inainte de a lua decizii, mai ales cand este vorba despre cele cu impact insemnat.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri

CAUTARE FARA SUCCES - INCERCATI DIN NOU !!!!