Horoscop anul 2023 capricorn

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn

     Anul 2023 va fi foarte potrivit pentru a va reevalua obiectivele in viata, pentru a va pune la punct strategii realizabile. Scopurile trebuie clar precizate si trebuie sa tina cont de posibilitatile oferite, atat de contexte, cat si de pripriile capacitati. Va trebui sa capatati noi cunostinte, sa capatati noi abilitati si sa renuntati la unele vechi. Informatia va fi vitala in multe aspecte ale vietii voastre. Relatiile care va impiedica sa progresati ar trebui inlaturate sau, cel putin, ar trebui sa li se micsoreze influenta. Bagajul emotional ar trebui sa va ajute sa treceti mai usor peste anumite momente, nu ar trebui sa fie un impediment in calea aspiratiilor voastre. Anul nu va incepe cu prea multa stabilitate pentru voi, insa va fi o perioada cu destul de multa buna dispozitie, cu destul de multa distractie. Intre lunile ianuarie si martie, monotonia va fi la ea acasa, rutina va guverna, ceeace va va eroda nervii si va va crea o stare permanenta de agitatie, de nervozitate. Cu greu veti suporta succesiunea zilelor, cautand mereu solutii pentru a revitaliza atmosfera. Nici in viata sentimentala nu se vor petrece prea multe lucruri si nici nu prea este indicat sa fortati desfasurarile, pentru ca, oricum, nu vor duce la nimic bun. Fiti foarte atenti la ceea ce se intampla in urul vostru, aveti grija la ceea ce spuneti, pentru a nu fi atrasa fara voia voastra in cine stie ce situatii nedorite.
      De la finele lui martie pana la inceputul lunii iunie, in contrast cu perioada anterioara, veti avea parte de o diversitate de activitati, de mult dinamism si vitalitate. Este o perioada perfecta pentru a pune in aplicare cat mai multe dintre planurile si ideile pe care le aveti in gand. Eforturile pe care le veti depune vor fi rasplatiti cu rezultate destul de consistente, de care, fara indoiala ca veti fi multumiti. Oponentii nu vor avea suficienta putere asupra voastra, mai ales ca va veti afla in permanenta sub protectia binefacatoare a planetei Marte.
      Perioada pana la finalul lunii septembrie va fi o perioada de calm, insa nu la fel ca inceputul anului. Va fi o perioada armonioasa, cu desfasurari line ale evenimentelor, fara chestiuni iesite din comun, dar si cu o oarecare culoare, care nu mai face zilele la fel de anoste si de greu de suportat. In aceasta perioada este recomandabil sa va aplecati asupra propriei persoane si sa lasati munca, dar si relatiile cu ceilalti, pe un plan secund. Nu are rost sa investiti resurse si efort inutil, pentru ca lucrurile vor merge de la sine, in directia dorita.
      Pana la finalul lunii octombrie, cand majoritatea oamenilor sunt cuprinsi de depresia specifica toamnei si trecerii spre iarna, voi veti fi prinsi intr-o valtoare de evenimente. Pe de o parte este si un lucru bun, pentru ca veti fi feriti de emotiile negative ale acestei perioade. Veti fi solicitati sa acordati mai mult timp si sa puneti mai multa energie in chestiunile referitoare la familie, nu doar la sotie si copii, ci la familia extinsa, orice ar insemna pentru voi acest lucru.
      Ultima parte a lui 2023 va fi amuzanta de-a dreptul, incununand in mod fericit un an de-a dreptul condimentat.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Anul 2023 nu va pune foarte multe probleme pentru voi, Nativii Capricorn, din punctul de vedere al relatiei sentimentale. Lucrurile vor merge destul de bine, si fara prea mult efort din partea voastra, contextul fiind favorabil acestui segment al vietii voastre. Va trebui doar sa va pliati pe evenimente si sa va bucurati de modul in care se desfasoara.
      Vor exista si multe oportunitati de a se cupla pentru cei ce nu se afla intr-o relatie, luna februarie fiind cea mai favorabila pentru a pune bazele unor parteneriate durabile. Perioada de vara, lunile iunie si iulie sunt perfecte pentru nunti sau pentru a incepe o sarcina.

FINANTE
      Este nevoie sa va puneti la punct strategiile financiare, pentru ca fara ele, doar veti pluti in deriva si numai norocul va poate ajuta sa nu ajungeti in situatii dificile. Iar daca va veti lasa la mana norocului, multi dintre voi s-ar putea sa aiba numai de pierdut. Nu este un moment potrivt sa va asumati riscuri in domeniul finaniciar, pentru ca pierderile vor depasi eventualele avantaje.Daca doriti intr-adevar sa investiti, lunile inie si octombrie ar fi cele mai favorabile in acest sens, insa si atunci, atentia trebuie sa fie maxima.
      Familia va va fi alaturi in eforturile voastre de a castiga bani, asa ca nu veti avea nici un impediment in a va concentra eforturile in aceasta directie, atunci cand este nevoie.

IMPORTANT
      - Anul 2023 va fi un an foarte pestrit ca desfasurare de evenimente, in care veti avea parte de tot felul de perioade, de la monotonie, la actiune, la calm si iarasi la dinamism, pana, in final, la o perioadade reevaluare si de refacere a fortelor pentru anul urmator. Probabil ca va veti plictisi cel mai putin, raportat si la situatiile reprezentantilor celorlalte zodii.
      - Viata personala va fi favorizata, relatiile cu familia nefiind amenintate de evenimente neplacute, care sa va dea de furca si sa va incurce alte planuri pe care vi le-ati facut pentru aceasta perioada.
      - Strategiile financiare bine puse la punct vor da rezultatele scontate, desi nici in acest domeniu se pare ca nu vor exista evenimente neplacute daca va veti mentine pe partea sigura a desfasurarilor.
      - In cariera trebuie sa va concentrati spre a mentine relatii armonioase cu colegii de munca, dar si cu superiorii. Veti avea sansa de a va afirma si chiar de a obtine pozitia pe care o urmareati de mai multa vreme, daca veti fi perseverenti si tenace.
      - Starea de spirit va fi, in general, buna, si, cu siguranta, nu veti avea timp de plictiseala. Nu veti fi nici foarte solicitati, pentru ca si contextual astral va este favorabil, asa incat veti avea momente suficiente pentru a vat rage sufletul si a va reface fortele. Starea de sanatate nu va va pune probleme deosebite, daca veti fi si voi suficient de responsabili incat sa nu va dedati exceselor.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri

CAUTARE FARA SUCCES - INCERCATI DIN NOU !!!!