Horoscop anul 2023 berbec

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec

     Anul 2023 se anunta un an de bun augur pentru nativii Berbec, avand in vedere ca pozitiile planetelor sutn favorabile. Totusi, este important sa va focalizati atentia pe ceea ce este mai important pentru voi, in diverse momente ale vietii si asupra modalitatilor, cailor prin care puteti ajunge sa va indepliniti obiectivele propuse. Flexibilitatea va poate aduce multe castiguri in aceste demersuri si puteti face progrese semnificative daca veti alege sa fiti inovativi si inventivi.
      Problemele care se vor ivi pe parcursul acestui an vor putea fi mai usor depasite printr-o abordare pozitiva. Trebuie sa va mentineti calmi, lucizi, sa nu actionati sub imperiul diverselor pasiuni, sa va mentineti fermi pe pozitiile adoptate. Binenteles, ganditi bine aceste pozitii, inainte de toate.
      De la inceputul lui ianuarie pana la finele lunii martie, se poate spuneca va fi o perioada a experimentelor, a incercarilor. Veti testa posibilitati, pentru a vedea ce va aranjeaza cel mai bine. Veti fi intr-o continua cautare, veti depune eforturi sporite pentru a gasi caile de actiune cele mai potrivite pentru a va implica. Simtiti o nevoie acuta de schimbare, iar tatonarea terenului este o modalitate de a va pregati pentru schimbarile avute in vedere. Totul va depinde numai si numai de voi si de modul in care veti aborda fiacre situatie in parte, tinand cont, insa si de contextele generale, dar si de ceilalti protagonisti.
      Al doilea trimestru al anului 2023, va fi ceva mai agitat, uneori ambiguu. Nu intotdeauna cautarile au succesul scontat sau, este posibil ca rezultatul sa nu aduca, neaparat, pace si liniste in viata voastra. Ceea ce se va petrece in jurul vostru nu va va fi de prea mult ajutor. Dimpotriva, uneori va reprezenta un impediment in dezvoltarile urmarite. In unele situatii, va trebui sa interveniti decisiv pentru a minimiza pierderile.
      Ultimele doua trimestre vor fi, insa mult mai calme si mai stabile. Veti avea, in fine, sansa sa va relaxati, sa culegeti roadele eforturilor din prima parte a anului. Va fi o perioada exceptionala pentru noi inceputuri, inclusiv in dragoste. Incepand din octombrie, dilemele majore se vor fi rezolvat, asa ca va veti putea concentra, mai mult, pe proiectele profesionale. Totusi, aveti grija sa nu exagerati cu munca, pentru ca exista mari sanse sa destabilizati echilibrul pe care, cu atata efort, ati reusit sa-l instaurati in viata voastra.

DRAGOSTE SI FAMILIE
      Vor exista numeroase oportunitati pentru a pune bazele unei relatii sentimentale profunde, anul acesta. Relatiile deja existente vor deveni mai stranse, mai ales in contextual unor vesti imbucuratoare, precum o sarcina, de exemplu. Pasiunea se va manifesta din plin, nefiind probleme in a atrage parteneri de sex opus.
      Alegerile pe care le veti avea de facut, in acest plan al vietii, nu vor fi usoare. Este nevoie sa va pastrati realismul si, pe langa ce va spune inima, ar trebui sa va plecati putin atentia si la ceea ce va sopteste ratiunea. Greselile in alegeri va vor dezechilibra pentru o perioada, insa veti fi destul de puternici pentru a reveni in forta. Fiti atenti la semne si bazati-va pe intuitia proprie!

FINANTE
      Perioada dintre aprilie si septembrie pare a fi foarte favorabila punerii bazelor unui nou business, demararii unor noi proiecte, indreptarii eforturilor spre a realiza ceva mai deosebit. Relatiile vor fi foarte importante, in diverse context profesionale si vor trebui cultivate cu foarte multa grija. Daca veti fi suficient de tenace si de ambitiosi, nu veti avea parte de prea multe esecuri. Increderea in propriile forte va va da puterea de a merge inainte, iar castigurile vor fi exact pe masura implicarii voastre. Daca vreti mai mult, va trebui sa munciti mai mult!

IMPORTANT
      - Dozati-va eforturile pentru a nu va epuiza de la inceputul anului. Pastrati-va calmul in actiune si nu interveniti, niciodata, manati de impulsuri, pentru ca rezultatele vor fi, intotdeauna, negative.
      - Atunci cand aveti perioade de calm, folositi-le, din plin, pentru a va reface fortele, pentru a va reincarca bateriile.
      - In plan sentimental, aveti mare grija sa faceti alegeri responsabile, pentru ca cele facute sub impulsul momentului ar putea sa va destabilizeze psihic sis a va faca sa pierdeti timp pretios batand campii.
      - Finantele nu ar trebui sa va puna probleme, atat timp cat veti munci. Castigurile vor fi in directa concordanta cu munca depunsa.
      - Este posibil sa apara probleme de sanatate datorate epuizarii, oboselii accentuate. Este bine sa va puneti o ordine in viata sis a nu actionati haotic. Daca nu veti actiona astfel, timpul va fi cel mai mare dusman al vostru.

loading...
Loading...

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri

CAUTARE FARA SUCCES - INCERCATI DIN NOU !!!!