Varsator - Varsator

Compatibilitati Varsator - Varsator Compatibilitati Varsator - Varsator

     Varsatorii sunt firi independente prin excelenta, prefera sa fie liberi, neconstransi de limitarile societatii in care traiesc, ale vietii in general. Varsatorii sunt excelenti pe partea de socializare, comunica excelent si le place acest lucru, insa isi pierd rapid interesul, nu sunt profunzi, nu se ataseaza, sunt superficiali. Acest lucru, din pacate, este valabil si pentru relatia intre doi Varsatori, care, in putine cazuri, este una de durata. Asumarea angajamentelor este ceva strain Varsatorilor, un mare compromis in viata lor si cu greu s-ar intampla sa se cupleze doi Varsatori care sa mai si accepte cu inima deschisa si sa abordeze cu seriozitatea necesara o relatie de cuplu. Nativ, Varsatorii prezinta o anumita dizabilitate a se descurca, atunci cand este vorba despre probleme semnificative ale vietii.
     S-ar zice ca o astfel de relatie ar trebui sa mearga, daca nu excelent, macar bine, avand in vedere ca vorbim de persoane cu aceleasi trasaturi de caracter. Desigur, numai ca aceste trasaturi de caracter asemanatoare se compatibilizeaza unele cu altele!
     Varsatorii sunt aventurieri, le place sa calatoreasca, sa se plimbe, sunt nestatornici si nu rezista cu usurinta, prea mult, in acelasi loc. Au nevoie de libertate si o relatie intre doi Varsatori nu poate dura, daca nu-si acorda reciproc spatiul de manevra necesar. Superficialitatea implicarii poate fi, uneori, tradusa ca indiferenta fata de partener. Modul de a gandi al unui Varsator poate fi destul de greu de descifrat, de inteles, ba chiar este susceptibil de a fi gresit inteles. Asocierea dintre doi Varsatori poate fi derutanta, din acest punct de vedere, atat pentru cei doi parteneri, cat si pentru cei din jurul lor.
     Din punct de vedere astrologic, dubla asociere a elementului care domina aceasta zodie, vantul, sugereaza turbulente, forta sa distrugatoare. Perechea produce energie, e drept, insa uneori poate fi o energie distructiva. Ambii sunt extrem de energici, insa si nestatornici, schimbatori. Nu de putine ori, relatia dintre parteneri devine realmente dramatica, punand in mare dificultate pe cei din jur, care nu stiu cum ar trebui sa reactioneze. Totusi, este numai un mod de actiune ce dramatizeaza relatia de dragul impresiei pe care o lasa asupra celorlalti. Uneori este distractiv, insa daca vorbim in termeni de angajamente, lucrurile trebuie tratate cu mult mai multa seriozitate.
     Este nevoie de atentie mai mare acordata devotamentului, increderii, protectiei si securitati reciproce si, este clar, niciunul dintre parteneri nu se va multumi cu teatralisme pe termen nedefinit. Importanta este sincronizarea partenerilor, astfel incat momentul asumarii responsabilitatilor sa coincida.
     Loialitatea unuia fata de celalalt este o problema destul de spinoasa pentru cuplul format din doi Varsatori, fiind firi foarte independente, care urasc constrangerile de orice fel. Intr-un astfel de cuplu este importanta impartirea responsabilitatilor, inca de la inceputul relatiei. Este important ca partenerul sa intuiasca atunci cand celalalt isi doreste putina libertate in plus, putin spatiu suplimentar in viata lui, fara sa se simta jignit sau ignorat. Sau, daca intuitia nu este de ajutor, o comunicare eficienta poate fi un ajutor pretios intr-o astfel de situatie.
     Varsatorii sunt pasionali si isi doresc romatism in viata lor, insa nu intotdeauna depun aceeasi pasiune in practica, multe lucruri ramanad la nivel de intentie, de imaginatie inflacarata. Dezamagirea este mare, daca nu reusesc sa-si transpuna in practica ceea ce tese mintea lor. Este important sa nu-si impuna, atat in viata profesionala, cat si in cea personala, obiective greu de atins, pentru ca nu sunt firi care sa faca fata cu eleganta dezamagirilor. Dimpotriva, reactioneaza extrem de prost si, de obicei, se descarca pe cei din jurul lor, fara a mai tine cont de nimic.

Experienta relatiei Varsator-Varsator poate fi una placuta, numai daca partenerii au intelepciunea necesara de a se intelege reciproc si de a-si acorda libertatea si spatiul personal de care au nevoie.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri