Compatibilitati zodiacale - zodia Varsator

     Varsatorii sunt persoane cu sentimente umanitare puternice, sunt filantropi si-si doresc sa faca din lume un loc mai bun, sunt vizionari, spirite progresiste, carora le place sa-si petreaca timpul gandindu-se cum pot imbunatati mediul in care traiesc. Le place, de asemenea sa implice si pe altii in astfel de proiecte umanitare si isi fac, astfel, multe cunostine si prieteni. Idealul lor de a imbunatati lumea poate fi mai bine realizat printr-o munca in echipa.
     Zodia Varsatorului este guvernata de Saturn si Uranus. Combinatia celor doua elemente planetare este puternica si vibranta. Elementul care se asociaza zodiei este aerul, ceea ce semnifica intelectualism accentuat. Varsatorii pot face mult cu viziunile lor largi si gandirea logica, sustinand si demonstrand ipoteze stiintifice complexe. Sunt, de asemenea, firi creative, inventive. Totul pus in slujba idealului principal, acela de a face lumea mai buna. Nativii acestei zodii sunt altruisti, persoane care-si doresc din tot sufletul sa faca diferenta in lumea in care traiesc. Atuurile principale ale Varsatorilor sunt vizionarismul, intelectualismul si umanitarismul.
     Sunt, de asemenea, persoane care evita pe cat de mult pot conventionalismele, nu dintr-un spirit de rebeliune, ci din convingerea ca respectand limitarile societatii in care traiesc, nu vor reusi nicidata sa aduca imbunatatiri, sa aduca ceva nou si benefic in viata celor din jur.
     Ca si parti negative, Varsatorii pot fi imprevizibili, dogmatici, egoisti in multe situatii;pot ignora, in mod constient, pe cei din jur atunci cand simt ei ca pot realiza ceva. Nu sunt foarte domestici, nu le place sa fie legati de casa si familie, nu sunt prea responsabili si uneori isi asuma riscuri mult peste ceea ce pot duce.

Varsatorul prezinta
- compatibilitate excelenta cu Berbec, Gemeni, Balanta si
- incompatibilitate cu Taur, Rac, Fecioara