Taur - Varsator

Compatibilitati Taur-Varsator Compatibilitati Taur - Varsator

     Relatia dintre Taur si Varsator nu este deloc una perfecta. Ambii au personalitati puternice. Taurii sunt incapatanati, deloc flexibili si nu-si doresc schimbarea sub nici o forma. Pe de alta parte, Varsatorul este semn de apa si, dupa cum apa ia forma vasului in care este turnata, tot atat de adaptabil este si Varsatorul. Si, pe cat este de adaptabil, pe atat este de putin interesat de stabilitate, de familie, de statornicie, ceea ce Taurului ii este cel mai scump pe lume.
     Varsatorul are o mentalitate destul de diferita fata de cea a Taurului. Daca Taurul este o fire practica, conservatoare, bine implantata in realitate, Varsatorul are o filosofie de viata progresista, inovatoare, astfel incat, de multe ori, ideile sale sunt pur si simplu lipsite de simt practic pentru Taur. Pe de alta parte, Varsatorii s-ar putea simti frustrati ca nu ii pot face pe Tauri sa vada in afara zonei sale de actiune. Varsatorul este centrat pe viata sociala, cu cat mai intensa cu atat mai bine, pe politica si diplomatie, in vreme ce Taurul considera familia, casa sa, ca centrul universului. Taurul este mai preocupat de provocarile imediate ale vietii, cele legate de realitatile sale de zi cu zi, si mai putin de evenimentele globale sau de problemele comunitatii. Taurii sunt materialisti prin excelenta, le place sa aiba, sa stranga, sa-si admire agoniseala, in vreme ce filosofia de viata a Varsatorilor presupune sa traiasca momentul cat mai intens, fara sa se gandeasca prea mult la viitor, care oricum este incert.
     Foarte rar se intalnesc relatii delunga durata intre un Taur si un Varsator, deoarece este nevoie de un maximum de compromisuri posibile, avand firi atat de diferite, si putini sunt cei care suporta atat de multe constrangeri asupra caracterului lor. Taurul este mult prea posesiv pentru gusturile Varsatorului, iubitor de libertate. Taurul este foarte serios si implicat in ceea ce face, in vreme ce Varsatorul, de multe ori, tenteaza norocul. Daca-i iese, bine, daca nu, tot bine! Este o atitudine care-l enerveaza la culme pe Taur. Au vederi total diferite asupra stilului de viata si nicidecum nu-si vor accepta plusurile si minusurile, ci vor incerca sa se schimbe reciproc, ceea ce este o greseala majora. Chiar daca exista atractie intre doua persoane apartinand celor doua semne zodiacale, relatia nu are prea mari sanse de reusita. Ar merge doar daca s-ar adopta principiul “iarta si uita”, ceea ce este putin probabil. Varsatorii sunt avizi de tot ceea ce este nou, incearca si experimenteaza, le place tehnologia de ultima generatie si simt nevoia sa impartaseasca partenerului informatiile pe care le detin. Taurul, pe de alta parte, este un conservator innascut, noutatile il intereseaza doar in masura in care i-ar spori gradul de confort si i-ar fi absolut necesare din punct de vedere practic, iar vorbaria multa si inutila il agaseaza, de-a dreptul.
     Varsatorul este, ca si Taurul, un semn fix, astfel incat exista putin loc de ajustari intr-un parteneriat de acest fel. Cu siguranta, principala problema a relatiei dintre Varsator si Taur este legata de tendintele de a domina si de lipsa oricarei intentii de a renunta la orice legat de stil de viata si mod de a gandi si a vedea lucrurile. Ambiii sunt obisnuiti sa faca lucrurile intr-un anume fel, diferit, binenteles, de a celuilalt, si nu prea sunt dispusi sa accepte compromisuri in acest sens. Acest lucru este foarte vizibil in viata de adult, mai ales in cazul celor care se casatoresc dupa 35 de ani.
     Varsatorul are o abordare neconventionala si in dormitor. Este adept al explorarilor amanuntite, ceea ce ar putea ajuta Taurul sa se cunoasca mai bine pe sine, atat din punct de vedere fizic, cat si emotional. Taurul este un tip inchis, care cu greu poate fi “pornit” sa se exteriorizeze, in privinta a orice, dar mai ales in exprimarea sentimentelor. Are nevoie de multe stimulente pentru a face acest lucru. Varsatorul l-ar putea face sa se deschida si sa vada ca a renunta la vechi obiceiuri si a incerca lucruri noi nu este tocmai un lucru rau. S-ar putea ca viata sexuala sa fie cea care sa aduca acel plus de care are nevoie relatia dintre Taur si Varsator.

Relatia Taur - Varsator poate fi un parteneriat ocazional minunat, insa, in cazul unor relatii si angajamente pe termen lung, lucrurile ar putea fi mult mai complicate si ar avea amandoi mult prea multa bataie de cap pentru a face relatia sa functioneze.

loading...
Loading...

Laptop Dell

Bancuri noi - citeste acum bancurile zilei: Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi
Bancuri noi

Citeste acum mai multe bancuri